Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > levnější paušál než EMEA?

o Navštíveno 3109x o
o 21.03.2012, 08:50 | P3RF3KT
Jelikož musím odevzdat služební tel. přejdu zpátky na své staré číslo. Těsně před tím než jsem tenkrát dostal služební telefon jsem si zřídil paušál u společnosti EMEA www.emea.cz s nulovým měsíčním základem a s cenami voláním do všech sítí za 2,60,-/min a sms za 1,60,- tento paušál jsem samozřejmě přestal používat. Celou dobu jsem absolutně telefon neřešil a nějaké ceny nesledoval. Chci se teda teď zeptat zda za tu dobu nevzniklo někde třeba ještě něco výhodnějšího. Vim že bych možná už chtěl moc ale co kdyby přece :)) Hlavně hodně volám sms téměř nepíšu takže pokud by bylo něco klidně s voláním za 1,- a sms za 5,- nevadilo by mi. Předem díky za poznatky.

o 21.03.2012, 11:37 | Petura
tak tarify s neomezeným voláním jsou např. [ Link ]
o 21.03.2012, 12:19 | P3RF3KT
to je na prd za prvy za tech 1400 u emey provolam vic nez u nich a hlavne oni to maj jen do site t-mobile coz uz je v dnesni dobe si myslim docela out sledovat kdo ma jakyho operatora abych mu mohl zadarmoi zavolat. Co tak projizdim internetove nabidky tak asi nic lepsiho nebude
o 21.03.2012, 14:09 | Lsimak
taky mám už tři roky EMEU a nemnil bych. mám tam na ičo 4 čísla takže ještě ušetřím na volání v rodině.
jen pro přehled i pro ostatní....
paušál - 0kč
závazek - žádný
volání kamkoliv - 2,88kč/min
sms kamkoliv - 1,68kč
volání v EMEA - 0,72kč
(ceny jsou s dph)

vzhledem k tomu,že taky moc nepíšu tak je to pro
mě docela výhodný...levnější paušál jsem nikde nenašel.
Další výhodou je, že se nezavazuje člověk na 2roky jako všude jinde...
jinak pro ty co hodně datlujou jde přejít na paušál freedom sms, kde je měsíčně poplatek 100kč(70sms v ceně) pak sms jen 0,96kč s dph-viz obrázek

foto k příspěvku  od Lsimak

o 21.03.2012, 15:10 | JP
Tam ale nejde přejít od o2, nebo se pletu?
o 21.03.2012, 15:46 | BATMAN
Snad minuly tyden tu nekdo nabizel neomezeny tarif za 1200 coz se snad da,pohledej par threadu niz...
o 21.03.2012, 15:47 | CVakk
rozepiště někdo jak to [ Link ] funguje ? na webu nenajdu nic jako samostatný tarif na mobilní telefon... a co datové připojení ?
o 21.03.2012, 16:05 | Rudi
mě by zajímalo, jakej by byl přenos číslo od T-mobile?
o 21.03.2012, 18:39 | P3RF3KT
prenyst se da cokoli, konkretne ja sem prenasel t-mobile kdysi. Zavolas reknes co a jak chces, zaplatis 400,- prijde simka a to tydne je cislo prenesene a uz normalne fungujes. Smlouva prijde postou. Spadaji pod O2 simkarta je normalne outuácká
o 22.03.2012, 10:02 | Drtič
Ja pro ne delam. Od o2 nejde prejit s pausalem, s predplacenkou no problem. V podstate je to tak, jak pise p3rf3kt. Kdyztak dotazy klidne na me- ideal do mailu ci tel
o 25.03.2012, 21:30 | TUNER
Nj,taky jsem chtěl přejít (stačí jim zavolat,napsat a pošlou ti nabídku v PDFku)..........ale nakonec jsem si spočítal,že když zůstanu u Vodafonu,vyjde mi to levněji... )))
Mam paušál,platim 326 kč měsíčně a mam v tom 100 minut + 50 SMS a internet ..... a nikde nejsem vázanej......klidně si spočti na kolik to vyjde u EMEA... ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.