Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz na reklamaci telefonu

o Navštíveno 730x o
o 03.04.2012, 12:31 | kupis
Mám dotaz. Před rokem jsem koupil bazarový telefon se záručním listem od Vodafonu. Po půl roce začal telefon zlobit, tak jsem ho odnesl na reklamaci, kde vyměnili základní desku. Telefon fungoval tři týdny a poté opět stejný problém, tak opět na reklamaci a opět výměna základní desky. Prodavačka mě upozornila, že pokud to začne dělat ještě jednou, tak už se tel. pošle pouze na posouzení a bude následovat výměna za jiný tel (tento se již nevyrábí) nebo vrátit peníze. Otázka zní, kdyby k tomu došlo, jak budou výpočítávat hodnotu toho jiného telefonu nebo částku, kterou by mi vrátili, když nemám prodejní doklad? Chápu, že oni ho asi mají, ale co v případě, že předchozí majitel koupil tel. jako dotovaný za nějakou směšnou cenu? Díky

o 03.04.2012, 12:38 | vypuk
Mám pocit, že kamoš byl ve stejné situaci, teda konkrétně netuším jestli měl fakturu... ale vrátili mu hodnotu telefonu ve výši, kolik stál bez dotování, slev a jiných kravin.. ;)
o 03.04.2012, 13:38 | .mycTD
jestli chces vymenit zbozi, nebo vratit penize si vybiras ty. me chteli vracet korunu (dotovany k pausalu), nakonec mobil vymenili za nejblizsi aktualni v podobne cene.
o 03.04.2012, 13:58 | gizmi
Resim ted stejny problem a zatim cekam az se mi telefon vrati z reklamce. Shodou okolnosti taky Vodafone.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3167 sekund.