Navštíveno 1505x

někdo nějaký reference ? přemejšlim že bych koupil jako příležitostnej foťák..... neočekávám od toho samozřejmě zázraky spíš mi jde o to zdali to neni olympus se všim všudy tudíž super parametry od A do Z a fotka s nechutnym šumem i ve dne.... ?
[ Link ]
Už se tu probíral
[ Link ] - já ho koupil tátovi,
fakt jsem z něho nadšenej ..
tady jsem si ho sám vyzkoušel
[ Link ]
jo to přesně sem potřeboval :)
za tu cenu to nevypadá zle..... sice sou ty fotky hrozně přepálený ale to by se dalo doladit v nastavení......
takže to vypadá jako docela fajn kup :)
tyhle mrdky fotěj všechny stejně, tady jako plus vidím cenu (v Alze je snad už za 3k)
a hlavně ten Zoom je masakr !
jako kompakt mám právě SX120IS kterje na kvalitu fotek fotí fakt bezvadně ale zase nemá moc dobrej zoom, maká na AA baterky který sice sežene člověk všude ale zase je to docela žrout.... právě že v alze je výprodej za 2990 díky novýmu modelu tak mě to zajímá :)
no na dpreview sem našel nějaký fotky od uživatelů a je fakt že teda proti canonu je to tragedie ty fotky když se dá 1:1 .... šumí to zcela nehorázně jako snad už každej olympus :( chce to nekoukat na ně 1:1 pak se to dá.....
jde o to na jaké koukáš ISO, jestli to fotili na ISO 100 tak se nediv,
jak říkám , nastavit natvrdo ISO64 a je to eňo ňůňo
nj ale šumět na 100ku to je už taky hardcore :) chápal bych to možná tak 400/800 dál samo takovýhle jebky nemaj smyls ale aby to šumělo už od 100 to ten kanón nešumí moc ani na 800 ještě :) jasan dát natvrdo 64 je fajn ale pak udržet v ruce potřebnej čas natož když vytočíš dalekohled to musí bejt na pikaču už :)
koupim zkusim a uvidim asi :-)
tak nemůžu si pomoct.....rozklik sem si další foťáky a nelze odolat.....
vyhrává Kodak EasyShare Z990 IS :)
tak kodak in da home :-) zatim dojmy maximalne pozitvni a ten zoom to je fakt nezmar a dokonce se stabikem to jde udrzet v ruce coz cumim :-)
test foto

30x zoom :-)