Navštíveno 11240x

Chci se poptat, máte někdo UPC? Zajímá mě internet a satelit, jaké máte zkušenosti, jak je to ze spolehlivostí, jestli internet jede rychlostí co má apod. Mám teď internet od Bajanetu a nejsem vůbec spokojen, satelit mám od digi a taky žádná sláva, hlavně v kvalitě... Tak přemýšlím že vemu tento balíček od UPC
[ Link ] co vy na to? Nebo nějaké lepší doporučení v přibližně + - stejné ceně?

29.03.2012, 14:12 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-03-29 14:13:30
Počkej, tak chceš UPC a nebo UPC Direct? Není to totéž!!!
UPC Direct je dneska přejmenován na freesat a nic jiného než televize přes satelit to není.
Pokud chceš internet, tak musíš být z města kde je dostupná kabelová síť a v tom je možno užívat TV, internet i telefon a jedná se o UPC.
aha, tak to se omlouvám, tak to bude UPC... Chci pak zajít na pobočku a vše zjistit, pobočka je od mého bydliště 8km, ale než tam půjdu chtěl jsem zjistit jak je to se spolehlivostí apod.
Ja mam NET od UPC uz pres rok.
Myslim ze 10Mbit za 300/mesic je super.
Na zacatku byly nejake problemy,ale ty se vyresili servisnim zasahem,zrejme ten co to u me instaloval spatne napojil kabel.
Jinak cely rok jede jak ma,snad 2x se mi stalo ze meli vypadek,minimalne jednou to bylo diky rozmarum pocasi.
mam taky net, 60MBit a TV za asi 800,- měsíc, spolehlivý, bez výpadků
Raimmii: na upc.cz je mozne si overit dostupnost sluzeb (je to dole vpravo), natukas si tam adresu a ono ti to rekne hned, co si muzes obednat.

29.03.2012, 17:08 |
gizmi jsme u nich cca 8 let a spokojenost. Tenkrat mit neco pres wifi = vliv pocasi, vliv poctu pripojenych, atd atd.. tady byla garance rychlosti a hotovo. Do dnes spokojen, jen jsou to obchodnici typu "novy zakaznik dostane vse" a starej nic..takze postupne vzdy jednou za cas rusime a registrujem na dalsiho clena rodiny :D:D Jinak se to neda..
jako Luke, jednou za rok 1-2x vypadek. obcas lehl modem
jo ale zapomněl bych na ten jejich mrdka HD přijímač, to je teda peklo...několikrát do měsíce zamrzne, HDD už nenačítá...to je jediná piha

29.03.2012, 20:10 |
macomb | Upraveno: 2012-03-29 20:15:18
Jako ostatní, přešli jsme na tarif za 650,-(plus 50.- pronájem modem, mám ca modul takže stb jsem jim hned vrátil) a je to TV(80k) a Int. (60M) a pohoda, občas nějakej výpadek, ale nic strašného.
díky kluci za reakce, já bohužel zjistil že u mě není dostupnost... :-( což mě celkem štve, neboť to co mám teď je na prd... leda se asi odstěhovat do většího města...
No mě bylo divný, že pobočku máš 8km daleko, ale říkal jsem si, třeba bydlí na druhém konci Prahy. NJ kabelovka jen tam kde byla kdysi udělaná ;)) Všude jinde satelit a internet přes wi-fi od nějakého místního združení ;)