Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Okna Velux levneji

o Navštíveno 1778x o
o 27.03.2012, 23:00 | EAST | Upraveno: 2012-03-27 23:03:16
Ahoj,
neni tu nekdo od oken Velux?
Shanim 5ks stresnich oken o velikosti 78x118cm
Typ : VELUX GGU 0073 - plastove s drevenym jadrem.

+ k tomu lemovani VELUX EDW 2000

Za pripadne nabidky dekuji,

East

o 28.03.2012, 06:07 | Zdeny60
PROSÍM TĚ NEKUPUJ STŘEŠNÍ OKNA VELUX!!!

Píšu to záměrně, protože loni jsem jich po 11 letech 5 vybourával a nahradil je okny ROTO s 3-skly ve stejné ceně, ale asi tak 5x kvalitněji provedenými.

Důvod: trvalé rosení, kondenzace, shnilé - doslova - rámy ve žlábku dole.

Dal jsem okna ROTO - a a ni kapka.

Po mé zkušenosti a zkušenosti souseda, který stavěl barák o mnoho let později, ale udělal tu stejnou chybu a dal okna Velux, to všem vymlouvám. Ta okna mají dodnes konstrukční chybu a proto se rosí, kondenzuje v rámech voda a zatéká. A nikdy - NIKDY - bych už nechtěl okna s uventilací.

Okna Velux už NIKDY! ta chyba mě stále na mém baráku po 11 letech 140.000Kč. předloni jedno a loni - na základě ověření - dalších 5 kusů + úprava SDK podhledů.
o 28.03.2012, 07:43 | PAVELK
co píše Zdeny můžu jen potvrdit, mám stejný problém, budu muset měnit 4 okna
o 28.03.2012, 08:08 | MazliG
GGU ti už neschnijou - to je úprava kde jsou okna stříklý pur nástřikem, ale každopádně bych dal trosjkla a na veluxech bych taky netrval
o 28.03.2012, 08:10 | MazliG
trojskla jsem do střešáků nedal, jinak je mám všude a sere mě to do teďka, že jsem ušetřil ... taky se rosej, ještě mám všude podlahovky, i v patře a o to je to horší, ale mám taky GGU, takže jsou pořád stejný .o) a to rosení není nijak tragický - ale vůči trojsklum voknech, kde není ani v růžku kapička ani v minus 15, tak tady fest .o( - ale jako aby to odkapávalo z oken, tak to ne, jsou prostě po obvodu rámečku orosený
o 28.03.2012, 17:44 | Zdeny60
ti řikám, že VŠECHNY okan Velux bez výjimky maji podtsattnou a zásadní konstrukční chybu dodnes. podívej se, jak je těsněno křídlo proti rámu a bude ti vše jasné. A když ne t´d, tak v prvním razu, kdy bude venku -20:-)))

Já už tu zkušenost mám a jak píšu, never again! Zlatý Rota! Po první zimě a ticho po pěšině, jedno dokonce už po druhý zimě a ani kapka:-)
o 24.04.2012, 00:45 | FlasH AHC
EAST : psal sem ti ohledně tvých požadavků na email.
o 24.04.2012, 10:52 | Rudi
děláš si srandu flashi?
o 24.04.2012, 10:57 | LukasMatej
Flash AHC: Cece kam se podivam ,tam vidim tebe :-D Ted procitam maily, kdy jsi ode me chtel koupit diska v kazdem mailu krome dotazu jestli je disk ok taky nabidka na okna a ze kdyz ti sezenu zakazku tak budu ve vate .-D
o 25.04.2012, 09:18 | z0diaC
Velux taktéž zásadně nedoporučuju !..... pošli požadavky na mail .... v pondělí čekej nabídku - dostaneš v těch rozměrech Velux i Roto, napiš z kama jsi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3304 sekund.