Navštíveno 1245x

01.04.2012, 18:24 |
DITR chlapi mám dotaz jak je to s polopřevodem? známej už tak jezdí pár let aby nemusel platit eko daň a všechno cajk pokud udělám to samé je to nějaký problém? jaké jsou za to popř sankce?

01.04.2012, 18:28 |
bafis taky tak jezdim a v pohode...ale od cervna bude nejaka novela, tak budu muset poresit prepis :(

01.04.2012, 18:30 |
Tendr Už se to tu řešilo mockrát, pohledej. Já ti řeknu jedno, že jakmile v polopřevodu ztratíš RZ nebo ti jí někdo štípne, jsi v prdeli jak Baťa s dřevákama..
od 1.7. to nebude nic příjemného s autem v polopřevodu přes čas určený k dohlášení

01.04.2012, 18:35 |
DITR jde mi oto že mě nedávno chytli za folie a známá to řeší s kámošem právníkem prý jdou folie nějak ochcat ale došli jsme k tomu že mám auto už rok a půl v polopřevodu a že tam stím může být problém a nějaký flastr
jinak do 1.7 už to auto mít nebudu :D
polda ti může napařit flastra snad až 50 000 a sebrat nějaký body pokud jezdíš s autem v polopřevodu. platí to už nějakej ten pátek a na vlastní kůži to mám vyzkoušený kdy jsem putoval do správního řízení a tehdy zjišťoval jaký za to jsou sankce....
takže odpověď na tvou otázku - ano, může s tím být problém, pokud natrefíš na aktivního poldu. jestli ale to auto chceš mít jen do 1.7. jak píšeš, tak bych to možná neřešil...