Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kauza Bém - to je síla :)

o Navštíveno 2704x o
o 23.03.2012, 11:57 | Dudelina
Sledujete? Možná jsem zaspal dobu, ale dnes se mně dostaly do rukou MFDnes a ten přepis hovorů Bém/Janoušek je fakt jako z filmu. Šifrovanej telefon zvaný jako "malej" atd...
Samozřejmě Bém se zase diví otázkám, jestli to není minimálně na pozastavení funkce, než se to vyřeši :)
Už jenom čumim :-D
TO bude zase materiál pro Čtvrtníčka a Lábuse, protože nějakej Ivánek je úplnej čajíček.

o 23.03.2012, 11:59 | Dudelina
o 23.03.2012, 12:18 | Luke_288
nj, tohle se bohužel děje všude, jen to teď vylejzá na povrch a lidi se konečně dovídaj, že tohle se neděje jen u jejich starosty, ale i v nejvyšších sférách. osobně se mi z toho chce poslední dobou blejt. Bárta, Bém, jsem zvědavej kdo dál
o 23.03.2012, 12:21 | Cenda
můžeš probrat 90% vrcholových politiků, bude to všude stejný. Jak je vidět, demokracie, minimálně v ČR, je jen iluze ...
o 23.03.2012, 12:23 | Dudelina
Já už jsem se musel při obědě smát...

Údajný rozhovor Béma s Janouškem o VZP:

Bém: Probíhá výběrové řízení na ředitele VZP Praha a střední Čechy. Máš to nějak pod kontrolou?

Janoušek: Ne, nemám.

Bém: Tak zavolej Markovi Šnajdrovi a zavolej Horákovi. V úterý je nějaká výběrová komise, a to už je hodně rozjetej vlak a brzdit ho bude strašně složitý.

Janoušek: Dobrý, jdu na to. Volám zpátky.

O pár hodin později:

Bém: Ano, Mazánku.

Janoušek: V neděli ti přinesu seznam (uchazečů)...

Bém: Já ho mám.

Janoušek: No tak mi tam zaškrtneš dvě jména a jedno z nich to musí být.

Bém: Dobře, tak jo.
o 23.03.2012, 12:29 | Luke_288
cenda: to není jen o ČR...
o 23.03.2012, 12:39 | Daryl (A)
kvalita statniho aparatu,politiku atd se neposuzuje podle absence korupce a prospecharstvi, ale podle toho jak maly/velky negativni dopad maji tyto cinnosti na chod aparatu a statu jako takoveho.

Takze pokud to budou delat dobre a talcit si tam sice svoje, ale kvalitni lidi, pak je to mensi zlo a spise se na to neprijde nez kdyz tam posadi trottla a diky tomu se vsechno provali.
o 23.03.2012, 12:44 | Cenda
pokud úřad, jenž má řídít lidem volená osoba řídí někdo v pozadí, kdo oficielně není volen, pak se nejedná o demokracii, ale šaškárnu. Ať už ve veřejném aparátu pracuje kdokoliv.
o 23.03.2012, 12:49 | MazliG
to jsou řízci ... .o)
o 23.03.2012, 12:52 | Luke_288
cenda: to by bylo ideální...všude na světě jsou lobisti, tak to prostě je, vítej v realitě...
mě jsou fuk všelijaký úplatky, jen to musí být ku prospěchu věci, takže souhlas s tím co píše Daryl. problém ČR vidím v tom, že tyhle lidi neznaj míru.
o 23.03.2012, 13:02 | Daryl (A)
co je vlastne demokracie ? Moznost volby ? A myslite si nekdo, ze v CR se voli svobodne ? Neblaznete. Je to pouze o tom, ktera lobisticka strana ma lepsi marketing a vice penez. O nastrcenych lidech nemluve.

Politicke programy jsou pouze marketingove tahy, sliby jakbysmet, smlouvy a zavazky k volicum jen populisticka gesta, na ktere 90% obcanu po volbach stejne zapomene.

Taktez si dovolim tvrdit, ze 75% volicu nema ani sajn o tom, co se v politice vlastne deje, co tam sedi za lidi a s jakymi zajmy.

Jak jsem napsal vyse, nema smysl soudit dle kauz a toho co se propali. To jsou jen politicke pletichy, ktere k nicemu nevedou, pripadne pomsta lobbistu v pozadi, kterym se jejich kun vymkl z kontroly. Jednoduchy zpusob, jak ho "odstranit". Lobbistum to neublizi, jen tomu politikovi, ktery nejspise skonci a na jehoz misto si lobbista dosadi loajalnejsiho cloveka a jede dal.

Samozrejme, ze jiste politicke ambice tu jsou. Ono provozovat tento byznys na ukor statu je osemetna vec, protoze si tim defacto podrezavaji vetev. Idealni korytko je v dobre fungujicim state s vyrovnanym rozpoctem.
o 23.03.2012, 13:04 | tappaja
Rek bych, ze je to spicka ledovce. A to jsou hovory 5 let stary!
o 23.03.2012, 13:07 | macomb
Souhlas s Darylem. Ale všechno to stojí a padá s neprůhledností veřejných zakázek a nulovou odpovědností(jak zákonnou, tak morální) státních úředníků :(
o 23.03.2012, 13:09 | vomy7
Doporučuji přečíst knížku Kmotr Mrázek od J. Kmenty. Po přečtení opravdu už nevěřim vůbec ničemu. Všechno je předem domluvený, ututlat se dá skoro všechno a ani los není náhodný.. :-D...
o 23.03.2012, 13:10 | PlusOne
Lábus a Čtvrtníček mají další matroš :D
o 23.03.2012, 13:11 | macomb
Navíc média , která by měly být hlídacím psem demokracie jsou dnes pouze, marketingovým a PR oddělením politických uskupení
o 23.03.2012, 13:57 | Luke_288
vida ho Janouška [ Link ]
o 23.03.2012, 14:30 | cupra.165
Je mi z toho vseho na bliti...jako cekal sem,ze sem tam je nejaka korupce..ale tohle je celej aparat..hnus,hnus,hnus..vsechno jen libiva gesta,usmevy a pak z toho cumi takovej xsindl..co s tim?
o 23.03.2012, 15:35 | Bart 007
mě zaráží, že tohle je z roku 2007 a vytahnou to až teď...

už měl někdo dávno sedět...
o 23.03.2012, 15:47 | Rajdlos
Ten Janousek to je dobrej pi*us.
o 23.03.2012, 16:46 | Cenda
lobbing byl, je a bude vždycky. Ale prosím vás, podívejte se, co to vlastně je.
pro lenochy: [ Link ]

tohle v žádném případě není lobbing. To by Janoušek Béma ukecával, argumentoval, podplácel. Navrhl by možnost pozvat do výběrového řízení na ředitele krajské pobočky určitého člověka, že je schopný a stojí za pozornost. V tomhle případě plní Bém Janouškovy rozkazy a tím byl jednoho z Janouškových lidí dosadit na post. Mimo jiné. To je obrovský rozdíl.

Že si na demokracii jen hrajeme tvrdím už dávno.
o 23.03.2012, 16:49 | BATMAN
Rozhodně přijde o papíry a možná tam bude podmínka. Ale nevylučuji ani exemplární nepodmíněný trest," dodal Ortman.

Prej mozna tam bude podminka.....WTF????
o 23.03.2012, 17:31 | JP
Je pěkný jak teď každej den všude vylejzaj aféry okolo vládnoucí koalice, zatimco ČSSD a KSČM nic:D. Takže volby asi vyhraje ČSSD s KSČM a koncem příštího volebního období to bude zase naopak. Nechápu že jim tenhle systém ještě někdo žere:D. Lidi viděj to málo co zase nechali vylézt na povrch, řeknou si "no to už snad neni možný tohle, voni si z nás dělaj prdel" a jdou to tam hodit druhý straně, o který si to řeknou zase za 4 roky... Po 4 letech se koloběh opakuje:D
o 23.03.2012, 17:44 | Proffesor_W
to uz snad ani neni mozny ...
o 23.03.2012, 18:00 | BATMAN
Prof :-D
o 23.03.2012, 18:00 | mrazik
No asi takhle. Dokud budou mit volebni pravo pitomci, coz je 3/4 populace teto republiky, nemuzeme se divit aktualni situaci.
o 23.03.2012, 18:11 | BATMAN
Proc jen tyhle prasarny nevylezou tyden pred volbama?
Do ty doby na to stejne vsichni zapomenou a pujdou volit mezi temi samymi zmetky.
Jinak jsem si jisty ze tohle je prace Barty a jeho ABL.
o 23.03.2012, 18:15 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-03-23 18:20:38
snaha se cení, ale to je jako v případě, kdyby se komunisti přejmenovali, jiný název, praktiky, struktura, vše při starém si myslím [ Link ]
V Německu odstoupil prezident po skandálech, tady to nikdo čekat nemůže, i když jde "jen" poslance a další...
Docela dost mě jako dostává to, jak jim je úplně, ale úplně u prde**, že tyhle prasárny, a dělá to každý v politice, úplně každý, klidně a v pohodě řeší po telefonu. Je jim jedno, že mohou být odposloucháni, že se to dostane na veřejnost, prostě ta jejich přehnaná suverenita, výsměch a pohrdání lidí jim je už jedno, nemají ani trochu studu a soudnosti... A Bém pak hlavně řeší, jak to, že se to dostalo na veřejnost, místo toho, aby zalez do kanálu, vzdal se funkcí a zmizel lidem z očí. Jenže to by dokázal udělat jen člověk s troškou studu, s troškou soudnosti, tu ovšem nemají, ani jeden a to je na tom to nejsmutnější...
o 23.03.2012, 18:34 | JP
mrazik: Je vtipný jak se každej kdo něco takovýho napíše bez nejmenší pochybnosti považuje za člena tý zbylý čtvrtiny:DD (nic proti tobě, jenom mě to prostě vždycky zaujme:)). ČR rozhodně nemá nějak významně vyšší podíl blbejch lidí, než jakákoliv jiná země.
o 23.03.2012, 19:25 | Rajdlos
To je zvlastni, me prijde, ze tu zije vetsina retardu.
o 23.03.2012, 20:15 | mrazik
JP ja jsem napsal, ze se povazuju za chytreho ? Mozna jsem pitomec, ale myslim, ze v zivote uz jsem neco dokazal a nekam to dotahl, takze zas tak velky pitomec snad nebudu.
Vsak ona ta poucka plati v podstate na celou evropu, bohuzel.
o 23.03.2012, 20:29 | mikevr6
doufam ze nekomu rupne v kouli,vezme kver a nekomu z tech svini ustreli palici aby se aspon trosku zacli bat ze jejich ciny muzou mit taky nasledky.......
o 23.03.2012, 21:08 | doronel
Daryl - Co je to demokracie?
Demokracie je, když 2 vlci a jedno jehně hlasují, co bude k snídani.

Co je svoboda?
Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítne hlasovat. :-)
(Benjamin Franklin)
o 23.03.2012, 21:23 | kadel21
ten Janoušek je asi dobrý hovado, nejen že jezdí vožralej ale ještě přejede ženskou schválně nejspíš :-O.
Jinak nechápu lidi co si myslí, že dosazování si kamarádíčků na svý pozice je ok. Ten si dosazuje pak svoje firmy, který nejenom, že dodávaj dráž ale navíc ještě s horší kvalitou (dálnice, IT program pro prac úřady, Pandury, Promopro atd atd,). A to sou schopný si založit firmu chvíli nebo i po vyhrání výběrka a nemaj ani žádný reference. Navíc ještě ty firmy který podnikaj více méně poctivě a sou schopný tak utřou nos.
Nevim tohle me teda sere
Kadel
o 23.03.2012, 21:29 | cupra.165
Hlavne se mi libi,kdyz nekdo rika..dejte tam ty bohate na vlivne pozice..ty uz nemaji potrebu krast..dejte jim velke velke platy,aby nebyli zkorumpovatelni....ho*no ..je to jeste horsi,kradou v daleko vetsim...jako tady za ty kamaradcafty..jedine strilet.
o 23.03.2012, 21:34 | mr.brain
Je to tak, kdo má hodně chce ještě víc... Zatím jsem se s tím tak setkal v 80 % případů...
o 24.03.2012, 03:26 | JP
mrazik: Nenapsal jsem že jsi pitomec a ani si to nemyslim, jen mě fascinujou podobný vyjádření:)). Je teda pravda, že podobnou hlášku jsem nikdy neslyšel od nikoho, kdo díky svýmu intelektu dokázal něco opravdu významnýho (v pozitivním slova smyslu). Vlastně mam pocit, že hlavní příčinou toho proč je to tady v takovejch sračkách je všeobecnej nedostatek respektu k ostatním lidem.

Každopádně bude zajímavý sledovat jak ten vylitej zmrd dopadne v porovnání s Lacinou:)
o 24.03.2012, 08:13 | koren
jako cenda
o 24.03.2012, 09:20 | Dudelina
Taky jsem zvědav, s čím skončí. Vyšlo mu to dost blbě ve stejný den přepisů odposlechů :)
V tomto případě jestli nedostane alespoň půl roku basy tak už nevím, když dokonce utíkal z místa činu.
o 24.03.2012, 11:35 | CervinVega
JP&mrazik- ikdyz se ramcove o politiku zajimam, pripoustim, ze jsem v podstate neinformovanej neb pri znalosti trochy malo k nejake kauze ze zakulisi, zjistim, ze co je "venku", je jen ucelova hra s medii a lidma obecne (staci se podivat na skutecne vlastniky 95% vyznamnych nakladatelstvi a ostatnich medii)... bezny smrtelnik, zbezne mrknouci vecer na zpravy, v hokne do MF u ciga s kolegou nad pivem, nema vubec sanci si udelat obrazek, co je pravda a co se tak tvari... chtit po lidech, aby se "rozhodovali" u voleb odpovedne? na zaklade ceho?...
o 24.03.2012, 13:00 | doronel
CV - Jsou i alternativní zdroje informací - hlavně na www. Člověk musí ale vybírat, číst mezy řádky a nebrat vše za 100% pravdu (zrovna jak o u masových médií)
o 24.03.2012, 15:12 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-03-24 15:17:56
[ Link ]
Ukázkový a učebnicový důvod k vzetí do vazby!!!
Taktéž postup PČR ukázkový k blití:
ad a) po zadržení a podezření ze 3 trestných činů mohl si dělat co chtěl - volat komu a jak dlouho chtěl atd.
ad b) převezen k výslechu, ale nevyslechnut z důvodu opilosti, ale byl propuštěn domů, i když v takovýchto případech je postup buď na záchytku k vystřízlivění a nebo do pol. cely a až bude schopen výslechu, vyslechnout
ad c) PČR se posrala, z něho, z jeho 3 právníků, který tam hnedka po zadržení narukovali, a pak má mít PČR nějakou vážnost a čestnost v jednání, ať jde o kohokoli :-(
o 24.03.2012, 15:25 | HIGHTOWER
§ 67 Důvody vazby
Obviněný smí být vzat do vazby jen tehdy, jestliže z jeho jednání nebo dalších konkrétních skutečností vyplývá důvodná obava,
a) že uprchne nebo se bude skrývat, aby se tak trestnímu stíhání nebo trestu vyhnul, zejména nelze-li jeho totožnost hned zjistit, nemá-li stálé bydliště anebo hrozí-li mu vysoký trest,...
o 24.03.2012, 15:27 | vypuk
Tak to je super, ja za ujíždění pod vlivem dostanu 2,5 roku zákaz, dostanu po pi*i, pokutu 30 hadrů, jsem odvezen bez otázek na záchytku a tady tohohle zmr*a takhle hýčkají? Tak a teď sem se už vážně nas*al, i když - neni mi to k ničemu...
o 24.03.2012, 15:39 | HIGHTOWER
jinak bych se ani nedivil, kdyby už byl mimo ČR a vysmátej, ze zahraničí potahal nitky a pak se vrátil a nebo se nevrátil vůbec...
o 24.03.2012, 18:19 | Rajdlos
Tady je prave ta ukazka, ze vsichni jsme si rovni, ale prece jen nekdo si je rovnejsi. Myslim si, ze z toho bez problemu vybrusli s max. na par mesicu odebranym RP.
o 24.03.2012, 18:57 | Bart 007
kdo ví kolik těch odposlechů má ještě Bárta v archivu...
:-)
o 24.03.2012, 19:17 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-03-24 19:18:37
Mrázek taky měl takovýchto informací na hoooodně lidí celý archiv, a jak dopadl, že by to mohlo skončit Déja vu? ;-)
Mít informace je dobré, ale mít jich až moc je pak nebezpečný pro sebe sama...
o 24.03.2012, 19:46 | sprath
Co se týče Janouška, to mi hlava nebere. Copak si tihle hajzli můžou dovolit v tomhle banánstátě opravdu cokoliv? Je mi z toho zle. Z celé téhle republiky mi začíná být hodně zle. Jsem až neuvěřitelně zvědavý jak ten jeho průser s tou bouračkou dopadne. Opravdu, tohle ve mně pění krev.
o 24.03.2012, 20:20 | HIGHTOWER
Lessy chce prošetřit „nadstandardní“ chování policistů k Janouškovi :-D A kdo to odesre, nějaký ten nstržm. jak je na tom videu bych tipoval. Hlavně že celou věc konzultovali se státním zástupcem, to je tedy záruka, když je tam snad větší nepořádek jak v PČR :-( Proč ho pouštěli zadem z toho pol. ředitelství? Důvod? Že si to jeho právníci vydupali? Hmmmm :-(
o 24.03.2012, 23:32 | HIGHTOWER
pokud by se nedostavil, já osobně beru, pokud do úterý mu zahájení nepředají, tak tento chytrák by mě ihned odstoupit ze své funkce!
[ Link ]
Policejní hlavouni mě začínají čím dál více sejřit!
o 25.03.2012, 18:41 | htd

foto k příspěvku  od htd

o 25.03.2012, 18:50 | lukee_cz
to bude podobne jak s tema uhelnyma dolama. Ted nevim, kdy presne to v Hyde park bylo....
...2 roky zpet zase psala svycarska policie ohledne Janouskova konta, ze tam pribyly 2 miliardy Kc a podpisove pravo k tomu mely 2 urednici magistratu jeste :) nejak se na to asi pozapomelo a dopis se ztratil :)
[ Link ]
samo nevim, co je na tom pravdy, ale do te komedie kolem to celkem zapada...
o 25.03.2012, 20:49 | HIGHTOWER
tak už mu to sdělili, ale dali mu jen řízení pod vlivem návykových látek (našli i stopy po koksu) a ublížení na zdraví, to neposkytnutí pomoci ne-e, už to začíná...
o 26.03.2012, 11:08 | Vencaf
nicméně to dopadne tak, že po nějaké době nám jeho advokáti (Lžičař,Sokol atd.) oznámí, že chudák obviněný je nemocný a musí brát léky, které mohly navodit dojem, že je pod vlivem, ta vietnamka co jí srazil mu tam stejně skočila sama a tím se případ uzavře..
o 26.03.2012, 15:11 | cupra.165
Lzicar obhajuje tu vietnamku,tak ten ne :-) Mozna tak Klarka Samkova,ta by mozna sla..preci jen se o ni uz dlouho nemluvilo :-)
o 26.03.2012, 15:14 | tykeev
neposkytnutí první pomoci mu nedali záměrně, jelikož při úmyslném ublížení na zdraví se automaticky vylučuje neposkytnutí první pomoci (což je naprosto logické, to by bylo neposkytnutí první pomoci i u každé vraždy).
o 26.03.2012, 15:32 | Dudelina
Začíná to trochu vypadat, že už ho jeho kamarádi hodili přes palubu :) Něco jako: "Sry kámo, teď už jedeš sám..."
o 26.03.2012, 15:58 | Proffesor_W
Tak co, kdo dostane víc? Smetana [ Link ] nebo Janoušek? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3602 sekund.