Navštíveno 1072x

Zdar. Zítra letím na Autosalon Geneva 2012 a chci se zeptat. Dá se tam platit i Eurem? Myšleno jak vstup, tak případně občerstvení, případně nějaké blbosti?
Vstup se da platit kartou, s eurama jsem loni u obcerstveni nepochodil. Kazdopadne vsude berou karty, hotovost neni treba...
Jedu tam od práce, tedy automobilky. A mám nafasovány Eura v hotovosti. Prý to snad jde. Kolega tam byl, je to už pár let, a prý tam platil vše Eurem.

07.03.2012, 19:34 |
swep mel sem jet o vikendu taky z prace, ale mam neschopenku a pojedu tak akorat do prdele

07.03.2012, 20:14 |
Sau Vstup mám za to že Eurama platit ide, ostatní neporadím, bo sem jednak měl dycky na vstup vyměněné franky a druhak sem tam beztak nikdy nic nekupoval, bo je tam fakt příšerně draho. Uplně přinajhorším ale snad není problém ty Eura za Franky na místě směnit.
Já jsem nafasoval na den 65Euro. A tak to tam chci utratit, byť vybaven jako správný Čech řízky z domu :-))). Ještě se poptám spolucestujících a když tak směním buď na letišti a nebo tam.
Diety v tyhle vysi utratis za prumerny obed. Jidlo je fakt pekelne drahy na nase pomery...
Takže jsem zpět a pro ostatní. Platit se dá skutečně Eurem jak vstupenky, tak i občerstvení. Oni jsou asi jako všichni o 100let vpředu. Berou všude oboje měny. I na letišti v Ženevě v blbým automatu na pití. je fakt, že je tam šíleně draho. Lahvička sodovky 0,5L 85Kč. Bageta vyjde na nějakých 200Kč atd. Nic pro nás. Ještě že jsem měl řízek z domu :-))).

10.03.2012, 18:04 |
Sau Sem ti to říkal, ceny šílené :) Ale teda aspoň dobré, že ty Eura brali.