Navštíveno 804x

28.03.2012, 11:10 |
fredy Dá se bránit na špinící článek který napsal jeden klient? informace které tam jsou se nezakládají na pravdě a naštěstí mám schované všechny maily od něj, takže je jasné jaká byla domluva a co z toho plynulo. Navíc jsem psal na ty www přímo admin mě odpověděl že článek zle smazat, ale jen když o to požádá autor, což je zatím nereálné. napsal jsem na to reakci, která vše vysvětlila, ale po několika týdnech ta reakce byla odstraněna a to mě teda už vytočilo do běla. takže otázka, dá se to právně napdadnout když vím že jsem v právu a že je to záměrně špinící post na moji osobu? Vím že mě to už 2x pokazilo kšeft a tak to chci už řešit...

28.03.2012, 11:16 |
Smrada (M)
Nejsem pravnik, jen se okolo nich pohybuju. Osobne si ale myslim, ze obcanskopravni zaloba za pomluvu je asi jedina cesta. V zalobe zohlednit i castku, o kterou jste prisli

28.03.2012, 11:22 |
fredy no to by jako nátlak na odstranění mohlo pomoci

28.03.2012, 12:38 |
AR všechno lze a i soudně. Taky jsem řešil když se na jednom foru objevila pomluva, ale tam to šlo řešit s adminem, kdy se na to upozornil že porušuje zákon xy a do hodiny to bylo pryč ;)