Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > TI - Mini PC

o Navštíveno 792x o
o 23.03.2012, 07:30 | Cenda
Zdar lidi, je tohle k něčemu, nebo jen díky miniaturizaci předražená hračka?

[ Link ]

Na domácí použití - mail, web, video, Office, stažení z kamery a konverze videa ...

o 23.03.2012, 09:23 | Yawor
mám něco podobného od Zotacu /ale ION2/ a doma to mám jako HTPC, web/ftp/VNC server, kdy to běží v podstatě nonstop i díky mini spotřebě a zatím palec nahoru :)
o 23.03.2012, 09:26 | muSlim | Upraveno: 2012-03-23 09:28:32
Na konverziu videa a ťahanie vecí sem-tam by som to nedoporučil, je to LEN Atom. Sám mám doma HTPC (ASRock) a za ten Atom by som poslal na Intel atóm...
Ako HTPC (kde väčšinu práce obstará nVidia dedikovaná grafika) to je celkom použiteľné riešenie, mám to tiež ešte ako SSH/FTP server, na tieto veci ideálne. Ale na normálne použitie ako počítač by som radil pozrieť sa po niečom inom alebo si poskladať barebone, kľudne zo starých Core2Duo, bude to na tom výkonovo úplne niekde inde než toto :-)
o 23.03.2012, 09:32 | Yawor
má pravdu iSlim ;)
o 23.03.2012, 10:41 | Cenda
taky jsem si to myslel :-) něco poskládám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3859 sekund.