Navštíveno 4792x

11.03.2012, 12:12 |
gizmi Nevite nekdo o nekom, kdo by byl schopen vytvorit obrazek ve skle? Problem je v tom, ze se manzelce i me libi jeden vzor, ale barvou se nam do obyvaku nehodi. Prihodim obrazky - prvni je vzor a druhy je odstin barev jake potrebujeme :) Vse prodavaji v Hornbachu a me zajima, zda nekdo nevi kde by udelali to co potrebuji a mozna i bez papiru (cena nizsi :o) ) Ikdyz spokojeni budeme pokud to nekdo vubec bude umet..

11.03.2012, 12:13 |
gizmi tento odstin potrebujeme :)

12.03.2012, 10:29 |
gizmi nikdo nic? :(

29.03.2012, 10:07 |
gizmi akt. cekal jsem ze tu najdu alespon nekoho kdo poradi :(
Ses si jistej, ze si tohle pseudo umelecky cosi chces povesit do obejvaku?
Evokuje to ve me 90ty leta, cerny obejvaci steny, mikroplysovy sedacky...
Zdárek, vím o firmě která ti do skla zapeče jakejkoliv obrázek, kterej jim dodáš.
[ Link ] je to v Přerově, Olomoucký kraj.

31.03.2012, 12:55 |
gizmi | Upraveno: 2012-03-31 12:58:16
tappaja: NE, dam na tebe a dam si do obyvaku, ktery je kombinaci multimedií a moderny, kdy casti sten jsou ve fialove, casti bile a nabytek je kombinace cerna/bila v lesku, podlaha je premiovka od Nemecke firmy kdy nema spary a ma se to podobat obri dlazdici v zrcadlovem bilem lesku jelena v říji ve zlatem ramecku. To co se libi jednomu se nemusi libit dalsim. Nikdy jsi u me nebyl, nemuzes tedy vedet co se hodi a co ne. Nabytek u me evokuje 2012, je ho velmi malo a silne moderna, takze zadna obyvaci stena se nekona (nesnasim obyvaci steny ala komunista)a sedacka je celokozena (latku a plys FAKT NE).... ale ikdybych mel obyvak ve stylu RETRO, tak je to MUJ obyvak a nikdo nema pravo mi do nej kecat..;)
SlimsterD: tyjo, DEKUJU!!!! alespon se odpichnu a udelam si prehled. Pro me (Plzenak) je to hodne z ruky..ale trebas se domluvime..;) PS: ja prave nevedel ze se to nazyva GRAFOSKLO :) To se to pak blbe hleda..
Jen bych možná upozornil že cena za to nemusí bejt zrovna nízká ;) Nevím jaký mají ceníky atp, ale určo to dělá i někdo jinej. Uvidíš, kdyžtak dej vědět za kolik by to udělali.

31.03.2012, 17:28 |
gizmi SlimsterD: tak ona cena toho co jsem dal na fotkach jako prvni byla 2000,- :o) Takze zadna laca a pocitam s tim. Na obyvaku nechci zkratka setrit a zatim co jsem koupil, tak vetsinou to nejlepsi :) Travim tu vetsinu casu sveho zivota co jsem doma, tak at to tu mam dle sve predstavy..
..jinak casem si prijdou na sve i hifaci, ale bohuzel manzelka chtela Xboxy, tak penize na aparaturu jsem vrazil do konzole (taky ji musim delat radost) - zatim stare dobre Ruske HI-FI od spolecnosti Radiotehnika se znacenim S-50B. Ale co jsem poslouchal v kramech ruzne nabidky, tak mi prijde ze ta ma "stoleta aparatura" hraje stale lepe nez novinky :( Ale uvidime casem - zase nemam rozpocet jako par jedincu tady (ikdyz je to pekny konicek) a je treba dodelat decak :)
Mozna trochu blbej napad, ale co si to nechat udelat v reklamace na lesklej papir a pak nechat zaramovat??

31.03.2012, 17:36 |
gizmi Darker: prave ze tohle je bez ramu a ma to zajimavej efekt..zkratka to neni jako obraz :)

31.03.2012, 17:38 |
CRK jak je to sklo velký?

31.03.2012, 17:41 |
gizmi 50x125cm :)

31.03.2012, 17:54 |
CRK Kdybych to řešil já, tak bych zašel do reklamky, kde dělají UV tisk (např. stroje Neolt) a nechal si to natisknout na sklo buď z přední strany a vzadu bílý nástřik nebo fólie nebo ze zadní strany a na to stříknout barvu a nebo to nechat natisknout na mašině, která umí i bílou barvu... např:
[ Link ] Větší problém vidím v tom, kde vezmou ten motiv...