Navštíveno 2196x

Nevite u koho za kolik? VDF me celkem nastval, potrebuji dve cisla, neomzene volani, sms, internet. Po ca 10 letech mi dali nabidku na 1800Kc za jedno cislo, mlada ma u nich po dvou letech 1371Kc. Takze udelam nejpise VDF sbohem. Da se dostat na ca 1500Kc neomezenycho volani za jedno cislo cislo, kdyz bych vzal dve?

16.03.2012, 19:27 |
S.C.A.R.Y.E | Upraveno: 2012-03-16 19:29:10
nevim jak je to u normálních tarifů, ale v práci nám nabídli "zaměstnanecký program" VDF, kde je v ceně 220 kč neomezené volání + sms, zkus se na to informovat a jednat formou firmy...
kdyby jsi měl zájem, můžu ti sehnat neomezený volání, sms a myslim že 3GB net za 1200,- s DPH. Když by jsi měl zájem, napiš mi mailovku.
SCARYE: ja mam firemni ucet prave u nich, jako za deset let jsem jim narval za volani neskutecnej balik, platim ca kolem 3000Kc mesicne.
IT-master: pisnu :)
to Rajdlos: jasný, pokud tě něco zajímá, rovnou se ptej;)
mam od O2 neomezeny s neomezenyma sms a internetem v mobilu na 2 roky za 1300...

17.03.2012, 10:44 |
IT-master | Upraveno: 2012-03-17 10:45:28
Koukám, že se vás ozvalo víc, všem jsem odpověděl. Jinak můžu ještě zařídit tarif Bez paušálu kde je do všech sítí 2,-, SMS za 1,20Kč a VPN volání samozřejmě zdarma. Je k tomu možné dokoupit i internet a to 150MB nebo 3GB.
Případně pokud by někdo chtěl jenom data, tak je možné zakoupit i pouze samostatný internet a to ve výše psaný podobě.
IT: lze si ponechat svoje číslo VDF?
to dj.DEKL: Pokud vím, mělo by to jít, nicméně bych se asi přeptal pak přímo jich při případném dojednávání.
Prosím podrobnější info do mailu... pod jakým to jede operátorem, způsob účtování, možnost správy služeb...
mohl bych i já to samé co dekl?
obesláno, kdyžtak, pište mi prosím rovnou, je to rychlejší, díky.
Tak jsem koukal do mailové historie a našel jsem mail, kde jsem před nedávnem psal o přenesení nějakého čísla a běželo pod VF, pak jsem našel další s odpovědí že to bylo předáno a že se s danou osobou dohodnou, takže by přenos od Vodafone měl být možný.
IT-master: diky moc jeste jednou, uz jsem podepsal smlouvu na dve cisla a mobilni net :) uspora asi 2000 mesicne ;)
to Rajdlos: není zač, rád pomůžu když mám tu možnost;) snad budeš spokojenej:)
Já jsem z asi 1000,- udělal 36Kč :D A to nepočítám že jsme měli aktivní O2 Navzájem na dvě čísla (čili 2x200,-), bez toho jsem měl paušál v rozmezí 700,- až 4k,- :/ takže u mě sleva obrovská:D
to all: tak menší aktualizace, dozvěděl jsem se že tarif bez paušálu je možné objednat pouze, pokud již člověk má neomezený tarif maximálně na tři čísla. Samostatně to zrušili kvůli zákazníkům, že se jim furt něco nelíbilo (prostě ojebat ostatní ikdyž lepší nabídku nikde nenajde) :( Nicméně, kdo má tento tarif, může si k tomu tedy doobjednat i ten Bez paušálu. Jinak se nic nemění, ceny jsou všude stejné. Aktuálně tedy mohu nabídnout jen Neomezený tarif nebo samostatný IVM (150MB/3GB). Pro stávající zákazníky se nic nemění.

23.03.2012, 19:23 |
RON Zeptám se, i když žiju v jiné cenové relaci - co za tarif pořídit kolem 400-500,- s mobilním netem (klidně s FUP). Jsem u O2 cca 4 roky a mám tarif Cool. Dík

23.03.2012, 19:27 |
IT-master | Upraveno: 2012-03-23 19:29:51
zkus buď retenci ukecat třeba nějakej neon s 50% slevou (celkem běžný když se přitlačí na pilu) a nebo z přincipu zkusit buď něco jinýho třeb VF ČD tarif případně se domluvit, když přejdeš, tak si vyjednat retenci an kterou bys přistoupil a nebo se zaregistruj na forum,mobilmania.cz a tam najdeš různý nabídky.
ve skrze to platí v podstatě pro kohokoli, jinak když jsem chtěl měnit OPa, prošel jsem si tím a nejlíp vycházela asi EMEA (tu není problém dohledat přes google), ale když už jsem to chtěl objednat tak to trumflo to, co jsem zde nabízel/nabízím takže...
jinak buď na tom foru se poptat nebo se podívat na
[ Link ] a kontaktovat je mailem a nechat si zaslat ceník a je to.

23.03.2012, 21:36 |
1kw IT-master: Prosímtě o kterého operátora se jedná ? Mám O2 a nerad bych znovu přecházel..
to co nabízím je firma pod VF, jinak ta EMEA jede pod O2 pokud je mi známo. CO se týče přenosu, tak budeš přenášet vždycky, pokud to tedy nebude jenom retenční nabídka tvého OPa;)

24.03.2012, 20:28 |
Lubak IT - psal jsem ti e-mail v týdnu díky

24.03.2012, 20:30 |
IT-master | Upraveno: 2012-03-24 20:30:51
to Lubak: ok, zítra kouknu na mail a odpovím.