Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > www.bezpojisteni.cz

o Navštíveno 5018x o
o 14.03.2012, 11:46 | Losky
Ahoj, dnes mi přišla výzva od česká kanceláře pojistitelů, že dlužím na pov. ručení 7tis Kč. Je tam i přesný datum od kdy do kdy a jaké auto. Jsem si jistej, že jsem vždy vše platil a pokud by tam něco nastalo, tak max. pár dnů třeba při prodeji či koupi vozu. Ale ti šulini po mě chtějí zaplatit zpětně 3 měsíce!!!
Setkal jste se s tím někdo? Nejsem si jist, ale možná to bylo jednou ve správách na Nově.
JInak nejlepší tam je hláška, že se předem omlouvají, že pokud tam nejsou správné údaje a že případně se mám do 30 dnů prokázat tím, že jsem měl vše ok

o 14.03.2012, 11:49 | M.a.R.i
nedávno se to tady řešilo
o 14.03.2012, 11:56 | Dudelina
o 14.03.2012, 12:04 | Losky
Rozdíl je jen to, že já jsem auto v té době vlastnil a měl i vše zaplacené. Jen doufám, že papíry najdu. Jinak co si pamatuju, tak pojišťovačka mi špatně udělala smlouvu a u VIN mi místo čísla 9 na konci napsala 6 a pak to po nějaké době předělala. Takže v tom možná bude zakopanej pes.
Za chvíli za ní jedu a doufám, že to pořešíme. Jako platit za něčí kravinu 7tis se mi teda nechce. A pokud to jen ti šulini zkoušejí, tak je to fakt vrchol
o 14.03.2012, 12:08 | /// MiŠeL ///
dneska jsem byl hodit auto do depozita pojistka nebyla od prosince zaplacena tak sem čekal co bude a neštěstí teda ok jen dojde doplatek
o 14.03.2012, 12:11 | swep
tak ten doplatek nezapomen zaptlatit, me to stalo 7 a pul tisice soudnich vyloh
o 14.03.2012, 12:14 | dj.DEKL
[ Link ]

dejte si tam 2a22222 :o) Oni už jsou přenosný SPZ ?
o 14.03.2012, 12:40 | Dudelina
Losky zavolej tam a nahlaš číslo smlouvy v době "neplacení".
Zbytek pořeší oni.
o 14.03.2012, 13:16 | Losky
Přímo jsem si dojel do pojišťovny a asi po 45 minutách se to vysvětlilo. U mě bylo vše v pořádku, jen ta kráva, co zvorala ten vin, tak to zkomplikovala. Kontrolovaly mi všechny smlouvy asi 5 let zpětně. Vše placeno včas a většinou i dopředu. Tak volali těm co mi poslali ten dopis a vše se vysvětlilo díky tomu vinu. Takže mi pošlou nějaké vyrozumění co a jak. Takže jsem strašně rád, že to byla jen chyba.
Jen mě teda vytočilo, že ta slepice se ani neomluvila, protože to zavinila ona. Naštěstí kolegyně byla mnohem taktnější
o 14.03.2012, 13:33 | Vencaf
hlavně mi na tom vadí jejich přístup, prostě pošlou složenku a zaplať, nebo si dohledávej doklady x let zpětně..
o 14.03.2012, 13:57 | RedBaron
Nebo si napiš smlouvu na kwang hueia, tržnice 9, ty nemáš ze zákona právo chtít po něm legitimovat se ti při prodeji...
o 14.03.2012, 13:59 | TT
dj.DEKL: to je podle mě nějakej úřednickej šotek, od kdy maj motorky takhle dlouhou značku ? Kdyby tam bylo 2A 2222 tak to pochopím, ale takhle je to blbost...
o 14.03.2012, 17:00 | Losky
Tady šlo jasně o pochybení pojištovačky, ale nejdřív by si to měli vyjasnit a pak posílat takové složenky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3402 sekund.