Navštíveno 13593x

Kluci kde se na netu dívat na hokej? Dneska ta Kometa soupeře zas rozmetá ..... a já bych to rád viděl.
Lístky byly vyprodané během 1/2 hodiny :-/
To se teda divím, že ten humus chceš vidět. Kometa za celou svoji dobu nezahrála zápas,který by odpovídal kvalitě ELH. Jen beton,beton a zase beton. Nedá se na to dívat, hnus. A to nemluvím o tom,že je to protekční klub, který nikdy nic nedokázal, pouze si vše koupil.
Sory za OT
walish: tady někdo fandí bukvicám ze Sparty :D

19.03.2012, 10:39 |
tesil | Upraveno: 2012-03-19 10:47:54
walish: kdo se te ptal na tvuj nazor, blbe....nejdriv si neco zjisti a pak tady placej.
Asi toho chlapce o hokeji moc nevis.
jinak koukat se da na tipsportu, ale bude to zase pretizeny a bude to vypadavat.
listky se daji sehnat na foru fanklubu Komety, ale musis mit stesti, jsou hned pryc.

19.03.2012, 10:49 |
Yawor tesil : hádej od čeho je diskuzní forum. Nebude to diskuze ? Takže třeba mně názor walishe zajímá.
Je hezké, že ti vadí navážení do klubu z Tvého města, ale mohl by ses vyjadřovat trošku jinak...
.mycTD: to teprve flame bude :D
Midnite: Spartě nefandím;)

19.03.2012, 10:57 |
tesil Yawor: jasne oblibena odpoved... ja to taky tak beru, ale kdyz nekoho zajima, jestli je nekde prenos, tak urcite nepotrebuje cist nejakej vyblitek nymanda, kterej o tom vi uplny hovno a podobny vylevy ma skoro vsude.
Ale je pravda, ze jsem se nechal unest...
walish> ano chcu to vidět! Nejsu žádný hokejový znalec, ale kometě fandím, už jen proto že za ně hraje synovec,
a Brno mám kousek ;-)
tesil> dík. Jinde to už asi nebude co?
CO TO ŘÍKÁTE?

19.03.2012, 11:10 |
tesil KOMETA DNES VYHRAJE!!! :-))
nekdo na jejich strankach daval nejakej odkaz, kdyz neco zjistim, tak ti to sem hodim...

19.03.2012, 11:20 |
tesil
díkec.Pokud jsem to dobře pochopil z fanfora komety, tak tě to stejně přepošle na ten tipsport. Ale díky za snahu.
Snad to dneska dopadne....
tesil: Že nefandím Kometě,tak jsem nýmand,co tomu nerozumí? Vždyť už jenom založení klubu: V únoru 1953 byl slabý hokejový tým RH Brno, hrající Krajský přebor, rozhodnutím ministra národní bezpečnosti Karola Bacílka posílen, vyčleněn jako sportovní rota ozbrojených složek MNB, spadající administrativně i hospodářsky do RH Praha (Ústřední dům RH Praha).
Po dohodě s tělovýchovnými orgány byl tým zařazen pro sezónu 1953/54 do nejvyšší hokejové soutěže, do Přeboru republiky."
Nikdy nic nevybojovala,všechny postupy výše si musela koupit a hraje příšerný hokej.
Vždyť to byli takový nýmandi,jak ty píšeš, že musel sám ministr rozhodnout o jejich posílení, aby vůbec mohla něco hrát.
Zephyr: Jde to jedině přes ten tipsport, ale nejdříve chtěli registraci a pak ještě měsíčně prosázet 30kč. Jde to obejít a to tak, že zadáš www.tvtisport.cz/elh a tam si zvolíš zápas, počkáš 30 vteřin a jede to bez přihlášení,registrace atd.

19.03.2012, 11:55 |
tesil | Upraveno: 2012-03-19 11:59:39
tak to byla prace komancu, ale pred tim hraly prvni ligu Zidenice a Kralovo pole.
V 50 letech se zacaly umele vytvaret kluby jako RH brno, ale i taky Tankista Praha nebo Kridla vlasti Olomouc. Vsichni sly do 1 ligy. A jen bych pripomel ze i kdyz byla v roce 1953 nasazena do prvni ligy hned hrala finalovou sestku, kde ani jednou neprohrali a jen diky remize se Spartakem Praha neziskali hned titul.
Jinak ten klub co nic nedokazal je 11x mistr ligy, 3x vitez poharu mistru evropskych zemi a vitez Tipsport cupu.
A jmena jako Bubník, Danda, Bouzek, Nadrchal, Černý, Farda, Dzurilla, Karel Lang......
A ze si extraligu koupila? pokud trosku sledujes hokej, tak musis uznat, ze dostat se do Extraligy sportovni cestou je skoro nemozny. Jasne je to videt, kdy Bolehlav hraje nekolik let uplny hovno a v barazi si s Ustim vytře řiť. A drzet v prvni lize mancaft, kterej by mohl uhrat neco s extraligovym, je ekonomicky skoro nemozny.

19.03.2012, 11:58 |
Pekys koukám tři prdele keců, a jen jeden link :)
takže jako tesil, nebo www.tv.hokej.cz

19.03.2012, 12:10 |
walish | Upraveno: 2012-03-19 12:10:43
tesil: Jistě, to je velká chlouba, že vyhráli titul a pohár evropských zemí v době, kdy do toho ministerstvo pumpovalo prachy,aby byli schopni něco uhrát, v době,kdy jen velmi málo měst hokej hrálo a v poválečném období v 60.letech. To je opravdu velká chlouba. A Tipsport Cup je taky velice prestižní,když polovina mužstev hraje s juniorkou :) Co mi ale hlavně vadí, je ta předváděná hra,která s hokejem nemá nic společného.
Pekys: tam to taky myslím musí jít přes tu registraci. Zcela free je to myslím jen tady,jak jsem psal výše:
[ Link ]
walish: a komu teda fandíš ty? :)
teď teprve bude flame :D
Fandím Třinci :)

19.03.2012, 12:28 |
tesil ja myslim, ze walish je velky znalec a fajnsmekr:-))
Sport byl vzdycky o penezich a ted to plati dvojnasob ty chloubo...
kometa hraje podle tebe takovej antihokej, az ho chvali i Jagr a pasuje Kometu na jednoho z favoritu.
Jeden z hlavnich rozdilu oproti jinym mancaftum je ten, ze se nespoliha na jednu lajnu, ale zacal slapat celej tym. Nebo jsi videl, ze by treba Sralta poslala na presilovku 3. utok?

19.03.2012, 12:32 |
tesil | Upraveno: 2012-03-19 12:34:20
No vidis a ja mam zrovna Trinec docela rad a loni jsem mu hodne fandil. Tak to rozdejchej, ze se na vitezne vlne vysrali na letni pripravu a ted sklidili ovoce a prej to moravskym tymum.
Brno si zaslouzi jit dal uz jen kvuli lidem, co na ne chodi a hokejem zijou, ale bude to jeste hodne tezky.
Kometa má nejlepší fans z celé republiky!
dle mého skromného názoru.
tesil: Úplně s těmi penězi nesouhlasím. Koukni poslední roky na Vítkovice, které s jedním z nejmenších rozpočtů končí nakonec ročníky celkem vysoko.

19.03.2012, 12:45 |
walish | Upraveno: 2012-03-19 12:46:49
tesil: Ano,vysrali se na to, přípravné zápasy hrálo asi 50 hráčů z 1.ligy, aniž by některý z nich hrál pak u nás, tragické přesilovky,zakládání útoků,chuť do hokeje, prohlášení hlavních činovníků klubu v silvestrovských vydáních, kočkopes Tlačil a tak bych mohl pokračovat do nekonečna a to jen proto, že máme u nás hrobaře a to pana mgr. Marka. Že u nás hraje takové kopyto, jako je Lojek, o tom ani nemluvím.
EDIT: Přesto všechno je neuvěřitelné, že tomu všemu navzdory ten titul vyhráli a to jen díky tomu, že se tam na nějakého šaška na střídačce vysrali a dělali si to podle sebe.
K fans komety se raději vyjadřovat nebudu,neskočilo by to dobře :))) Nicméně jednu poznámku si neodpustím: Půlka lidí ani neví,kde je Rondo, ale je v módě fandit kometě :)
ad herní projev: Začal šlapat celý tým: myslíš tím to,že po haluzi dají gól a pak každá pětka stojí v 5lidech na modré čáře? Ano, jako sborna za starých časů :DD

19.03.2012, 12:59 |
tesil S tebou se nema cenu bavit, kritizovat vyprodany Rondo..:-)) zavist je hrozna vlastnost.
Tak pokud srovnavas Kometu se sbornou, tak dekujeme za poklonu....
Ses proste zaujatej.
Harryp: Vitkovice jsou jeden z nejvyrovnanejsich tymu v extralize za dlouhy roky. vse je o tom, ze maji vyborne poskladanej tym, kterej se jim vice mene podarilo stabilizovat.
Pokud ale tvoris neco uplne novyho od zacatku, tak to proste musi chvili trvat a potrebujes hodne ale hodne penez, jinak tam ty hrace nikdy nedostanes - pripad Komety.
Jasně, každý závidí kometě :DD Jen by mě zajímalo co :))
a já sem myslel že je to Kajot arena :-))

19.03.2012, 13:06 |
tesil To taky nevim....
walish: promiň, ale tvé argumenty jsou hodny dítěti v první třídě
Midnite: Tak schválně,který? povídej...

19.03.2012, 18:32 |
tesil Gooool!!!!!Je tam kurva!!!!! 1:0:-))

19.03.2012, 18:33 |
tesil A 2:0!!!!!!
Walishi dejchej zhluboka....
SPARTA SVÉ KAVALITY NEZAPŘE A KRÁSNĚ JE UKAZUJE :-D
tesil: Proč bych měl? Je mi to ukradené ;)

19.03.2012, 18:37 |
relax Škoda toho debilního předkola. Sparta po základní části skoro 14 dní byla bez zápasu, naopak Brno pořád v zápasovym tempu. Bohužel tedle systém podle mě nahrává slabším týmům jako je Brno :(
kurva a zas nám budou likvidovat hráče :-(

19.03.2012, 18:37 |
tesil | Upraveno: 2012-03-19 18:37:57
walish. No ty mne vlastne taky....
Tak tohle je absolutní nezájem.. Kometu nemusím.. Brno či Praha je to jedno kdo vyhraje..
me je jedno kdo vyhraje jen ať zlín dnes nevypadne :-)
no 2:1 :-(
ale věřím že to dáme.
neskutečný kotel!
doufám že už si to nenechají sebrat.
sparta spartaaaaaaa buze*antůůů partaaaaaaaaa :D

19.03.2012, 20:46 |
tesil Já su tak sťastné....
Obrovska poklona cele Komete....

19.03.2012, 20:53 |
Pekys abyste se neposrali :)
velká škoda pro český hokej, že i ve vyřazovacích bojích budeme muset trpět u TV, když bychom si to měli užívat a mělo se být na co dívat,na napínavé souboje,místo toho se budeme dívat, jak kometa bude stát v 5ti lidech na modré čáře. Český hokej pláče

19.03.2012, 21:01 |
Pekys | Upraveno: 2012-03-19 21:01:58
já čuměl na zlín, jak dneska z Plzně udělal malý děti.
Jednou je to tak, podruhý naopak. Sice tak trochu fandim spartě, ale to co předvedli v sérii s kometou, tak podle mě si vyřazení zasloužili. Lepší byly snad jen v prvním zápase, kdy to tam prostě nepadalo.
Osobně se těším na MS, tam začíná hokej.
Pekys: Ono zase na druhou stranu, ty arogantní kecy Broše po zisku poháru apod. Tak tak, MS bude konečně hokej :)
Jinak Zephyr,tesil,Midnite - abychom se tady(v tomto vlákně teda můžeme:D) nějak "neznepřátelili",proti vám samo nic nemám,jen nesnáším kometu :)
walish: já také proti tobě nic nemám a je to jen sport, ale spartu nesnáším :D
Midnite: Já nikde nenapsal,že jí mám rád :)
Kometa :D dekujem.Omlouvam se ale přeju to Moravakum a ne Pražákum

19.03.2012, 23:01 |
relax Nj todle Sparta nezvládla, ale už to tu bylo řečeno a zaznělo to xkrat i v tv, sparta potřebuje hrát hokej. Brno hokej nehrálo, ale bohužel hraje se na výsledky a ne na krásu ... Gratulu Brnu a těšim se jak dostane na prd.... v semifinále :)
relax: má dostávat na prdel v nějaké pralesní lize a ne v ELH :)

19.03.2012, 23:16 |
relax walish: samo, že v extralize. Na to se aspoň můžem koukat v tv :D
Kdyby hrála hokej,tak se kouknu,ale na ten humus se koukat nehodlám :) Jinak letos,když už bych si měl vybrat, tak Liberec.
relax: kdyby sparta uměla hrát hokej tak postoupila :D
btw divím se, že se na konci zas nepoprali, ale asi věděli, že by dostali na budku :D

19.03.2012, 23:24 |
relax Midnite: kdyby sparta hokej hrát neuměla, nevyhrála by celkem jasně dlouhdobou část extraligy :)
to aj třinec, plzeň a spol... Prostě play-off je úplně něco jiného a Sparta na to nemá, tečka :D
miluju tyto topicy o ničem :D:D:D
a proto ji vyhrala aby hned vypadla :D
kecy kecy kecy.....
to stejné se stalo když český mančaft vyhrál všecky zápasy na MS a pak je jeden nepodařený poslal "domů"
Prostě je to sport. A Kometa určitě neseděla na střídačce s rukama v klíně! Někdy aji to štěstíčko rozhoduje.
Ale Kometa si to vydřela.

20.03.2012, 17:09 |
tesil na MS muze jeden zapas ukoncit vse, ale tady mela Sparta 7 pokusu....Takze se nemam dal o cem bavit. Jinak Kometa hrala to, co proti Sparte potrebovala a Sparta si nevedela rady. P-O se na krasu nehraje, jde o vysledek. A jen bych jeste doplnil o stylu jakej hraje Kometa at tady nemusim furt cist nejaky kecy o antihokeji. Chodim na Kometu pravidelne uz spoustu let , ano i v dobe, kdy nas bylo v Rondu 250. Za dobu co hrje EL sehrala zapasy, kdy se na to nedalo koukat, hrala zapasy, kdy celou tretinu branila vysledek 1:0, kdy vedla 10 minut pred koncem 4:1 a stejne rupla, ale byly i zapasy, kdy bylo radost se na to koukat a se souperem si delali co chteli. Tady je hlavne dulezity koukat na to, ze jeste pred koncem roku stale doplnovali kadr a az ted to zacalo fungovat a doufam, ze to jeste chvili vydrzi. jen se bojim Pardubic, jinak si myslim, ze muzou vyradit kohokoli.
Ale je jasny, ze zaujatym antiKometakum se to tezko vysvetluje a budou furt neco placat o koupene soutezi. Proc to kurva nikdo nevycita Varum a nebo tem, kteri postoupili jen diky rozsireni poctu. Uz je to trapny.
tesil: Pardubice včera měly z prdele kliku, že vůbec postoupily. Nebál bych se jich nějak zásadně, hlavně jejich brankáři předvádějí řekněme "zajímavé zákroky" :-)

21.03.2012, 14:14 |
tesil Uvidime, treba to Zlin dnes urve a pujdeme na Plzen. Ta bude unavena po 7 zapasech a jelikoz hraje na jednu lajnu, tak by to mohlo vyjit. Ale i kdyz to uz dopadne jakkoli, jsem moc spokojenej.
" ale byly i zapasy, kdy bylo radost se na to koukat a se souperem si delali co chteli." :D:D:D:D Tak to je joke století :D Kdy se tohle stalo? V okresním přeboru? :D
No nic nejlepší fanoušci ve vesmíru, užijte si to a stále vyprodávejte kokot arénu :D

21.03.2012, 20:02 |
tesil | Upraveno: 2012-03-21 20:04:02
Ty ses celej jeden velkej joke, precti si ohlasy ctvrtfinale KOM - SPA, tech co na rozdil od tebe hokeji rozumi. Uz rozdejchej, ze jste letos hrali jak jitrnice v prazdne stodole a nevite co je to bavit se hokejem. Jsem netusil, ze pšonkum fandi takovy slabomyslni jelimani:-)))
Ajéje, zase nadávky do Poláků a urážky? Ubožáčku. Ono kokot arena dost napovídá,ale je to mnohem horší
nemela by tu byt registrace nejak omezena, treba az od trinacti let?
Tak to vypadá, že dostanete Plzeň. Průměr IQ na stadionu asi 40 :D To jsme zvědavý,jak se zase projevíte, ty nejlepší fanoušku :)))

21.03.2012, 20:45 |
Yawor .mycTD :-DDDDDDDDDDDDDDD

21.03.2012, 20:53 |
tesil | Upraveno: 2012-03-21 20:57:06
S tebou walishi se nema cenu bavit....Dal se utapej ve sve nasranosti, Ja myslel, ze moravsky kluby drzi pospolu a kdyz jeden vypadne, preju to dalsim...psonkum nenadavam, rikam jim tak furt a to i kdyz jsem jim loni pral titul. Jeste ale par tvych vyplodu a zacnu Trinec nenavidet....:-))
Proste jsem nepochopil proc mas takovou averzi...Zprznil te zamlada nejakej Brnak?
Vlastne vim, Kometa si vsechno koupi a nic nedokazala...:-)))
A jak by jsme se meli projevit?
Jinak mne je 36, tak ja bych mohl mit registraci povolenou, co?:-)
a jé je ....
se to tady nějak rozjelo.
Ale škoda Zlína, že nepostoupil. Ta neuznaná branka mě sere.
walish> vyklepnem je, vo tom žádná!!!!
jinak su staré jak tesil, tak to bych měl mít registračku taky v poho né?!
Původně jsem hledal tohle:
[ Link ] ale morčata mě složily pod stůl :-D
:
[ Link ]
Já se docela na ty zápasy těším, jsem Plzeňák. IQ obecně v jakémkoliv hokejovém či fotbalovém kotli je hodně nízké (a mediální řeči o plzeňské agresivitě jsou vesměs kecy - kromě vulgarit není chování fanoušků o nic lepší nebo horší než u jakéhokoliv jiného klubu). Co do atmosféry bych i řekl, že Brno je nejlepší a pak je Plzeň, Pardubice a Liberec. Takže Brno-Plzeň může být pěkně vyhecovaná série.

22.03.2012, 15:12 |
tesil | Upraveno: 2012-03-22 15:13:05
V Plzni to zije na kazdym zapase, ale Liberec? Pokud u vstupu nenafasujou bily rucniky, aby meli cim tocit a nehrajou tzv. o neco, tak je to nulovy.
Pardubice? Chodi hodne lidi, ale krome tleskani a zasypani ledu prernikama nevymysli taky nic. A ted pri 7 zapasu s Vitkama kdy Rákos, nebo kdo to byl, vylozene sel po kolenach Ujcika a kdyz ho odvazeli na stridacku tak celej stadec misto tleskani piskal a pak vyvolaval Rakosovo jmeno.
Hovada se najdou vsude, ale tohle me prekvapilo.
kazdopadne se do Plzne tesim...:-))

22.03.2012, 16:04 |
tesil Mr.Scully: Kurna skoda, ze v Plzni neni taky nejaka O2 arenka, to by byl vyjezd...:-))
takhle prej pro Brno 130 lupeňů.
[ Link ]
řeči o plzeňské agresivitě jsou vesměs kecy a brno si dělá se soupeřem,co chce :D:D Tady se člověk vážně nasměje, nicméně, hezky si tady notujete, tak vám tady z polska nepolezu.
no a je to ve Štatlu. Kdo by to byl čekal :-D
KOMETÁÁÁÁÁ

03.04.2012, 07:26 |
tesil Strasnej mazec.....Hlasim ranni navrat z Plzne:-))...Stalo to za to.
jedna fotka z mailu:

03.04.2012, 08:58 |
nome zajimave v rondu sem tuhle skupinku fanoušků nikdy neviděl :-) každopádně včera mazec
to sou ti z Cejlu a z Bratislavské :-D
Já bych to nepřeceňoval... Kometa nehraje nic extra (jen hraje obětavě + forma brankáře), ale Plzeň hrála ještě hůř. Bylo to vidět už se slabým Zlínem - my (Plzeň) se v play-off jako favoriti vždycky pose*eme, potřebujeme útočit ze zadních pozic. Stačí zranění Dudy nebo neforma Vlasáka a je vymalováno, hrajeme na málo lidí a když pak není nasazení, tak nás přejede kdokoliv. Takže v tom finále opatrně a s pokorou.

03.04.2012, 11:32 |
tesil To vis ze pokora je na miste, ale podle me hrajou presne to, co potrebujou a k tomu jim nechybi kousek stesti. Je prece divny vykladat, ze Kometa proti Kladnu hrala hovno, ale kladno jeste vetsi, proti Sparte hrala hovno a ted proti Plzni....
Kazdopadne si to v Brne vsichni uzivaji a uz se tesi na finale.
Hlavni rozdil je ten, ze Sparta i Plzen se v tom finale videla a Kometa brala jako velkej uspech postup do PO pres Kladno a od te chvile co je navic si uzivaji...
Hlavne slape celej mancaft, vcera hrali 4 borci z 1.ligy a nelekli se toho.
Plzen dojela tak jako loni na tom, ze vse stavi na 5 lidech. zakladni cast se tak nejak odehrat da, PO urcite ne a kdyz clovek sledoval Pána hokejku Straku, jak je furt na lede a jak moc chce a proste to uz nejde, tak mi ho bylo az lito.
Plzeň nemá moc na výběr, hraje s tím, co má a když odejdou 2-3 pravidelní střelci, tak je to v háji.
Jinak Straka sice teď už nestřílel a byl unavený, ale co on předvádí už nějakou třetí sezónu po sobě, to je neskutečné. V tomhle věku přesprintuje skoro každého a obejde klidně 2-3 hráče. Podle mě nejlepší hráč ligy.

03.04.2012, 13:54 |
tesil Souhlasim, proto jsem napsal Pan hokejka....nemyslel jsem to ironicky:-))

03.04.2012, 14:44 |
Rudi Dneska jedu na Liberce a vidim to blbě, dneska poslední zápas a Liberec určitě prohraje bo to co hrajou teď, tak to je k pláči...
jeden k tematu, ale asi uz proflakly:
Ptá se Brňák Plzeňáka: „Co ty vaše noční můry, pořád Trvaj?”
lukee_cz - dobrej :-)
Rudi - myslím, že si to Pardubice zaslouží víc. A to, jak tam Liberec v minulém zápase ke konci viděl rudě, to vůbec nebylo hezký.
pardubice je ve finale rozjedou jak prd.....
Luboš1: Ale to se říkalo i o Kladnu, Spartě, Plzni... :)
Nechme se raději překvapit, jak jim to půjde, než tu vypouštět silácké věštby, hlavně aby do toho daly oba týmy všechno a byl to pořádný boj(nemyslím jako jatka :) ) ;)
no to jo ale jelikoz jsem pardubicak tak jim verim a kvalitu na to maj, plzni dosli sily....
jinak tesim se na 4.5 az se rozjede MS myslim ze mame velke ambice na bednu :-) a skupinu mame myslim cajk, jen a libi se me novej system hrani....
[ Link ]

03.04.2012, 16:45 |
tesil Luboš1 - Uvidíme, kometa uz je ted davno za ocekavanim a pokud bude do ted hrat to, co hrala do ted tak si myslim, ze slova o nejakym rozjetim jak prd jsou trosku mimo. Ale preji ti tvuj optimismus:-))
jako tesil
a lukee_cz dobrý :-D
Mám dilema :oDD - na Kometu jsem docela chodil ještě v první lize, když jsem byl v Brně a přál jsem jim i letos.
V Pardubicích bydlím teď (6 let) a na hokej chodím a jako Pardubická náplava mám fanouškovské vybavení :oD
No a finále Kometa - Pardubky - asi budu muset držet hubu a jen koukat :oDD
Sice klukům z ani jednoho mančaftu nepřeju tu dřinu, ale jako fanda bych rád 7 zápasů s hokejem, jaký Kometa a Pardubice předvedly ve svých 5. zápasech.
Kometa hraje výborně, mají (nejen) Divíška, kterého se Pardubky zbavily a Jirku Trvaje, což je ve vrcholné formě zeď.
Pardubice -vyrovnané pětky, hrají stabilně dobře, mají sehraný tým. To co předváděli včera s Libercem první dvě třetiny, kdy Liberec končil svoje útoky pomalu na červené čáře, to muselo být pro Liberec psychicky zničující.
Plzeň - hrála výbornej hokej celou sezonu a je mi sympatická hlavně i díky minulé sezoně, kdy od stolu jí sebrali body a stejně se do předkola dostali.
Letos byla radost se na hokej koukat, když přijela do Pardubic.
Liberec - to byly vždy vyhecované zápasy, i celá série byla tvrdá, ale tak nějak v rámci PO.
Hrají dobře, o tom žádná, ale jestli jim odejde Nedvěd, bude ho docela těžký nahradit.....
K těm hlasům ohledně toho, že Kometa koupila licenci.
Já jsem za to i rád, protože ve Znojmě chodilo max 3000 lidí (a to musel být nějaký atraktivní zápas), do Ronda chodí 7 tisíc a výborná atmosféra. Pro hokej je ten přesun dle mě plus.

04.04.2012, 14:57 |
tesil mas vyhodu, muzes slavit titul uz ted...:-))

17.05.2012, 14:31 |
Lukasino | Upraveno: 2012-05-17 14:41:09
Slovaci pekne! To je pecka :o)
Mno koukám, že tohle byl post pro jinej hokej... :o)
tohle bohužel nebyl post pro žádný hokej :DD
ale jinak pravda, Slováci paráda
[ Link ] kdyby někdo ze zahraničí nemohl na ČT4 tak tuto mi běželo
Kadel