Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Parrot vs. JEEP

o Navštíveno 1001x o
o 09.03.2012, 08:04 | KaCzaba
Potrebuju zapojit 9200 do granda WJ. mam radio jeste na ty dva mensi konektory. nicmene jsem nasel dve prechodky mezi ISO a OEM zasuvkou. jedna klasika prechdoka a druha jeste s krabickou a z je to na aktivni systemy,tudiz infinity,coz mam v aute taky.

Nicmene jeden kolega mi psal,ze nechtel cekat cely vikend na dodani prechodky,tak to dle schematu napojil primo na OEM kabelaz natvrdo,a hraje vesele taky. Jde mi spis o HF o multimedia pri zachovani OEM radia s ovladanim na volantu.

Tak bych rad vedel.zda je nutne brat tu drahou sadu s krabici a nebo staci jen klasika prechodka. O co v pripade pouziti ty obyc prechodky prijdu? Urcite je v teto instalaci nekdo zbehlejsi. A ja nevim co koupit...

o 09.03.2012, 08:14 | Diner | Upraveno: 2012-03-09 08:15:22

foto k příspěvku  od Diner

o 09.03.2012, 08:15 | KaCzaba
o 09.03.2012, 08:16 | KaCzaba
Diner dobry :-D
o 09.03.2012, 09:00 | KaCzaba
Tak psali z shopu,ze je to na mute. Kdyz radio vypnu,tak by HF melo fungovat a radio byt ticho..ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3375 sekund.