Navštíveno 2097x

Zitra jedu okouknout Fiat Stilo 1.6 16v rv 2001 podle fotek a popisu je to velmi ale velmi zachovale auto lak bez skrabanecku atd atd ale chci se zeptat na co hlavne bych se mel u takoveho fiata zamerit pri kontrole ? Cena je moc super sice italie dovoz ale udajne nejezdilo ani v soli :D
Popr. kdo mate stejnej motor a rok piste sve zkusenosti:) Dik
Prodám tento osobní automobil Fiat stilo 1.6 16v objem 1596/76 kW r. v. 2001, stav tachometru 177 294 km, servisní knížka, pravidelní servis Fiat na autě letní pneu 195/65 R15. Dovoz Itálie, auto doposud nikdy nejelo ve sněhu a soli, garážováno-nekuřák. Vůz měl za celou dobu jeho užívání pouze jeden majitel, což je na jeho stavu patrné perfektní stav interieru, neprosezená sedadla, látka včetně veškerého čalounění nepotrhána a udržována v naprosté čistotě-bez přepravování domácích mazlíčků apodobně. Karoserie vozu je bez známek koroze, barva šedá metalíza z vysokým leskem bez jakýchkoli škrábanců a poškození. Motor je bez úniku oleje s pravidelným chodem, nekouří a má dobré studené i teplé starty. Průměrná spotřeba 6.8 l/100km. Vůz jede klidně a tiše, na podvozku nejsou žádné vůle je bez vybrací, tichý bez ťukání. Výfuk takřka bez známek koroze. Spojka zabírá plynule, neklouže, spojkové ložisko nehučí, řazení jde lehce a velice přesně, řadicí kulisa pevná nevyběhaná. Plní normu EURO 3, takže se neplatí žádný eko poplatek. Výbava: 6 x airbag, ABS, originál radio, centrální zamykání, deaktivace airbagu spolujezdce, dělená zadní sedadla, el. přední okna, el. zrcátka, imobilizér, klimatizace, manuální převodovka, mlhovky, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, posilovač řízení CITY, protiprokluzový systém kol (ASR), rádio, senzor opotřebení brzdových destiček, tónovaná skla, venkovní teploměr, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, zadní stěrač . Fotografie k vozu jsou aktuální ze dne inzerce. K vozu jsou české doklady včetně nové technické a emisí, převozní značka a pojištění. S autem tedy můžete odjet po vlastní ose. Zde uvádím VIN karoserie pro možnost ověření původu a historie vozu ZFA19200000045050 . Samozřejmě při prodeji předám 2 klíče Kupující bude spokojen. Můžete volat kdykoli. V případě zájmu pošlu více foto v dobré kvalitě. Inzerát platí do smazání. Prosím jen vážní zájemci.
co zkontrolovat u stila a typický problémy- to je na menší román..
každopádně stilo mám, 3dv, 1.8mu, jen žere olej (problém na pístech-vyřeším v červnu novým blokem s písty z barchetty, který jsou sice designově starší, ale co se týče odvádění oleje ze stěn válce svou funkci plněj mnohonásobně líp, protže v těhto starejch motorech četnost probémů žraní oleje byla velmi nízká, oproti tomu, že každá druhá 1.8ma ve stilu olej žere nekřesťansky....), jinak bez závad
Honza: Kdyby se ti někdy chtělo, taky bych se za román nezlobil :)
no ja bych se tez nezlobil hlavne mam strach z posilovace kterej se prej u tohoto auta kurevsky nepoved :/
To se týkalo myslím jen prvních ročníků,že režim CITY nefungoval, jinak by to mělo být ok
no ja bych prave mel mit 2001 a myslim ze to zrovna prvni rocnik je ?
jo, 2001 se začaly dělat. nicméně nefungující režim CITY není žádná hrůza;) to je spíš tak pro ženské na parkovišti...

27.03.2012, 10:42 |
Ravo | Upraveno: 2012-03-27 10:42:39
U přeposilovaných fiatů ti režim city chybět opravdu nebude. Měl jsem Punto 1.2 16V (mimmochodem děsnej motor a Fiat mi díky tomu nesmí už do domu, hrozně jsem se s tím natrápil) a tam i na normální režim byl el. posilovač absolutně bez citu, takže jsem tlačítko city ani jednou nepoužil. Pak mi to omylem zapnula manželka a málem jsem to na rovině hodil přes střechu :))
1.2 děsný motor? Tak nevím,co se k tobě dostalo,ale tohle je naprosto parádní motor;)
stilo je samo pro sebe fakt na román pravda jest..... rozhodně pokud to nebude s domrdanym 5válcem tak proč ne..... olej dneska řere kdeco ale ojnice z bloku lítaj máločemu...
CITY posilovač je hroznej ale např. kámoš jezdí jen na něj což jsem zkoušel asi 50km a jet dál tak se někde vysekám..... samozřejmě kámoš má mnohem více problémů ale valná většina jich je od věci s názvem JTD....

27.03.2012, 13:21 |
Ravo to valish: Pocitově to jezdilo relativně dobře, muselo se to držet v točkách aby to jelo - byl to takovej rozzlobenej mixér.
Ale naštval mě ten motor v momentě, kdy fouknulo těsnění pod hlavou, motor se uvařil (hned) a i když se zastavilo a nejelo se s tím, tak to pak už nešlo pořádně opravit, pořád nějáký komplikace...pořád se kazilo, lámalo pod rukama, prostě malinkatej motůrek, všechno tenoučký, žádný hmoty. Dva vačkový hřídele v pidihlavě, 4 ventily na válec...prostě chuťovka. Byl jsem rád že jsem se toho zbavil a už takový vyhoněný malý motory nechci ani vidět (bohužel doba downsizingu je neúprosná).
Tady chtě-nechtě musím dát zapravdu Nismovi ohledně jeho názoru na spolehlivost vs. velikost motoru.

27.03.2012, 17:14 |
CRK takze 1.6 16v vzit, ale od jiny znacky...
Dowload: 1.6 se neboj,klidně ji vem,ale koukal bych se po mladších ročnících...2003,2004...
dobre tak diky vsem mrknu po jinem :)