Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Příčníky na auto - rada

o Navštíveno 1107x o
o 18.03.2012, 09:14 | AllInOne
Nikdy jsem to na žádným autě neměl.
Sem tam by se mi mohlo truhla na střechu hodit, tak se dívám na příčníky.
Jaký koupit?
Je to jedno, když to využiji 1x za rok?

Je to na Hyundai i30 kombi.
První odkaz na co jsem klikl:

[ Link ]

o 18.03.2012, 09:36 | JR
Hakra delame uz nekolik let a jsou v pohode kvalitou i cenou. Jsou z Brna, tak si je tam muzes rovnou prohlidnout.
o 18.03.2012, 09:37 | walish
tak místo BMW nakonec tohle? :)
o 18.03.2012, 09:44 | AllInOne
JR
Díky mrknu.

walish
Jo, jede to o dost líp :-)))))
Musel jsem koupit nové/zánovní auto (mám nějakej příplatek z hokny)......
Za nějakej čas to bude zase bmw :-)
o 19.03.2012, 06:32 | Petura
i když to bude použitý jednou za "uherák" tak bych vzal thule, protože ten jejich rychloupínací systém je pecka ...
sám jsem koupil levnější od CAM a ten imbus na dotahování je fakt hroznej, hlavně jsem nadával teď v zimě (v létě to bude větší pohoda)

brácha měl na i30CW tohle [ Link ]
o 19.03.2012, 09:02 | Jendys
já měl od Hakru ty černý na starý Fabii a kvalita mi přišla nic moc, ten jekl byl zrzavej už po třech měsících a ten plast na něm se vymačkával
o 19.03.2012, 19:55 | Tomas
Tiez by som radsej kupil Thule, Mam Rapid System a nasadene to je hned. Spolu (dve hlinikove aero tyce, 4 kotvy a zamky) ma vysli na tusim 120 Eur.
o 26.03.2012, 17:20 | AllInOne
Díky všem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.