Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Android dotaz - změna programu pro Zprávy dole na liště

o Navštíveno 2162x o
o 01.04.2012, 18:29 | tykeev
Ahoj pánové, nějak jsem nepřišel na to, jak docílit změny implicitního programu, který se spouští při kliknutí na ikonu Zprávy dole na liště.

Nainstaloval jsem Handcenta a změnil i nastavení tak, aby se zprávy zpracovávaly jen v něm, ale s tou ikonou Zprávy v liště si nějak nevím rady, pořád mi otevírá původní program.

Děkuji předem za radu :-)

o 01.04.2012, 18:36 | Kacko
Normalne to presun ze seznamu aplikaci na tu listu na misto kde mas soucasnou zkratku pro zpravy..
o 01.04.2012, 19:07 | tykeev
No, to jsem si taky myslel, že půjde... ale do té spodní lišty prostě nejde zasáhnout.

Ve chvíli, kdy čapnu ikonu Handcentu z aplikací, tak místo spodní lišty se zobrazí to "Odstranit" a pokud to tam přesunu, tak ikonu vyhodím.

Nechci ji mít na ploše mezi ostatními ikonami, ale mezi těmi čtyřmi základními = Telefon, Kontakty, Zprávy, Aplikace.

Aha?
o 01.04.2012, 19:14 | Kacko
Chapu, me to jde jak jsem psal, pokud to dam z aplikaci nad tu listu dole, tak se kos neobjevi, zezelena mi ikonka nad kterou to drzim a pak se mi prohodi - LG Optimus Black, droid 2.3.

Je to divne ten kos by se mel objevit pouze v pripade, ze tu ikonku tahas z plochy, pokud ji tahas z aplikaci, tak mi ten kos prijde zbytecny..
Co mas za model? Mozna tam mas nejakou nadstavbu.
o 01.04.2012, 19:19 | /// MiŠeL ///
a když podržíš ikonu na ploše co to uděla mě to de normal nastavit ale záleží co máš za launcher

foto k příspěvku  od /// MiŠeL ///

o 01.04.2012, 21:18 | tykeev
mám Samsung Galaxy, první generaci, origo nadstavbu, android verze 2.3.3

když čapnu ikonu z aplikací, tak se zobrazí plocha a buď jí můžu umístit na plochu nebo hodit do koše, takže se pak nikam nevloží
o 01.04.2012, 21:21 | tykeev
když podržím ikonu na ploše, tak se jen zobrazí dole místo lišty ten koš :-(
o 01.04.2012, 21:43 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-04-01 21:47:53
Go Launcher EX a je po problému :-) Jinak nevím, mám sice HTC, ale launcher jsem změnil po 5 dnech, co jsem se s androidem seznámil :-) a od té doby nevím, co je neřešitelný problém s nastavením launcheru a hlavního prostředí :-)
To že nastavíš jako prioritní aplikaci jinou než předinstalovanou ti nepomůže, neb ta ikona pro zprávy v dolní liště je spouštění přímo té aplikace a ne něčeho nastaveného pro aplikaci zpráv. Takže jedině pak změnit launcher, kterých je dost a jsou i lepší jak originální :-)
o 01.04.2012, 22:01 | tykeev
OK, díky za info.
Doufal jsem, že je nějaká cesta, jak to naučit spouštět tu správnou aplikaci :-)
o 01.04.2012, 22:16 | JR
jj Go Launcher EX a neni co resit :-)
o 01.04.2012, 22:55 | tykeev
díky, jdu to testnout :-)
o 02.04.2012, 08:01 | Bucci | Upraveno: 2012-04-02 08:06:06
Umí to skoro všechny launchery kromě toho origo v Samsungu (ten starej), kromě HTC sense, kromě origo Googlího

Umí to Go Launcher Ex, umí to Launcher Prus, a hromada dalších
Ve verzi ICS 4.0.x už tyhle věci umí i origo launcher
o 02.04.2012, 08:10 | tykeev
díky :-)

testnul jsem ten Go Launcher Ex a fajn, maká to dle představ.

Jen si budu muset najít chvíli a všechno z původních ploch přeházet na tu novou... ufff.
Kéž by to šlo celý přetáhnout :-) ale to už bych asi chtěl moc
o 02.04.2012, 08:25 | JR
Desk Migrate v marketu ;-)
o 02.04.2012, 10:30 | tykeev
úžasný :-)

děkuju, funguje skvěle!
o 02.04.2012, 20:03 | C...arlos
Go Launcher EX používám a nemá chybu, to co jsi popisoval jde skvěle, ale už to asi máš nastavený.
o 02.04.2012, 20:12 | tykeev
jojo, je to fakt šikovný a schopný :-)

sice ty původní čtyři ikony dole byly asi lepčejší, ale to už nějak překousnu :-)
o 02.04.2012, 20:21 | tykeev
aha, tak odstranit jde ta pátá ikona (prohlížeč) taky... to je fajn... ale ostatní se neroztáhnou.

no, už řeším kravinky :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.