Navštíveno 2602x

02.04.2012, 12:42 |
PK | Upraveno: 2012-04-02 12:46:20
Ahoj, tak koukám po autech a zalíbil se mi tenhle drobek :) Dá se sehnat celkem za slušnej peníz. Jak na tom tohle auto je? Vím, že Escudo má Concorde, můžeš mi prosím tě napsat pár řádků o tomhle autě? Určitě bych ho chtěl s 3.5 l motorem, nejlíp v lpg. Nečekám od toho nějaký sportovní výkony, stejně jezdím většinou v klídku. Jaká je spolehlivost, dostupnost dílů, servisovatelnost, diagnostika - je potřeba něco spešl?
Předem díky:)

chce to vybrat čechem nedomrdanej kousek.... poslední dobou zjišťuju že čech je schopnej domrdat i repativně nerozbitný auto.....
díly levný až to je smutný,spolehlivost relativně velká, kvalita interiéru střední ale neurazí...

02.04.2012, 13:35 |
PK | Upraveno: 2012-04-02 13:36:00
Čechem nedomrdanej kousek - je to vůbec reálný? :D Hezky je tohle auto předvedený v tomhle videu, je to teda nějaká speciální edice, ale hezky to tam všechno pospsal. Interiér se mi celkem líbí, jak píšeš, nic tam neurází. Výbaba velká, zajímá mě, jak je to s infiniti audio, je standart, nebo je jen u některých? Jde díly kupovat tady v ČR, nebo je lepší objednávat třeba s Ebay, rockauto apod.?
[ Link ]
dělalo se i bez infinity ale já snad žádnýho bez infinity neviděl....a všeobecně tak v USA je lepší ozvučení aut standard.... to infinity nehraje nijak závratně ale bohatě to stačí samo....
ad díly tak nejlepší je rockauto či pak ebay pro specifický či použitý věci.... něco se dá sehnat i u nás ale ne všechno samo ;-)
jinak neni problém sehnat dobrý ale
Preju hodne stesti, tohle jsou super auta, bohuzel jsem si starsi LHS nestihl koupit :(
Hlavne vybirat jen tu 3,5ku... Motorove je to temer totozny (az jsem koukal), ale vybava vetsinou nesrovnatelna ;)
NP: Nevis cca jake jsou dodaci doby na rockauto? Budu ted asi objednavat neco na lexe... ;)

02.04.2012, 17:23 |
Drtič Z Rockauta jsem vždy měl věci doma do týdne!! Jen teda musí sedět sklady, ze kterých se to objednává - je to u každého dílu psané. Tuším A či B.
Drtic: to by bylo super, diky. O tech skladech vim :( jsou dokonce tri jestli si dobre vzpominam...
Co DPH? Brali to celnici, nebo to proslo? :o)

02.04.2012, 18:20 |
Drtič Mě brali pokaždé. Poslední dobou už objednávám hodně z Anglie, kde se vyhnu i clu i DPH. Samo, vše sehnat nejde, ale většina věcí ano.

02.04.2012, 18:44 |
PK Jaký jsou rozdíly mezi LHS, 300M a Concorde? Z venku jsou auta hodně podobný, LHS a Concorde vypadá větší, jinak by to mohlo být cca stejný ne? Možná lepší výbava u LHS a Concorde? Jsou rozdíly třeba v převodovkách, nebo motorech?
Drtic, diky, taky ted hlavne objednavam z DE/UK, precijen i doba dodani je luxusni, casto je to tu druhy den :o)

03.04.2012, 14:32 |
bubakk | Upraveno: 2012-04-03 14:34:34
odkud objednavate z de/uk pokud to neni tajne budu neco potrebovat na chryslera
Vetsinou ebay, nebo vylozene si to najdu na nejakym eshopu pres google :o)

03.04.2012, 15:21 |
Drtič Ja vetsinou googlim a vygooglim nejaky anglicky shop, kde posilaji po celem svete. Nic konkretniho nemam. Jen USA to rockauto.
tak to delame asi vsichni stejne, ja myslel ze je vyzkouseny neco jako rockauto tady v eu.