Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hledám DJ set-Extravaganza E2

o Navštíveno 1395x o
o 24.03.2012, 21:48 | DaNNy
Ahoj, už jste mi tady pomohli najít nejeden song, tak to zkusím znovu, doufám, že se stejným úspěchem. Tentokrát sháním jeden Dj set od Seb Fointaine, je to záznam z KC Karlov z Benešova z 14.12.2001, vysílaný na Evropě 2 v Dance Extravazanze 22.12.2001. Je to hodně stará záležitost, ale srdcovka, měl jsem na kazetě tenkrát, bohužel jí ale nemohu najít. Nemáte někdo v mp3? Našel jsem akorát tento odkaz, bohužel nejde stáhnout ani se pro stáhnutí zaregistrovat: [ Link ] , píše mi to že stánky nefungují.

Nemáte někdo případně staženo, když stánky fungovaly?

Díky moc za pomoc

o 24.03.2012, 22:04 | Kamil
jsem měl v mp3, ale co jsem prolezl archiv, tak už nemám :(
o 24.03.2012, 22:08 | Ghofig
[ Link ]

normalne to sosnu nebo posloucham online :)
o 02.04.2012, 15:51 | orkys
Mně ty stránky ( [ Link ] ) normálně frčí, co je tam za problém? A pokud Ti něco nejede, napiš adminovi, jsou dost ochotní. Jinak to jsou vzpomínky a fajnová muzička, co? Dokonce jsem se dočet na FB, že na nás asi Marek zase něco chystá!!! Kéž by!!!
o 05.04.2012, 17:43 | DaNNy
Už mi to také funguje. Jinak díky za stránky Ghofingu, staženo a poslouchám, jen to není set který jsem hledal. Spletl jsem si datum, Seb Fointaine hrál v KC Karlov ještě 22.11.2002 a to bude ten hledaný set. Nevíte, nemáte ho někdo?? Nemůžu ho najít. Jinak muzika pohodová, zlatý léta el. hudby.
o 05.04.2012, 20:44 | orkys
To bude oříšek (já taky shánim záznamy z KC), bohužel o ničem volně loženým na netu nevím:( ... je to už přecejen 10let a většina tehdy nahrávala ještě na kazety, fakt jen málokdo je převedl do MP3. Ale kluci na dance-extravaganza.cz na tom dost usilovně makaj a věřím, že mají reálnou šanci sety kolem roku 2001 a výš dát dohromady. Nejhorší je to, že ten projekt nemůže mít reklamu - autorský práva by nikdo nezaplatil, tak se to musí všechno dělat tak v ústraní a nikdo o tom neví. Nejlepší šanci máš, když pomůžeš šířit povědomí o tom, že se ty záznamy někde sbírají a on se jednou někdo najde, kdo ho tam přidá...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3333 sekund.