Navštíveno 2801x

23.03.2012, 08:53 |
petr-a3 | Upraveno: 2012-03-23 08:54:23
muzete nekdo poradt jak postupovat? 5.3 me naboural borec auto od nehody ujel nahlaseni na 158 s tim ze ho cca 1.5hod po nehode nasli (jeli si pro nej domu) dojel na misto nehody tam vse zaprel. a at to daji na spravni rizeni. na PCR je vse v setreni ale Pojistovna me uz poslala dopis ze jsem si to vymyslel jak postupovat?
pokud to on poprel a ty nemas zadnej dukaz treba kousek barvy jeho auta bo nejlepe fotku.Kazdej telefon ma fotak ne? myslem uprimne ze to s pojistovnou nedopadne moc dobre
Budeš muset počkat až to dořešej benga a rozhodne orgán.
mam vsechno fotky, protokol od Pcr ale vse je v setreni protoze to poprel a ani nechtel dejchat. vse je v reseni ale pojistovna uz ma zaver pritom pojistovna zadny fotky nema ani ten co me namlel tam nebyl udalost hlasil a semnou nemluvili oto jde.
aha tak to sem sam zvedav jak to dopadne ale pockal by sem jak to dopadne s organem
me jde oto ze jsem pojistovne vyjadreni reklamoval a oni name ze to zkousim na pojistny podvod
nemuzes neco uplatnovat vuci pojistovne,kdyz nemas rozhodnuti o vinikovi (bud jeho priznani,nebo rozhodnuti od organu)
jasne ja nic neuplatnuju pojistnou udalost jsem nahlasil ta me rekla at dojedu na foceni hned po nehode jsem tam dojel vse udelano jak melo bejt
jde me oto nakoho se obratit stim ze me ted poslali dopis o tom ze doufaji ze je to jen omyl z me strany a ne pokus o pojistny podvod

23.03.2012, 09:22 |
Bingi ty vole to je bordel u nás. podle mě to zkoušejí, jak na to budeš reagovat. Když to šetří policie, tak je to na nich snad. Poslední dobou se mi tady v tom státě zdá, že jde všechno od deseti k nule.
no to je Bordel vcera dosel doporucenej dopis rikam supr penize dosli oprava muze zacit. a ono tohle ted jsem volal na policajty vse je v setreni a rozhodnuti bude nejdriv v patek prist tyden. ale pojistovna ktera mimo meho nahlaseni a fotek od jejich likvidatora hned po nehode nema nic ale v rozhodnuti jasno....

23.03.2012, 09:33 |
Augi protokol o fízlů, že je to v šetření, zajet na pojišťovnu, udělat bordel. Já jsem od přírody kliďas, ale tohle bych jen tak nenechal. A ještě bych je sjel, co si troufají mi říkat, že se pokouším o pojistnej podvod - na tohle jsem já osobně hóóódně háklivej, když mě někdo nařkne z levárny... :-/
dnes me bude volat pan co me poslal z pojistovny ten dopis mam to tady pekne nachystane tak cekam az se ozve a hned v pondeli letim na pojistovnu a kdo uhadne nazev pojistovny :-)

23.03.2012, 09:40 |
Augi ČPP?
od te jsem utekl :-) ale ta to neniiii
tipuju uniqua,na tu poslední dobou slyším jen samou "chválu"

23.03.2012, 09:46 |
Bingi nikdy sem se nad ničím norozčiloval, ale to co dělá poslední doba s lidma a společnostma je neskutečné. Nikdy jsem neměl problém si něco i dražší věci posílat na dobírku, dneska bych už si to nedovolil. Pojištovny jsou to samé, jak přijde na plnění, tak se kroutí co můžou.
presne tak!! od roku 2007-2010 jsem mel auto u CPP behem toho jsem zmenil pojistku a ejhle po 2.5letech me doslo ze jsem nemel pojistene auto 100dni a mam zaplatit 5190,- podle zakona 50kc za den ty vole letim na pojistovnu jak je to mozne atd nic vam nezbyva musite zaplatit mesic jsem to resil a dopadlo to tak ze jsem zaplatil. ted je situace ze ma pojistovna platit me a todle nakonec to dopadne u soudu a kvuli 10tisicum budu litat jak idiot i po soudech

23.03.2012, 11:37 |
Pajk Nějak nechápu postup PČR...
Odmítl dechovou zkoušku?? Byla zde důvodná domněnka, že během činnosti, kterou prováděl, ohrozil život zdraví majetek - což se stalo. To přece znamená, že je to vynutitelné ze strany PČR. Může odmítnout, ANO, ale pak následuje odborné lékařské vyšetření. To kdyby odmítl, tak se s ním sice jedná tak, že to bylo do 1 promile (pouze přestupek), ale dostal by plnou sazbu, pokud by se provinění prokázalo.
Tento stát je opravdu mrzácký. :(
Tak uplynolo temer pul roku a šetreni dopravni nehody dospelo k zaveru, pčr to cca po 2 mesicich šetreni předala na Městkemu uřadu odbor sprvnich činosti a ten udelal dalsi vyšetrovani ve veci dopravni nehody,ujeti nehody a naslednemu popřeni zpusobeni nehody.... až jsem se bal toho ze se nakonec vse obrati proti me a nakonec u toho budu ta nej Trubka. ale nejaka ta spravedlnost jeste i tady u nas je... pan ze spravniho rizeni odesel z tučnou pokutou celkem 28.000,- a bez řp jelikoz mel již -9 bodu. od rozsudku se neodvolal a ten uz nabyl pravni moci. Jen jeste vse doresit s pojistovnou a bude to fajn, ta me totiz jak jsem na zacatku psal oznamila ze z me strany se jedna o neopravnene plneni pojistne udalosti a tim padem o pojistny podvod, pojistovnna si ode me prevzala doporuceny dopis s požadavkem na okamzitou vyplatu pojistne udalosti a pisemnou omluvu za uražku z pokusu o pojistny podvod, no jsem velmi zvedav jak se pojistovna Direct k tomuto postavi a bude reagovat. pro vsechny co resi podobnou situaci preji pevne nervy
vyhruzka obvinenim z pojistneho podvodu je casta praxe, spoustu lidi tim zastrasi, ale necekal bych, ze ti to daji pisemne. Na tom bych asi nechal pravnika vyradit :-)
Pak dej vědět jak to dopadlo, jsem na to zvědavý.
Tjn, tohle prijit pisemne, tak ma pojistovna docela veliky problem...
Gratuluju! Na to bych asi neměl nervy. Je to strašný bezpráví, ale na druhou stranu se nedivím, že pojišťovna čeká na uzavření případu. I když nařčení z podvodu je pěkná sviňárna!!
jenze šlo oto ze bez toho rozhodnuti temer nic neudelas, musel jsem cekat. a to bych mohl napsat članek o tech telefonatech z pojistovny...pan na drtate ktery se ani nepredstavil me doslova rekl ze strany pojistovny je vec uzavrena nas odbornik na dopravni nehody dospel k zaveru ze k nehode muselo dojit jinede jindy a za jinych okolnosti tudiž od naši pojistovny neuvidite ani korunu :-) nejakej jejich odbornik??? co to je za sračku..
auto už samo mam opravene za svoje a kolik me daji netušim ani bych se nedivil kdyby nic a musel jsem to opravdu resit pres soud

27.07.2012, 11:27 |
mr.brain | Upraveno: 2012-07-27 11:28:46
Aspon to mas pro priste,ze az Ti nekdo zavola tak se s nim vubec nebavit a ze jestli neco chteji, tak jedine pisemne a doporucene, adresu ze maji. Tohle by si totiz nedovolili poslat, protoze v pripade jineho nez jejich rozhodnuti by meli opravdu veliky problem.
ad kolik daji :) Daji tolik, jak budes schopnej anebo jak bude pripadne schopnej tvuj pravnik...bohuzel, takova je praxe. Normalni pojistky drahy jak svine, ale kdyz se ma plnit, tak co nejmin a nejlip vubec.
Tak se to pak neboj poradne rozmaznout. Fakt uz nechapu, co si dovolujou. A jestli to narceni mas na papire, fakt to ukaz pravnikovi a jeste se na nich zahojis:) Samozrejme az ti vyplati pojistku:)

27.07.2012, 11:37 |
petr-a3 | Upraveno: 2012-07-27 11:37:59
jj našel jsem si firmu
[ Link ] ktere to budu po vyjadreni na dopis predavat... jelikož mužu uprimne napsat ze jsem nasranej jako svi.ě ,a kdyz se podivam zpet co vsechno bylo kam vsude jsem musel chodit a jezdit (likvidator,piojištovna,pčr,sparvani,pojištovna,znova pčr tam jsem by snad 6x za posledni mesic) takto jen tak nenecham a jestli me poslou 3.000,- tak ty wole to bych se nasral vic nez kdyz me neposlou nic :-(
Tak to držím palce ať ti to tady v kocourkově dopadne.A co změna pojišťovny ,už o ni přemýšlíš ?
Ty cesty + palivo + čas by Ti pojišťovna měla taky proplatit...
proč bych mel ja menit pojistovnu?? s moji pojistovnou to nema nic spolecneho :-)
tak uplynulo par tydnu a je tu dalši dopis od Directu :-) reakce na muj dopis ve kterem jsem uvedl že ze strany organu došlo k ukončeni vyšetřovani nehody a bylo rozhodnuto tudiž jsem žadal o urychlene vyplaceni pojistne udalosti plus pisemnou omluvu za uražku z pojistneho podvodu... pojištovna bude vše znovu řešit a dukladne zkoumat :-) to jsem zvedavej co bude nasledovat....
petr-a3 :no jo no :) já původně myslel že tvá pojišťovna se kroutí.
ne ne moje pojištovna se od toho uplně distancuje musim si vše zařidit sam... jak me bylo řečno pouze pojištovna DAS by tomožna řešila za mě
tak došlo k pokročeni pojištovna vše prošetrila a došla k zaveru ve kterem mě neuznali polovinu věci ktere byli poškozene :-) udajne nejsou zaevidovany na protokolu od likvidatora a ani na protokolu od policie čr, škoda jen že vše je přesne opačne a ovšem mam zaznam i od likvidatora i od policie plus fotodokumetaci jak od likvidatora tak pčr, dalši bod z meho posledniho dopisu byla pisemna omluva na uražku že zme strany se jedna o pojistny podvod bouhžel omluva nepřišla a finančni nahrada přišel šek na 3000,- proste komedie ale jelikož se věc tahne uz od března neni kam kvaltovat a celou věc předavam firmě ktera řeši tyto situace