Navštíveno 2162x

Ahoj pánové, nějak jsem nepřišel na to, jak docílit změny implicitního programu, který se spouští při kliknutí na ikonu Zprávy dole na liště.
Nainstaloval jsem Handcenta a změnil i nastavení tak, aby se zprávy zpracovávaly jen v něm, ale s tou ikonou Zprávy v liště si nějak nevím rady, pořád mi otevírá původní program.
Děkuji předem za radu :-)

01.04.2012, 18:36 |
Kacko Normalne to presun ze seznamu aplikaci na tu listu na misto kde mas soucasnou zkratku pro zpravy..
No, to jsem si taky myslel, že půjde... ale do té spodní lišty prostě nejde zasáhnout.
Ve chvíli, kdy čapnu ikonu Handcentu z aplikací, tak místo spodní lišty se zobrazí to "Odstranit" a pokud to tam přesunu, tak ikonu vyhodím.
Nechci ji mít na ploše mezi ostatními ikonami, ale mezi těmi čtyřmi základními = Telefon, Kontakty, Zprávy, Aplikace.
Aha?

01.04.2012, 19:14 |
Kacko Chapu, me to jde jak jsem psal, pokud to dam z aplikaci nad tu listu dole, tak se kos neobjevi, zezelena mi ikonka nad kterou to drzim a pak se mi prohodi - LG Optimus Black, droid 2.3.
Je to divne ten kos by se mel objevit pouze v pripade, ze tu ikonku tahas z plochy, pokud ji tahas z aplikaci, tak mi ten kos prijde zbytecny..
Co mas za model? Mozna tam mas nejakou nadstavbu.
a když podržíš ikonu na ploše co to uděla mě to de normal nastavit ale záleží co máš za launcher

mám Samsung Galaxy, první generaci, origo nadstavbu, android verze 2.3.3
když čapnu ikonu z aplikací, tak se zobrazí plocha a buď jí můžu umístit na plochu nebo hodit do koše, takže se pak nikam nevloží
když podržím ikonu na ploše, tak se jen zobrazí dole místo lišty ten koš :-(

01.04.2012, 21:43 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-04-01 21:47:53
Go Launcher EX a je po problému :-) Jinak nevím, mám sice HTC, ale launcher jsem změnil po 5 dnech, co jsem se s androidem seznámil :-) a od té doby nevím, co je neřešitelný problém s nastavením launcheru a hlavního prostředí :-)
To že nastavíš jako prioritní aplikaci jinou než předinstalovanou ti nepomůže, neb ta ikona pro zprávy v dolní liště je spouštění přímo té aplikace a ne něčeho nastaveného pro aplikaci zpráv. Takže jedině pak změnit launcher, kterých je dost a jsou i lepší jak originální :-)
OK, díky za info.
Doufal jsem, že je nějaká cesta, jak to naučit spouštět tu správnou aplikaci :-)

01.04.2012, 22:16 |
JR jj Go Launcher EX a neni co resit :-)
díky, jdu to testnout :-)

02.04.2012, 08:01 |
Bucci | Upraveno: 2012-04-02 08:06:06
Umí to skoro všechny launchery kromě toho origo v Samsungu (ten starej), kromě HTC sense, kromě origo Googlího
Umí to Go Launcher Ex, umí to Launcher Prus, a hromada dalších
Ve verzi ICS 4.0.x už tyhle věci umí i origo launcher
díky :-)
testnul jsem ten Go Launcher Ex a fajn, maká to dle představ.
Jen si budu muset najít chvíli a všechno z původních ploch přeházet na tu novou... ufff.
Kéž by to šlo celý přetáhnout :-) ale to už bych asi chtěl moc

02.04.2012, 08:25 |
JR Desk Migrate v marketu ;-)
úžasný :-)
děkuju, funguje skvěle!
Go Launcher EX používám a nemá chybu, to co jsi popisoval jde skvěle, ale už to asi máš nastavený.
jojo, je to fakt šikovný a schopný :-)
sice ty původní čtyři ikony dole byly asi lepčejší, ale to už nějak překousnu :-)
aha, tak odstranit jde ta pátá ikona (prohlížeč) taky... to je fajn... ale ostatní se neroztáhnou.
no, už řeším kravinky :-)