Navštíveno 1175x

Dnes ráno jsem objednal sedačky pro prcky, které jsem několikrát řešil i zde. Vzhledem k tomu, že potřebuji dvě stejné tak samozřejmě koukám i na cenu.
Před chvilkou mi místo potvrzení objednávky přišla zpráva s doporučením jiného typu od stejného výrobce.
Tak proč výrobce vyrábí a prodejci nabízejí ten "horší typ" když nakonec upřednostňují jiný typ, který je vítěz ruzných testů apod... ???
Tak když se jeden model nepovede nebo dojde k inovaci, tak proč stále je k dispozici ten horší - starší?
Teď mám zase brouka v hlavě a zase jsem na začátku výběru, protože ten doporučený model dosahuje stejné ceny jako jiný typ od jiného výrobce, který se mi designově líbil víc a je samozřejmě taky vítěz různých testů :o(
protoze vi, ze vybiras podle ceny?

09.03.2012, 17:09 |
Cenda a jaký je mezi nimi cenový rozdíl? V ceníku, samozřejmě.
cenový rozdíl cca 1000,-/ks

10.03.2012, 09:46 |
Nora ještě chvilku vybírej a děti ti odrostou, tak je nebudeš už ani potřebovat :D
Na sedačce se nesnaž ušetřit každou korunu, chráníš tím své děti a někdy může ušetřená pětistovka se řádně prodražit. Vyber sedačku od výrobce, který má dobrý servis v ČR (náhradní díly, servis, případně poskytují ihned náhradní v případě reklamace nebo servisu).
no objednávku jsem zrušil a vybírám znova :)