Navštíveno 1449x

Ahoj kluci,
vetsinou to nedelam a nikoho neotravuji,ale shanim rodicum nejake auto do mesta s tim,ze uz mam projetou celou CR a vzdy jedu 200km kvuli tomu,abych na miste za 5 vterin zjistil,ze 90% prodejcu (at je to bazar ci soukromnik) lze a nebo nevedi,co maji v bazaru ci doma za auto.
Momentalne resim,ze se jim hodne zalibil Peugeot 107,kterych se u nas prodava malo a s velkymi cenovymi rozdily.Resim tedy,jestli nahodou se nezadari poridit v levnejsi cenove skupine a nebo proste shanet na jistotu auto az kolem 100tis.kc,coz si myslim,ze to tak i dopadne.
Chtel jsem tedy nekoho poprosit,jestli by nekdo nebyl tak ochotny,neudelal si chvilku casu a neokouknul ho.
Potreboval bych mrknout,jestli neni lakovane,po nejakem crash testu a celkove zda odpovida km najezdu (cemu ja uz ted neverim).
Byl bych rad,kdyby se nasel nekdo,kdo trosku vi kam koukat,zbytek uz bych si po doporuceni omrknul na miste sam.
Samozrejme,ze zadarmo bych to nechtel,vim co dnes stoji volny cas.
Jedna se o:
[ Link ] Predem diky.Filip
NE NE NE!
Najdi si cokoliv kdekoliv, ale Avanti Cars se obloukem vyhnout, nafoceno super, ale auta paštiky, proto jsou taky mezi nejlevnějšími ;)
Za poslední půl rok jsem tam byl 3x, vícekrát mě tam už nikdy nikdo nedostane, ztracený čas :)
Já bych ještě dodal - zkuste se tím aute někde projet.
Že se jim zalíbilo je hezké, ale já tím autem jel. Bylo nové a nebrzdilo, nezatáčelo, neřadilo a uvnitř vypadalo jako po výbuchu.
Ještě bych to asi zvážil...
TT.
Jelikož to mám kousek, tak se ti tam můžu stavit, ale asi až zítra. Dnes to nestíhám.
tak té firme si vyhni obloukem ,kamos tam chtel Audi ,polozil 10 zalohu s tim,ze si zjisti podrobnosti auto deklarovany se 180 000km ,melo nakonec 180 najeto ale v roce 2009,zalohu chlapci zatim nevratili....vymluvy klasika :-)
pepe689:kdybys potřebovat tak je znám, od jakživa dělaj paštiky :-)
ja vim :-)))oni si nabehli sami ...kluk to poresi sam :-))
nekoupil bych tam ani kolo
Tak jak vidím, nemá smysl tam asi ani jezdit :o)

15.03.2012, 11:00 |
m Doporučuji i do Jesenice jezdit jinudy - fakt špatný.

15.03.2012, 14:45 |
bafis Cena dobra, zkusil bych to....co muze byt na takhle mladym aute tak moc spatny, pokud nebylo omotany kolem stromu ?? Jsem hodne najivni ?? :DD
Skus sa pozriet aj na Toyoty Aygo alebo Citroen C1.
Toto mas blizsie:
[ Link ]

15.03.2012, 14:55 |
JP Jo, to je ten bazar kde jsme se byli kouknout rok zpátky na Mazdu 6 :D. Jediný auto který bych tam neoznačil za vrak byla R8 kterou přijel asi jeden z majitelů. Jinak tam měli dá se říct výběr aut, který byly dokurvený tak, že jsem nechápal kdo mohli bejt jejich předchozí majitelé... Fakt co kus to paštika, vůbec bych tam nevážil cestu.

15.03.2012, 14:59 |
JP Dokonce i benzínovou 2.0 (hodně trvanlivej motor) Mazdu 6 tam měli se 170 na budíkách a motorově se chovala jak kdyby měla 3x tolik. Naše 6 má najeto 240tkm a motorově se po všech stránkách pořád chová úplně stejně jako když měla 30tkm. Tahle se "170"tkm nastartovala napotřetí a z vejfuku se jí vyvalil modrobílej dým:D. Dál jsme to auto ani nezkoumali.
hlavne nelez do aaaaaacek :/

15.03.2012, 15:25 |
JP no já nevim, v aaaaaaaaačkách neni problém najít slušný auto (stejně jako tam neni problém najít popelnici, samozřejmě), v Avanti ho prostě nenajdeš, to je vrakoviště kde jsou ještě ty vraky trochu pojízdný...
Koukám že Avanti Cars Vestec zná každý i já se byl osobně podívat na Touarega(stočeno atd.)Passat(o tom radši mluvit nebudu) a když sem se začal vyptávat tak dělali mrtvý brouky a zálohu chtěli hned samosebou sem nic nedal :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Moc diky VSEM,usetrili jste mi kus cesty.
Do aut nejaky rok delam a zivi me to,takze v jednom kuse s nekym jezdim po autech,coz se na me asi podepsalo.
Dnes uz zacina byt temer jedno,jestli se jedna o bazar ci soukromnika (lzou vsichni i kdyz se do telefonu ptam na jednoznacne jednoduche otazky o kterych vetsina prodejcu musi vedet pravdu),vsude clovek najde strepy,jen ja blbec to vzdycky reknu tak,jak to je a ve finale si jeste komplikuji zivot.
TicTac: se 107mickou delsi zkusebni jizda probehla a az potom padlo rozhodnuti se po ni divat,takze k jejich ucelu (najezd cca 3 tis.rocne) asi bez problemu poslouzi.
Fordiku: moc dekuji za ochotu,nezapominam a treba budu moct nekdy vratit.
Bafis: taky jsem si kdysi rikal,kdyz jsem shanel Sparka,nakonec to byla akce na skoro 3 mesice.Jsem sice hodne narocny na vyber,ale proc kupovat auto,ktere ma 3 roky a uz bylo 2x lakovane temer cele a takovych bylo spousty, do dnes tomu nerozumim.
schimi: jj vim o nich a take jsme se timto smerem vydali.
Download: jak pise JP,mne se jednou podaril husarsky kousek v podobe koupe Nissanu 350Z v takovem stavu v jakem nam nenabidli ani ofic. prodejci ojetych aut v Nissanu ani jinde na klubech a jeste za fakt prijemnou cenu,takze bych to vsechno nehazel do jednoho pytle.Jasne,ze jsem mezi znamymi slysel,co se tam deje apod...,ale je to vzdy o tom kupujicim na co pristoupi.
Timto to tedy uzaviram a vsem jeste jednou diky.