Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz polopřevod

o Navštíveno 1246x o
o 01.04.2012, 18:24 | DITR
chlapi mám dotaz jak je to s polopřevodem? známej už tak jezdí pár let aby nemusel platit eko daň a všechno cajk pokud udělám to samé je to nějaký problém? jaké jsou za to popř sankce?

o 01.04.2012, 18:28 | bafis
taky tak jezdim a v pohode...ale od cervna bude nejaka novela, tak budu muset poresit prepis :(
o 01.04.2012, 18:30 | Tendr
Už se to tu řešilo mockrát, pohledej. Já ti řeknu jedno, že jakmile v polopřevodu ztratíš RZ nebo ti jí někdo štípne, jsi v prdeli jak Baťa s dřevákama..
o 01.04.2012, 18:32 | Only_One
od 1.7. to nebude nic příjemného s autem v polopřevodu přes čas určený k dohlášení
o 01.04.2012, 18:35 | DITR
jde mi oto že mě nedávno chytli za folie a známá to řeší s kámošem právníkem prý jdou folie nějak ochcat ale došli jsme k tomu že mám auto už rok a půl v polopřevodu a že tam stím může být problém a nějaký flastr

jinak do 1.7 už to auto mít nebudu :D
o 01.04.2012, 23:44 | deywis
polda ti může napařit flastra snad až 50 000 a sebrat nějaký body pokud jezdíš s autem v polopřevodu. platí to už nějakej ten pátek a na vlastní kůži to mám vyzkoušený kdy jsem putoval do správního řízení a tehdy zjišťoval jaký za to jsou sankce....

takže odpověď na tvou otázku - ano, může s tím být problém, pokud natrefíš na aktivního poldu. jestli ale to auto chceš mít jen do 1.7. jak píšeš, tak bych to možná neřešil...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3463 sekund.