Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > AAA nevyzadane SMS

o Navštíveno 12760x o
o 16.03.2012, 10:43 | Downland
Pls nedavno sem volal na acka kvuli autu a od te doby me posilaji reklamu pomoci sms ja jim na to se....

Jak se toho zase zbavim tech sms je treba 6 za tyden docela me to otravuje jako by nestacil spam na mail :/

o 16.03.2012, 10:50 | tommas
dneska jsem takhle volal na realitku, taky mě to serel. S operátorem domluvit, aby vymazal číslo ze systému.
o 16.03.2012, 10:51 | CRK
Myslis jako, jestli treba tady nekdo nedela v ackach a nezaridil by ti to, jo? ;)
o 16.03.2012, 12:20 | BATMAN
V dnesni dobe je fakt nejlepsi sve cislo zverejnovat co mozna nejmene.
Ja si predloni dal jeden jedinej soukromej inzerat do novin ze shanim byt 2+1 a jeste 3/4 roku mi volaly vsechny mozny realitky s nabidkama. Pak jsem se silene nasral,jednu babu serval do bezvedomi at me cislo z toho seznamu kde me prave nasla smaze jinak to budu resit pres pravnika a od te doby klid.

Jeste to nejak vysvetlit vsem tel. operatorum a financnim institucim a bude klid...
o 16.03.2012, 13:58 | Downland
Ne nehledam nikoho kdo u nich dela ale jde mi o to ze sem pokecal po telefonu s nekym z acek a nepamatuju ze bych jim vyplnoval moje cislo a souhlasil s reklamou :/

Jen mi rekl ze mi brjnou zpet auto sem nechtel a tim to haslo od te doby porad smsky 20 000 na ruku bla bla bla :/
o 16.03.2012, 14:09 | CRK
zavolej, vym*dej a bude klid...
mě jak volá někdo s nabídkama, tak pokládám ihned a s nikým se už nevybavuju...
o 16.03.2012, 14:13 | Ravo | Upraveno: 2012-03-16 14:14:30
jednoduché... platí zákon o ochraně osobních údajů.

Zavolej do Aček a řekni jim, že si nepamatuješ že bys jim kdy dal nějáký souhlas se zpracováním osobních údajů a ať tě okamžitě koukají vymazat.
A pokud jsi někdy někde něco podepsal (nějákou smlouvu nebo tak něco, kde to bylo malý písmem napsáno), tak že tímto tento souhlas odvoláváš (na což máš kdykoliv podle zmiňovaného zákonu právo).

A na závěr jim pohroz, že jeslti se ti ještě jednou ozvou, že je budeš na základě tohoto zákona žalovat (souhlas neexistuje, nebo je odvolaný).
Uvidíš že bude klid ;-)
o 16.03.2012, 15:16 | Downland
Aaaha tak uz vim kde byla moje osudova chyba :/ Pri prihlaseni do online chatu na ackach jsem vyplnil mail a tel cislo a dole je tema mrnavejma pismenama ze to pouzijou bla bla bla :/

Jedina moznost jak to stornovat je dopis na jejich adresu :/ TVL odsouhlasit to jde po netu a rusit musim pres postu :/ Demence na entou :/
o 16.03.2012, 15:21 | Only_One
ty woe ty jsi online chatoval s AAA auto bazarem? :-D tak to je brutalní :-D
o 16.03.2012, 15:35 | Downland
Jasny proc ne ? maji tam tu sluzbu tak sem se jich zeptal na par kravovin ohledne slevy jak maji u ruznych aut prece tam nebudu volat :)
o 19.03.2012, 18:54 | Focal
Chat na aaaauto.cz používám taky, je to překvapivě rychlý :-) I když infolinku mají taky zdarma.
Když je požádaš o vyřazení tvýho čísla z databáze, jsou povinní to udělat - a opravdu to asi udělají, protože jinak hrozí pokuta :-)

o 19.03.2012, 18:59 | Downland
jj ale mam to poslat na postu :/ me proste zarazi ze cislo muzou pouzit hned jak se jim zlibi ale jednoduchym kliknutim uz to vymazat nejde :/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3319 sekund.