Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ukradený mobil .. vyhledání???

o Navštíveno 11190x o
o 23.03.2012, 10:53 | Pajk
Mojí ukradli telefon a chci se optat, jaká je šance to najít. Na PČR jí řekli, že tel má výkupní hodnotu 2500Kč (standartní cena momentálně cca 7000Kč), takže to není nad 5000Kč a nebudou se tím zabývat (prý nový nařízení). Mám i jiné možnosti, proto to chci řešit dál, jen se nechci spokojit s jistou odpovědí.

Takže mě zajímá, jak to funguje??!

Stačí dát přece IMEI a jakmile si do tel někdo strčí SIM, tak ho lze najít.

Sem s názorama. :) A prosím, vyhýbat se slovům ASI, MOŽNÁ, TAK NĚJAK atd. Díky za pochopení.

o 23.03.2012, 11:09 | Petura
klasika od fizlu, všechno má hodnotu pod 5tis aby nemuseli nic dělat :)

jako když mi před lety sundali kola za auta :)
o 23.03.2012, 11:43 | LukeFab
to se řídí výkupní cenou?WTF?
o 23.03.2012, 11:54 | crazyape
LukeFab: jo neco ti nakecaj.... me kdyz vykrali auto a mimo jine sebrali radio Clarion DXZ858RMP coz je to same jako legendarni 958 akorat bez aktivu tak me ho soudni znalec odhadl na 700kč :) i pres moje veskere moje podklady..... Pan co mel v aute Sony tak mel odhad na 1700kc :)))

Corky chytli, byl soud a ja po 3 letech dostal od jednoho pulku skody z jeho dobre vule :))) tzn 350kč :))
o 23.03.2012, 12:19 | Luke_288
to není jen o 5ti tisících. mě vykradli auto, škoda cca 110tis a ani ne po měsíci přišlo, že zastavujou šetření...
o 23.03.2012, 14:42 | Kacko
Bez PCR nemas moc sanci.
Zkus kontaktovat operatora jestli ti povi alespon posledni znamou polohu.
Navic pokud si tam nekdo strci sim a ty se tu polohu dovis, tak bez PCR stejne nic nezmuzes.

I kdyz bys tam mel sledovaci app, ktera by ti ukazovala polohu pres webove mapy, tak bez PCR si to muzes maximalne vytisknout a povesit na zed.
o 23.03.2012, 15:48 | Pajk
LukeFab: bohužel ano :/
Kacko: takhle to s PČR funguje, to máš pravdu. Ale část práce jsme pravděpodobně schopni udělat místo ní a pak by to bylo snažší. Jenomže než někoho oslovím, chci o tom něco vědět. Složitý vysvětlit...

Nicméně tu není ani jedna odpověď k tématu.

Vysílá vyplej telefon, když je v něm nabitá baterka??
Musí být v telefonu SIM, aby šlo provést vyhledání??
o 23.03.2012, 17:28 | mikísek
Ano i vyplí telefon jde dohledat. ale jak mile vyndá baterku, tak ne.
a v telefonu sim, nemusí být. stačí znát emei... jenže policie ti telefon nedohledá proto že podle nových zákonu, operátor nesmí dávat informace ohledně tolefonu :( bohužel . a to jsme s kamarádem vědeli číslo na taxíka a všechno,i kde se telefon nachází bohužel jen do 50m, polohy tak že telefon nedohledaný. snad jsem pomohl.
o 23.03.2012, 17:51 | HIGHTOWER
Nevím, čemu se divíte... Takto PČR teď pracuje a bude pracovat ještě "hůře", neb je návrh, že trestňáky se sazbou tuším do 5 let nebudou ani evidovat, když tam nebude hnedka nějaký poznatek o možném pachateli - vykradené auto, kapesní krádeže, krádeže kol, mobilů apod. se tím nebudou řešit...
No jo, hlavně že se bude šetřit...
o 23.03.2012, 18:12 | mrazik
mikísek muzu vedet jak se hleda vypnuty telefon ? Kdyz je telefon vypnuty, neprijima ani nevyzaruje zadny signal, takze se hleda podle ceho ? Lze najit maximalne ke ktere BTS byl naposledy prihlaseny, ale kdyz je vypnuty, nenajdes ho.
o 23.03.2012, 18:25 | Pajk
Podle mých inf by právě i vypnutý tel vysílat. Proto jsem se na to ptal.
o 23.03.2012, 19:37 | mrazik
Vypnuty telefon nic nevysila, ani nic nevyzaruje. Neni prihlaseny k siti, takze je nedohledatelny. Policie zjistuje polohu mobilu od operatora. Tot vse. At vam bude tvrdit cokoli kdokoli, vypnuty telefon proste neni dohledatelny.
o 23.03.2012, 19:37 | tappaja
Zajimalo by me, jak jde dohledat vypnutej telefon, rad se poucim.
Operator muze provozovat Black list, nevim jak ted, ale kdyz sem u ET delal, nic takovyho nebylo, protoze by si pulka republiky nezavolala :o)
o 23.03.2012, 20:03 | mrazik | Upraveno: 2012-03-23 20:05:58
tappaja neco jako blacklist existuje, ale jen velice problemovych klientu a stejne je smi drzet jen zakonem stanovenou dobu a pak je musi smazat. Nesmi se stat to, ze za par let dojdete k operatorovi, se kterym nemate zadny smluvni vztah a on si vas najde v databazi.
Jinak tapiku skoda, ze jsi nezustal, tam se ted dejou veci, to by jsi se pobavil - ja se bavim kazdy den.
o 23.03.2012, 20:08 | tappaja
Ja myslim black list na IMEIka, na zeleza, na telefony. Mel byt jeden centralni, ale to by si fakt pulka CR nezavolala, ale zas by tu nebyl trh s kradenejma telefonama.
o 23.03.2012, 20:10 | Pajk
Hele a když jsme u teho, jak je to s odposlechem?? Co se dá a co se nedá??
o 23.03.2012, 20:15 | camron
Nedohledáš nic. Maximálně ti operátor pošle podrobný výpis. Na to IMEI zapomeň, na základě nálezu Ústavního soudu (číslo nevím, zkus si dohledat) byla povinnost pro operátory uchovávat tato data zrušena...
o 24.03.2012, 11:17 | mikísek
Ano i vypnutý telefon pokud je vněm baterie jde dohledat. pomocí čísla telefonu.
Funguje to jako ultrazvuk, vyšlu signál a ten telefon mě odpoví tím signalem,jak myslíte že fungujou vysílačky v lavinách frekvence.. pokud je v něm baterie samozřejmě. a mám pocit že zato v americe byli i odsouzeni FBI atd. odposlouchávali lidem telefoni i když byli vypnuté, je nato i film o ženské !
o 24.03.2012, 11:20 | mikísek
zase tady je každej nejchytřejší že to nejde !!! pěkný hovno, a nedávno jsem byl svědkem jak malá holčička stratila telefon v autobuse. a zavolala tatínkovi od kamaráda a tatínek jí na 2 metry navedl kde telefon má... čuměl jsem jak idiot , a nechápal jsem kde to vzal... nějakej program v tom telefonu nebo tak něco.
o 24.03.2012, 11:29 | Diner
mikisek: moc se koukas na televizi.
o 24.03.2012, 11:29 | tappaja
Ultrazvuk? WTF? Asi moc koukas prave na ty filmy...
o 24.03.2012, 11:38 | gizmi
Mobil ikdyz vypnu, tak jde dohledat - a vim to na 100%, protoze kdyz se naposledy hledal jeden cikán co se rozhodl ukoncit zivot, tak se nasel mrtvej na skladce (skocil ze skaly) podle mobilu - vypnuteho.. ;) Ale rozhodne nebude nekdo hledat pitomej mobil, pouziva se to pouze v krajni nouzi, kdyz jde o zivot..
o 24.03.2012, 11:44 | tappaja
Jo, nasel se i vypnutej, protoze to bylo posledni misto, kde byl mobil zapnutej, zaregistrovanej. To lze, plus minus v rozsahu ty bunky.
o 24.03.2012, 12:00 | CRK
mikísek: a kdo ho tím ultrazvukem našel, Batman..? :-D
gizmi: to je taky blbost, kdo by prosím tě hledal nějakýho cikána...
o 24.03.2012, 17:57 | Pajk
tappaja: jj, on skočil, kuchnul se a pak ho vypl. :D No mohla dojít baterka... Každopádně řekl bych, že gizmi by mohl vědět dost, když je u PČR.
o 24.03.2012, 18:03 | Proffesor_W
Mrtvej cigán? Vyserte se na mobily, jde se slavit!
o 24.03.2012, 18:18 | gizmi
Kdyz se po pul dne stravenem v clenitem terenu v lese nasel (vyhledavaci auto - jedine v CR dokaze lokalizovat prostor dle terenu - bohuzel zde to byla fakt plocha), zarval jsem v aute - jhoooo!!! super! Kdyz se dari, tak se dari :) A hned jsem byl "oblibencem kolektivu"..hlasky jako "vzdyt je to clovek" "to si delas srandu"..a ja jen: mrtvej cikan, usetreny penize, atd.. :D proste me to netrapilo vzhledem k tomu z jake byl rodiny (fet, automaty)
o 24.03.2012, 18:31 | Proffesor_W
co si budem nalhavat, mrtvej cigoš, dobrej cigoš, hned si na to dám kus melounu, sušenku a zapiju to citronovou mirindou ... nic jinyho tu nemam :(
o 24.03.2012, 19:16 | tappaja
Hosi vy ste lepsi nez Bond, VYPLEJ mobil dohledat nejde. Zaplej jo. Anebo jak rikam, po nejakou dobu se uchovava posledni bunka, kde se mobil pohyboval.
U policie nedelam, ale neco malo docineni se sitema mam.
o 24.03.2012, 20:15 | dj.DEKL
Pěkný pohádky na dobrou noc od mikíska a spol. :-)
o 24.03.2012, 20:25 | mrazik
mikisku a gizmi jestli tomuhle verite, pak vam zavidim. Zavidim tu naivitu. Neberte to ve zlem, ja jsem jenom pitomej ajtak, ktery ale pracuje u mobiliniho operatora a od kolegu techniku o tom neco vim. Takze verte si cemu chcete, je to vas boj, ale vypnuty telefon lokalizovat nejde a hlavne tam neni zadny cip, ktery by nekomu odpovidal.
o 24.03.2012, 20:29 | pepe689
proffesore palec hore hned jsem si dal radostí pivo
o 24.03.2012, 21:45 | HIGHTOWER
Pajk: Co to bylo za mobil? Já tedy doporučuji pokud někdo koupí s Androidem, tak do něj hnedka vpravit Cerberus a je trochu po starostech, je tam nějaká možnost dohledávání a nebo i pak blokování telefonu s jinou sim, poslání zprávy na mobil, no prostě bloknutí, vymazání, dohledání případně min. znepříjemnění zloději života při jeho prodeji, užívání...
o 24.03.2012, 21:48 | Proffesor_W
24.03.2012, 20:29 | pepe689 ale ze takova zprava umi v teto dobe potesit co? mne to taky zvedlo naladu a i se usmivam :)
o 24.03.2012, 22:53 | pepe689
me taky davam 5
o 25.03.2012, 00:55 | Pajk
Nokia Ečková.
o 25.03.2012, 03:49 | Nismo.Power
jeeee to je zase cteni :-):-):-):-):-) najit vyplej telefon no to me ho vyndej........ :-) nevim co hulej ale asi dobry...... tel se da lokalizovat pouze zaplej a to vetsinou s presnosti kolem 10-20metru podle toho na kolik vidi bts.... jinak kdyz se vypne jedine posledni znama poloha podle prihlaseny bunky coz muzou bej kilometry......
pro ty co chtej mit moznost najit ztracenej tel tak na androida fura aplikaci co po prijmu dany sms (napr) zapnou gps a poslou souradnice + dalsi uzitecny funkce......

jinak samo i kdybys vedel ze ten tel ma doma ten a ten cikan tak nezmuzes absolutne nic.....
o 25.03.2012, 10:34 | HIGHTOWER
N.P: K poslední větě :-D Kdybys tohle věděl a tel. fungoval a měl jsi tam Cerberus, tak kdybys ještě natrefil na normálního policajta (což dneska tato kombinace asi už není :-( ) tak by stačilo tam někde být a přes net zadat příkaz Spuštění alarmu :-D tel. bliká, houká a nedá se to hnedka vypnout :-D
o 25.03.2012, 12:21 | AR
velkavěž: ani vytáhnutím baterky? ;)
o 25.03.2012, 12:30 | Samantus
AR: ja mam HTC Radar a tam baterku jen tak nevytahnes :-)
o 25.03.2012, 12:55 | tykeev
to mikisek:

nekoukáš moc na Kriminálku Las Vegas???

S tím dohledáním vypnutého mobilu jsem se po dlouhé době opravdu od srdce zasmál
o 25.03.2012, 17:19 | AR
nevýhodou těhle šmírovacích app je to že stačí udělat factory reset a je vymalováno :(
o 25.03.2012, 19:56 | JA
jj BB

foto k příspěvku  od JA

o 26.03.2012, 01:32 | MAX
A co iPhone? Ten měl sledování polohy už od výrobce - škoda, že to stopli, neb ani factory reset by to nevypnul... :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.