Navštíveno 2939x

kurva ja sem tak vytocenej, fakt tenhle zkurvystán mne sere cim dal vic, co to do riti je??? Komukoliv z nas by vlitli do bytu a vypucovali ho, ale protoze tohle jsou medialni chudacci kterym nestaci odskodny, verejna sbirka a 4 odsouzeny na 22+ let, tak jim jeste v tichosti budem mazat dluhy ktery si nadelaji??, Kde to sakra zijem? TO neni normalni! Celebrikety.
[ Link ] [ Link ]

15.03.2012, 17:31 |
gizmi | Upraveno: 2012-03-15 17:32:34
MASAKR!!!! Honem si jdu obtahnout manzelku a udelame si 4 deti..pak budeme mit penez dost, budeme si zit skvele, nikdo nam nic nebude moci vzit, atd.. HNUS!!!!
...na druhou stranu...Vas netesi, ze se podporuje rodina, ktera vytvori 10deti, ktere (casto i mezi sebou) vytvori kazde dalsich 10 deti, atd... Jednou budeme mensina a cikani na nas makat :) a nebo to skonci jako v KONGU ?

15.03.2012, 17:35 |
relax gizmi: Obávám se, že i kdyby to došlo do situace, kdy budem menšina, tak stejně budem makat my na ně :(
Tohle je směšné, fakt je tady něco špatně.
Mimochodem, mamina spoluzacka ze zakladni skoly byla jedna ze sester ktera osetrovala toho malyho krovaka. Vypravela mame o tom jak tam Sivakova byla s tou malou jen tehdy pokud mela prijet televize. Jinak v tom spitale nebyla vubec.

15.03.2012, 17:55 |
CRK od 0:55 - tohle mi vždycky připomene...
[ Link ]
ZVRACÍM!!!!! na seznamu jsem to ani nečetl, stačil mi nadpis a tlak nahoře!!! ted jsem to procetl a nemel jsem to delat. Zase jsem se nasral!!!
Já už vim proč ti frajeři z Vítkova dostali, tak vysokoý tresty. V tom baráku prostě měli zařvat všici a vono se jim to nepovedlo.

15.03.2012, 18:04 |
dolph heh..chtěl jsem napsat úplně to stejné co Antonio
to je !KURVA! mazec co se tady děje
těm mamrdům se vždycky vyjde vstříc, ale jak je problém mezi normálníma třeba jak psal tuším M.a.r.i. s "okradeným" dědou, tak bohužel nic nejde dělat.. to mě poser
že já jsem odtud neutekl, jak ještě byla možnost
Už ani blejt mi nejde :-(((((((
to me nasralo hned rano............
....

15.03.2012, 23:16 |
Lufas taky jsem byl nasran.. hned po ranu
gizmi: ty se nikdy mít dobře nebudeš i kdybys měl 10 dětí, protože nemáš tu správnou barvu ...

16.03.2012, 08:36 |
Tendr Kamil07: Dovolím si tě opravit.. Tady je VŠECHNO špatně!
Všechny je tam naházet, zavřít poklop a zatížit autem.

31.03.2012, 20:43 |
bafis do rána poklop ve sberne, auto rozprodany po dilech a prachy prohrany v bedne...

09.07.2012, 17:38 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-07-09 17:49:09
Taky "hezký" -
[ Link ] Ten Blažek je divnej, takže pokud to byla jen třeba loupežná vražda, tak to ztráta pro českou justici není??? Řekl bych, že asi ještě nemá poradce na to, co má a nemá říkat...
"Doufám, že k tomu nedošlo kvůli tomu, že to byl soudce. Pokud byl zavražděn kvůli tomu, jak soudil, byla by to tragédie a velká ztráta pro českou justici," uvedl ministr spravedlnosti Pavel Blažek.

09.07.2012, 19:30 |
Rudi Todle taky nepochopim, jak to tam můžou zmínit, evidentně někoho kryjou!
Soudce evidentne pošuk, doma 13 psů, podle posledních zpráv to vypadá, že zranění na krku je od psů.