Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > androidisti help ..

o Navštíveno 1012x o
o 28.03.2012, 13:59 | clown
jen se poptam ..
jak se z toho lehce nedo(pode)-laneho systemu tiskne ??

jde mi o tisk pres BT na HP prenosnou tiskarnu..
na marketu nic neni .., to mi nerikejte, ze kdyz je tablet urcenej a vybranej z cenovejch duvodu pro dealery cehokoli, ze na miste nedokazi nic vytisknout .. (o podobe el. katalogu pomlcim).

jako to ten system je ovsem v tom pripade nekde tak v roce 1995 :)) koukam, ze odchazejici OS Psion/EPOC/Symbian/Nokia Belle teda preskocil konkurenci o 20 let dopredu kdyz umel tisk pres Infra/BT.

Back to the Future ! :)

o 28.03.2012, 14:03 | Nismo.Power | Upraveno: 2012-03-28 14:05:11
co třebas bluetooth smart printing ? pak na čemkoliv rozklikneš "sdílení" a tam jen vybereš tohle a tiskneš ;-)
je to ho hromady ;-)

jinak samo každej normální výrobce tiskáren má na marketu přímo svojí app na tisk.....
o 28.03.2012, 14:12 | clown
app tam jsou .. ale ne pres BT .. wifi mrdam ..
o 28.03.2012, 14:13 | AR
aneb welcome to the future! :)
o 28.03.2012, 14:15 | Nismo.Power
presne tak :-) kdo v dnesni dobe tiskne :-):-):-):-)

jinak ta co sem psal jede pres bt, hp ma taky primo svoji app ale nevim pres co pak jedou....
o 28.03.2012, 14:16 | clown
na ten bt smart printing kouknu :)
dik

o 28.03.2012, 14:19 | clown
HP .. tiskne jen po WIFI, dohleda po LANce HP Print servery .., nebo pres webprint. Coz je idealni ..
to deravy zarizeni si pustim pres Wifi do vnitri LANky, kvuli tisku.

btw .. uz na tom jdou nahodit cerfikaty pro zabezpeceni wifi ?

ne, opravdu Android nemam .., resim za kolegy :)
o 28.03.2012, 14:23 | Nismo.Power
nic neni děravější než iTunes :D

každopádně má to něco do sebe..... mě ještě vůbec nenapadlo něco z androida tisknout, a už vůbec nikde nemám tiskárnu s BT :D
o 28.03.2012, 14:31 | Downland
to ti neporadim ja uz ani BT nepouzivam kdyz preposilam mezi kamosema soubory vse delame pres wifi Direct mimochodem suprova vec misto BT jen to musi umet druhej foun :)

A tiskarnu s BT sem taky nikdy nevlastnil :D
o 28.03.2012, 14:37 | Nismo.Power
no zatim nejlepší sdílení co sem potkal tak fakt asi android beam :) jednoduchý jak facka
[ Link ]
o 28.03.2012, 14:38 | clown
no jasne ..
tady jde o prenosne tiskarny .. :)
preci jen obchodaci :)

resp. blbe zvolenej model, hlavne HW. Ale chteli bejt IN .. mit tablet. :)

zatim co jsem videl reseni od konkurece na ipadu i galaxy tabu, tak na picu .. katalog v PDF a musi to taaaaaaaaaaaaaaaaaaakhle rozhtahovat sem a tam. Pak to prepnout do obj. aplikace no prima :)

takze nosi zase lidi katalog a papir a obj. pisou doma z PC.
o 28.03.2012, 14:49 | Downland | Upraveno: 2012-03-28 14:52:00
koukam ze se mi to uz pekne mota ty os a telefony :D
o 28.03.2012, 15:03 | Nismo.Power
to fakt dneska ještě frčej přenostný tiskárny ? :D to u nás ve firmě vládlo před asi 10ti lety.... starý HPčka myslim 340ky s baterkou a infra vetřelcem připojenym :D už v tý době to bylo na hovno a neni tomu dlouho co sem jich vyhodil asi 40kusů :)
obchoďáky s tiskárnou sem už dlouho neviděl snad v žádnym odvětví :)
co maj za tablet ?
o 28.03.2012, 15:30 | clown
ja chci taky T-A-B-L-E-T-Y :)

tusim SG TAB10 .. o tom to neni.

tak treba bagetari na benzinkach tisknou .. dokonce na jehlickovejch tiskarnach :) (jine by to fakt nedaly).

prodejce baterek bezne taky ..

tohle je snad nejaka kosmetika ci co .. ,nevim. Zakaznik to neni muj .., na mne padl dotaz .. tlač ze zelené popelnice přes modrý zub na cokoli :) OBEX neni reseni.. potreju full podporu tisku evidentne na deskjet .. pac dalsi je Canon, ale to je cenove vejs a navic neni dostupny. Pak za cca 20t Citizen / Seiko / Brother
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.