Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tester autobaterii

o Navštíveno 10711x o
o 26.03.2012, 23:38 | ACEMajky
Mate nekdo zkusenost s timto, stoji to za ty love?
[ Link ]

o 27.03.2012, 06:27 | Knightey-
No kdyby to fungovalo, tak to je pekna cena :)
o 27.03.2012, 06:30 | ACEMajky
Mam pocit, ze kdysi mi timto testovali autobaterii (pod zatezi),ale mohla tobyt podstatne drazsi hracka a tohle bude nepresne,nebo nebudeuplne funkcni
o 27.03.2012, 10:07 | Tendr
No, klasickej diodovej zátěžák má vepředu spirálu jak svině, o průměru aspoň 4cm, která se může při zkoušení rozžhavit do červena, takže nevím, nevím, kam by ji u týhle hračky schovali tak, aby se to celý nerozteklo. Tím pádem si myslím, že je tam něco jinýho než ta odporová spirála, co baští míň ampér a tudíž to nebude asi uplně ideální měřidlo.
To jen úvaha, zkušenost s tím nemám. Ale dle velikosti a tvaru děrovaný části je možný, že ta je z plechu a spirála je uvnitř, takže to třeba může fungovat uplně stejně dobře :)
Já mám tenhle a svojí práci odvede [ Link ]
o 27.03.2012, 10:10 | Tendr
Tak je to jak píšu, ta tvoje má zátěž 98A, ta moje 250A, což je znát .)
o 27.03.2012, 16:11 | Dragster
Na normální zkoušení úplně bohatě postačí. Táta to má v práci asi 5 let a funguje to. Měří s tím baterky do náklaďáků. Já si to občas poučím, když chce někdo změřit baterku a vždy stačilo. Na normální domácí používání za ty peníze ideální.
o 27.03.2012, 20:42 | Tendr
Tak ono jde spíš o to, že lecjakej satrtér si těch 200+A klidně vezme, takže tam kde ti 100A měřák ukáže ok aku, ještě neznamená, že nastartuješ .)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3439 sekund.