Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nešlo by to brát jako vyhlášení války?

o Navštíveno 1750x o
o 20.03.2012, 06:28 | Kamil
viz. [ Link ]

o 20.03.2012, 06:58 | tmx.806
no ty vole, co to zase je? vazne bych to obehnal plotem...
o 20.03.2012, 07:16 | Kamil
tmx.806 - asi budu za netvora, ale plot je málo, tady pomůže jedině napalm nebo něco podobný účinnosti
o 20.03.2012, 07:26 | Milhauzz
Možná by jedno pomohlo, přesunout tam parlament, vládu a všechny tady ty blbečky.
o 20.03.2012, 08:11 | Tomas
Je to humus, stale je to s ciganmi horsie a horsie.

[ Link ] -
o 20.03.2012, 08:18 | LukeFab
souhlasím s váma!
o 20.03.2012, 08:23 | maxov
dokud nevyjde většina do ulic a nezačne to řešit,nic se nezmění

politici se na to vyserou,jen si tím budou honit košile u voleb a pak nasrat

takže kecat se o tom bude furt...už to ani neřeším,proč si tím kazit den,když vím,že v tomhle zkurvenym statě sme menšinou.....už dávno nejsem hrdým čechem
o 20.03.2012, 08:25 | RedBaron
Mně by zajímalo, jak dlouho se ještě vydržíme tvářit, že je tohle všechno normální.
o 20.03.2012, 08:37 | Zdena1985
zaminovat bo obětovat letadlo a nad atlantikem se strati
o 20.03.2012, 08:59 | Kamil
Zdena - do letadla jich tolik nenarveš a je mnoho lepších, levnějších a hlavně efektivnějších řešení
o 20.03.2012, 09:03 | Zdena1985
kulka? :D
o 20.03.2012, 09:09 | pelo
o 20.03.2012, 09:14 | Tomas
Podla mna by bolo riesenie vymedzit im kus uzemia, obohnat to vysokym plotom, hermeticky to uzavriet a nech si vykopu studne a zivia sa tym co si dopestuju. Nakoniec by sa pozrali navzajom, bol by pokoj a EU by nemohla pindat, ze ich niekto povrazdil.
o 20.03.2012, 09:15 | maxov
2RedBaron

tak dlouho,dokud nás tu nebude mín a neemigrujeme pryč
o 20.03.2012, 09:20 | maxov
Nic si nenalhavejme,bude to jen horší.
Vzdyt i EU nás má za rasisty i při tom co se tu děje.
Jak např dopadl Šluknov?Změnilo se něco?Jen se všechno platilo jen z našich danní a koho nakonec policie atd hlídala?Ani jednoho bílého,všechno to chránilo jen tu pakáž.

Sme sami proti sobě
o 20.03.2012, 09:44 | schwaboid
tak třeba dalších 100 přizabitejch policajtů, nějakej ten poslanec a třeba to někomu dojde.
o 20.03.2012, 09:48 | Augi
Z tohoto je mi na blití... :-(
o 20.03.2012, 09:53 | PlusOne
maxov:
Oni nás nemají za rasisty. Moc dobře vědí, jaké to je, když máš ve státě menšinu, která dělá bordel. Nutí nás mít je "rádi", aby se ty svině černé neodstěhovaly k nim...
o 20.03.2012, 09:58 | gizmi
vzdyt policajti jsou verbez, ne? Tak muzou byt lidi radi. Za 15500,- cisteho vcetne 3000,- priplatku za riziko, priplatku za vse mozne i nemozne (nekdy si rikam, ze ty vyplaty jsou jen priplatky)...navic jsou placeny z NASICH dani... tak co by se neproletel oknem, ne? :D

Ted vazne.. mluvil jsem s klukem z OOP kam spada Chanov a masakr!! Diky snizeni stavu policistu chodi na "setreni" samotní a to do bytovek, kde nejde ele a je plna techto bubaku :( Uprimne temto lidem drzim palce, protoze to je jak byt u bomby s klestema a vahat, kterej prestrihnout..
o 20.03.2012, 10:16 | Harryp
gizmi: Když si nakousl ty mzdy. Jsem pro jejich zvýšení (individuální/ žádné plošné), ale zároveň jsem pro úplně zrušení výsluh! To stejné v armádě.

Jinak situace v mnoha místech ČR s "menšinou" je čím dál více neudržitelná :-(
o 20.03.2012, 10:18 | Vencaf
tak v první části má gizmi samozřejmě pravdu ;D
Ale hlavně je třeba si uvědomit,že hlavní vinu nesou naši zasraní politici, kteří se starají jen o své zlodějny a tuto situaci způsobili.
Cikáni jen využívají tohoto stavu, který politikům vyhovuje, protože odvádějí pozornost od svých zločinů a v případě, že půjde do tuhého, rozzuřenému davu rádi předhodí cikány jako návnadu..
o 20.03.2012, 10:24 | tykeev
kolega vždycky říká:

obestavit to zdí a zalít to vodou...
o 20.03.2012, 10:28 | worm03
lépe betonem...
o 20.03.2012, 10:30 | choze
No nevim, co vyzkoušet tu novou pec v Ostravě ?!

;)
o 20.03.2012, 10:32 | Harryp
Menšina o kterou se jedná je historicky uváděná jako "kočovná" , bohužel u nás se jim zalíbilo až moc :-(
o 20.03.2012, 10:33 | Harryp
choze: Nechte si trochu "bordelu" taky v čechách :-) Si představ, že by pak z té pece použili strusku pod další kus dálnice a ty by se opět zvlnila :-)
o 20.03.2012, 10:40 | gizmi
VencaF: tak vysluha je beztak pro ty nahore, protoze vydrzet jako pesak 15 let = zdravi v pupiku cikana

a mezi nama - platove na tom PCR neni vubec spatne - jen na ty dole se nikdy nedostane:( Proc 2x do roka padnou odmeny reditelum 200t kazdemu? Uz tak berou trebas 70t, tak me to prijde silne zbytecne:( A kdyz padne odmena tem dole, tak je to jen 2x do roka, protoze kdyby padla 3x tak ti nemuze nadrizeny dat ve sluzebnim hodnoceni 3jky a tim padem by jsi mohl odejit na jine misto (zdrhnul by jsi mu)...a kdyz padnou odmeny, tak litr :D:D Holt nez to dojde dolu, tak vic nezbude. Neni na vystroj, neni na naboje, neni na palivo..proste MASAKR..a to vse jen vinou vedeni..;)
o 20.03.2012, 11:12 | Harryp
gizmi: jasně, ale právě proto bych ty výsluhy zrušil a hned by bylo více peněz aktuálně potřebných na platy,vybavení atp. Nechápu , proč by někdo měl brát peníze poté co přejde do civilu s pěknou výsluhou(mimochodem znám spoustu takových, co tohle udělalo a teď pro PČR dělají jako běžní zaměstnanci za stejné peníze :-( )
o 20.03.2012, 12:03 | Zephyr
TOHLE UŽ JE ALE VÝSMĚCH VŠEM SLUŠNÝM LIDEM!!!
[ Link ]
o 20.03.2012, 12:08 | kucik
To gizmi: myslím si, že kdyby se policajti právě začli zabývat více těmahle věcma a chránit naši bezpečnost, tak by nikdo neřekl, že je to verbež a nikomu by nevadilo platit je z daní. Ale když buzerujou jen na silnicích za blbosti, které si ti nahoře vymyslí, tak s epak nedivme, že jsou takto nazýváni.I když je policajt pěšák, tak nemusí doržovat veškerou kravinu, kterou někdo nařídí, má snad svůj rozum.
o 20.03.2012, 15:00 | JP
Harryp 10:33: Ta struska by naopak byla tak líná, že by se ani nepohla...:)
o 20.03.2012, 16:02 | Tomas
Sumarizacia fajcenia dvoch ciganov:

[ Link ] -
o 20.03.2012, 16:32 | Harryp
JP: To je taky možné :-)
o 20.03.2012, 16:49 | schwaboid
JP: a představ si ten černej hnusnej kouř jak by se líně válel v údolích ...
o 20.03.2012, 16:52 | Tuner#2
To je zas téma, že jsem se lezl... Opět nasrán až na půdu a do ulic už to nemá daleko!!!
o 20.03.2012, 17:01 | Lufas
gizmy...naprosto s tebou souhlasim byl jsem dva roky u vezensky a jak to tam funguje s odmenama z toho mi bylo na bliti... no a platy po tom uzasnem deseti procentnim snizeni za ty hodiny straveny ve sluzbe byly smesny...
o 20.03.2012, 19:10 | fredy
taky mě ti hnědočeši už serou, stojí nás všechny hromadu peněz, dělat to nebude, jen to zneužívá systém.

Já bych to řešil následovně, v tichosti bych je lékama sterilizoval aby se už nedělo to rozmnožování a vklidu bych je tu tuto rasu nechal dožít. jediné východisko. které je humální oproti napalmu atd. a přírozeně se na ně postupem času zapomene.

Nebo je druhá varianta prostě je donutit nezneužívat soc. systém, nebudou dostávat přídavky v takových částkách, nic si prostě nevydupou, mazej pracovat jinak táhni do džungle. Možností je více než dost, jak tuto situaci řešit, jen to prostě nebude košér v EU, ale co, náš hnědočech, náš problém - naše řešení...
o 20.03.2012, 19:39 | kozlustechnykus
fredy: sice chapu tvoje rozhorceni, ale ty socialni davky pro ne nejsou v nasem rozpoctu nijak vyznamna polozka. Mnohem vetsi problem je trestna cinost a celkove hovadsky chovani.
o 20.03.2012, 19:52 | ABERTO
Z celé společnosti je mi na blití. Minulý týden jsem při přepínání programů v bedně narazil na Primě na slavný TopStar, kde paní DeCastelo dělala rozhovor s Penkem o jeho bývalce Bartošové. Volně přeloženo : profesionální kurva dělá rozhovor s profi feťákem o profi psychopatce a tito lidé jsou neustále žádaní. Celý den jako každý den je zpráva dne cena vajec a k otázce čmoudů ? Dnes jsem v jedné prodejně na Cejlu otevřel dveře cigani s kočárkem, když jsem jí naznačil, že u nás bělochů je zvykem říct "díky", měla ještě kecy ...
o 20.03.2012, 19:53 | HIGHTOWER
Dle informací, co jsem slyšel a četl je to vlastně takto:

1. ti dva, co jsou zadržení, jsou dle cikánů z Chánova svatí se svatozáří, mladej hraje fotbal, chodí do škloly, prostě vzor i pro bílé čechy, ten starší ten jen chlastá a fetuje toluen, jinak nic nedělá...

2. jelikož se ve státní sféře šetří, tak tam holt šel sám, ale všichni policajti, funkcionáři, co v TV mluvili s bobkama v kaťatech, aby to neodsrali a neřekli pravdu (ani se jim nedivím), řekli, že vlastně je to pohoda sloužit v jednom, že prostředí, kam šel s policisty suprově spolupracuje a je to vlastně výhodnější, že tam šel sám, z čehož plyne, že jsou vlastně rádi, že to odsral jen 1 policajt, ale hlavně že cikáni jsou v pohodě a nikdo to víc nebude řešit, to je hlavní, přeci u cikánů je tohle normální...

3. BLEJU, BLEJU A UŽ ANI NEMÁM CO BLEJT :-(
o 20.03.2012, 21:39 | MAX
Kurva fix..
o 21.03.2012, 12:07 | MazliG
- tenthle link jsem nečetl, ale v té francii to doufám už nějak pochopí a ty arabáky tam vypálej - je mi na blití jak ustřelil hlavu tý malý holčičce u školy - posraný arabáci, posraný náboženství - jakýkoliv ! fakt hnus
o 21.03.2012, 12:28 | fredy
to snad nebude jen tak konec, je to horší a horší a pokud nezakročí stát ted, tak se tobu v budoucnu stejně nevyhne ale budfe to stát více peněz a daleko více snahy. Taky se může sát že za pár desítek let tu bude korán a oni si s nima už poradí dle zažitých zvyků.
o 21.03.2012, 14:14 | gizmi
kucik: chlape naprosto nesouhlasim. To ze ty mas takovou zkusenost - OK, ale uvedom si dve veci.
1. nedelas si to sam? Ja kdyz mel tuningove auto, staveli me neustale. Pote jsem presel na beznou serii a od te doby me nikdo nikdy nezastavil. Kamarad (mistni clen) ma podobnou zkusenost (ikdyz nedavno mi volal,ze ho staveli :D:D).
2. to ze znas (vidis)jen dopravaky, tak to je zhruba 5% cele organizace. Neprijde mi fair rikat, ze co polda, to vul, atd.. Nekde jsem to tu uz psal, ale co obvodaci? Co zpracovatele? Co PMJ? Co UOOT? Co SKPV? Vis kolik je to lidi? A za kazdym je mraky titerne prace, kdy pro kazdeho jsi jen vul a samotny zamestnavatel ti nepusti zadnou pomucku, zadne penize, proste NIC. V TV clovek vidi jen prusery prislusniku a na ulici jen dopravku. Ano, obcas ukazou kdyz se povede nejaky gang, nejaka varna, atd. Ale nikdo si nedovede predstavit jake "sracky" clovek kazdy den resi a co vse se povede. Je smutne, ze si tohle lidi neuvedomi.
o 21.03.2012, 15:40 | CervinVega
asi jako gizmi... kdyz vidim, co prumernej polda musi umet, aby se alespon ubranil sam proti sobe (nedostal se do pruseru neznalosti), divim se, ze tam vubec jeste nekdo dela... do toho nesmyslny papirovani (prijde mi, ze v CR je velka obliba vytvaret papiry "co kdyby", protoze jednou se stalo...)
a z nasich politiku versus "EU rasismus blaboly" je mi na bliti...
o 21.03.2012, 17:45 | HIGHTOWER
No, dneska vyšla zpráva, že diskriminace je horší a horší, samozřejmě jen češi na cikány, ale že cikáni na čechy, to přeci neexistuje...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4257 sekund.