Navštíveno 2028x

24.03.2012, 15:35 |
hanx Jelikož už fakt nevím kam bych se měl obrátit a tady na foru se řeší opravdu různorodý věci, zeptám se i tady, i když pochybuju, že tu budu úspěšnej :)
Má tu někdo account na diablo 3 betu a je ochotnej se podělit, popřípadě ví, jak sehnat beta key? Myslím jestli ví o konkrétním způsobu, ne jen "čekej na nějakej giveaway a měj štěstí"
předem díky, kdyby náhodou :)

24.03.2012, 15:55 |
Draxx tak za necely dva mesice je tu plna verze, tak ja nevim jak ty, ale ja budu predobjednavat = )

24.03.2012, 16:10 |
vypuk Tuším, že beta servery už nefičí a jenom se čeká na vydání.. ;)

24.03.2012, 16:13 |
hanx beta servery normálně fičí (když není výpadek :D) mě se předobjednávat nechce zatím, za prvý nevim jestli mě to chytne, sice jsem d1 a d2 i LoD hrál fakt hodně ale nejsem zas tak harcore hráč jako ostatní diablisti. A za druhý stejně teď na to zdaleka nemám prachy a pokud si budu d3 kupovat tak až chvilku po vydání...
kuwa to byla hra meho mladi, Diablo s kamosem po serialu :) tech proparenych noci a skoro nahla inkontinence spojena se srdecni aritmii, kdyz jsme sli poprve na Diabla, to se nezapomina :)
Taky to testnu jestli jsem po těch letech nevyšel ze cviku :-)

24.03.2012, 18:32 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-03-24 18:34:19
Diablo 2 LOD ... ach jo, lvl96 Amazon v hardcore modu a lvl94 Berzerk taky na hardcore. Trojecku si chci moc zahrat, ale moje PC to neda a nove kvuli tomu kupovat nebudu :(

25.03.2012, 19:27 |
hanx proffesor_W: takovej hardcore diablista, to se fakt divim že si na d3 nepořídíš nějakej upgrade... :-)
na d2 lod uz skoro nikdo nechodi, jsem taky zvedavej. Na battle.netu mam acc nastavenej na test bety d3 ale taky mi neprisel invite :-/ Jsem zvedavy jak to bude vypadat a ze snad je to uz finalni datum vydani:)
A jak je to s demem? Nejdriv bych si chtel hru trochu otukat a jestli vubec pujde na mem pc krasne hladce. Nekde jsem cetl ze pri koupi licence dostanes kod, ktery jde pouzit pro nekoho a funguje to jako demo. Jde si to zahrat nejakym spusobem??
jojo jde to. ja uz sve 2 kody co sem mel ke hre rozdal ale muzu se poptat kamose jestli nema.kdyztak mi pisni maila pokud jinde nepochodis a zeptam se ho vecer.
Aneb proc je hardcore postava nehratelna :) 7mbps pripojeni, neni spustene ani ICQ ani prohlizec. Kterakoliv jina hra v minulosti hrana nemela problem s lagem (alespon ne takovejhle). D3 mi tohle provazi od zacatku hrani. 15s freeze a po obnoveni vetsinou mrtva postava.