Navštíveno 2430x

kondor: těším se na reportážní fotky ;)
kdo bere USB s MP3jkama? alespon 96kbps :-D
ja myslim ze 56kbps v monu bude stacit :-D
s tim prijdu za panem z Focalu aby mi to pustil na tech Utopiich, schvalne jestli ho odvezou nebo ne :-DD
aaa, pachatele se vraci na misto cinu ...
byla ve Stereo a Video volna vstupenka ?
reportaz je jasna ...
... "B&W nautilus - Sneci" po prvním dnu promáčklá kalota u výškáčů od návštěvníků ...
Newman: Nebyla to už není dávno ;)
9:02: LOL :))
Tak kaloty dnešek přežily :))
a jak se Vám líbilo? Lidí teda neskutečně :-/

10.03.2012, 19:34 |
bassaqq | Upraveno: 2012-03-10 19:36:43
lidi jsou zmetci :/ výtahy naprostej masakr, lidí jak sr*ček, ale jinak fajn zkušenost..
naprosto mě uchvátily nový Xaviany Virtuosa v kombinaci s Hegelem, naprosto famózní zvuk a musel jsem se stavit asi 3x si to znovu poslechnout :o) dál byly masakrózní Sonus Faber + Audio Strumento -> husí kůže....a jako poslední me zklamal zvuk Sennheiser HD800 a jsem rád za svoje K701 :))
P.S. ty elektrostaty nadzveddávaly triko :D taky masakr :))
Mimo Šroll a Vivid totoální zoufalost, snad ještě trochu ty e-staty a malé Wilsony, naopak propadák Nr. Uno - Cabasse a Marantz - ostrý zvuk jak žiletka, a Audia a SF přeslazená jak cecek.
Řada světových firem nebyla vůbec, nebo jen v omezeném downsizingu (Dynaudio, BW) - po hodině jsem odjez zcela zklamaný a příští rok-budu li živ a zdráv už nejedu. Úroveň padá jak meteor, hraje se z notebooků, za chvíli tam fakt budou MP3....
Všude hrál šukací džez, to zahraje snad všechno, i starý rozhlas po drátě, ale na to prodejci hřeší.
Jinak nejvíce mě zaujla aprezentace hodinek PRIM - hezké ceny kolem 50 ti litrů za hand-crafted stroje. Krása. Jsem se domluvilo, že si nechám v N.M.n.M zrenovovat staré tzv. potápěčské (v r. 1984 stýly přesně 400 Kč a patřily k tomu dražšímu sortimentu:-)
Jinka PRIM jednes Made in China... Jsem čuměl. nevěděl jsem to.

10.03.2012, 21:23 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-03-10 21:25:37
bassaqq: Absolutní souhlas až na ty HD800vky. Dej jim šanci někde v klidu na jiný výstup/zesilovač, uvidíš, že to je zcela jiná sluchátková domenze s reálným prostorem před posluchačem a ne zvukem v hlavě jako u klasiky. BTW doufám, že jsi nebyl v té frontě hned po ránu, kdy si každý nasadil ty sluchátka obráceně - pak není divu špatné hodnocení zvuku :))
Zdeny60: Vividy rozhodně hráli lépe v druhé expozici než na Srollu. Cabasse souhlas, ale tam bych to viděl hlavně na toho Marantze.
Co by mělo BW předvést víc než Nautilus s Classé? Pravda druhá expozice mohla být s 800/802 ale ty prckové jsou novinka tak se "musí" ukázat. Na hraní z NTB pokud se použije USB výstup a zvuk zpracuje externí D/A třeba v zesíku nevidím nic špatného, smiř se s tím, že to může být výrazně lepší než kombinace zesíku a CD za tu samou cenu...
BTW: S M@rtinem jsme byli na výsatvě od 10 - 14hod. a neměl jsem pocit, že bych tomu dal všechno a vše důkladně prošel. Pokud jsi to "stihnul" za hodinu, tak nechápu ty soudy... Mnohdy se stačí do místnosti vrátit při jiné skladbě a hustotě lidí a zvuk je zcela jiný.
tak tady máte náký fotky ( snad neurazej )
[ Link ] 

10.03.2012, 23:49 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-03-10 23:49:50
Super fotky jako vždy, myslím, že dokazují, že to stálo za to ;)
BTW touhle fotkou jsi mě připoměl jako tradičně jeden z nej zvuků Wilson Benesch na komponentech Electrocompaniet:
[ Link ]
To s těmi Vividy jsi myslel vážně?? Se S´rollem to mělo aspoň bas a prostor.
Neslyšel jsem na obou sestavách to samé, ale rozhodně dle 1-2 min. (déle jsi na jednu expozici nemohl mít čas pokud jsi prošel celou výstavu včetně přejezů výtahama a strávil tam 1hodinu) bych nevynášel soudy jako Ty...
jojo, byl jsem tam ráno a koukal jsem jak si to lidi nasazujou obráceně :D ani jeden se nekoukl kde je R a L :D:D mě to na tom jejich CD nějak nepřesvědčilo, to ale bylo dobrý, že to bylo krásně přesný a jemný...potom jsem si byl poslechnout nahoře v tom roomu se sluchátkama Grado a ty mě zklamali asi nejvíc, o uzavřených se nebavím vůbec...a tam mě právě ujistily ty Q701, že mi zvukově sedí úplně nejvíc, krásnej prostor a analytyčnost...ale Xavinan byly no.1 celé výstavy za mě. To z repráků vytlačilo celou kapelu půl metr přede mě a ještě tě praětily nástrojem přes hubu, úžasný.
Quadral taky docela zklamaly, možná díky té malé místnosti, ale Nickelback zněly nic moc, sice hutné středy, ale nevýrazné výšky a nečitelné basy
JJ celý štrůdl a všichni obráceně jak si to podali, tak to šlo na hlavu - pak se mě tady divíte, že píšu o stádu ovcí - ten štrůdl ráno nebyl nic jiného!!! čest vyjímkám ;))
Quadral byla vždy plochá plechařina...
Pokud víš, co CHEŠ, tak ti 1-2 minuty stačí. Někdy stačí pár sekund (viz Cabase včera) a znechuceně odcházím. Neboj se, na rozdíl od aut, tohle mám docela v krvi:-)
Ktěm Themmám - jestli se ti na tom líbil, šukací džez, pak OK. Zkusil sis na tom něco ostřejšího? Pak vynášej soudy.
franco Serblib product range má bezepsporu jeden z nej dyzjanů. Ovšem o zvuku už to emohu tvrdit, protože nezmám SF, které nebarví, ostatně jako celá italská produkce.
Audionet - v kombinaci sVividam propadák, bez šťávy, bez drajvz, a hlavně BEZ basů. U Šrola to hrálo daleko lépe, nehledě na to, že Šrola znám z několika domácích sestav, včeta TW R.
K mnoha expozicím jsem jen nehédnul, takže jsem tam nepotřeboval trávit ani ty dvě minuty. Minutu jsem pobyl v Horn Studiu, abych se opět přesvědčil o tom, jak tendenčně jsou napsané recenze v našich "odborřných" časopisech. Můj rozhlas z 50. let s magickým okem hraje prostě lépe. Marně jsem se snažil najít v muzice bas, trošinku věrnosti, a aspň náznak dynamiky. nenašel jsem tam nic. Že by bylo něco špatně??
OK, tobě se to líbilo, mě ne.
Možná jsem zaponěl zmít Shan - ta hudba měla něco, s čím by se asi dalo možná bydlet, ale dyzajn otřesný.
Z želeaz snad možná EMM Labs, jinak mě nic nechvátilo tak, že bych nad tím slzel. Třebas naprosoto zoufalý byl projev exopzice Mark Levinson Focal (to byla celkem fakt tragedie za ty prachy, basy bučely jak stádo hladových krav...) To samé instalace Audio Physis s SW - tragedie totoální, navíc z LP (Eagles, Hotel Califormai, kteoru znám pozpátku notu po nět) a divil jsem se, jak takovouhle expozici vůbec někdo dokáže prezentovat - zoufalsot na entou - bučení, zbytek niked, přito AF celkem ujdou.
Wilson Benesh a EC - dávám asi 1 z toho všeho, "nechutně hluboký" bas, výtečná dynamika, prosotor a halvně jemnost a nezabarvenost zvuku (na rozdíl od Xavianů, které barví až to není hezké). Naim a Kudos - prostě out, prodejce znám osobně a jedho domácí aparát taky (postavený na top Naimech a C56) a to je u něho doma na hony jinde, než tato expozice, Kudos měl nepřesvědčil vůbec, malé bendy nehrály na basech,. velké duněly a bučel. Asi 5 minut a šel jsem.
Quadral - to je o comment.
Sluchátka jsem netestoval, nezajímají mě.
za mě - slabota slabota slabota. Jo a v Tykonu - tam mě odradila muzika - prog rock neposlocuhám - resp. ne to, co tam Diok poéuštěl tak jsem tam ani nelez.
Co bylo slušný, tak ten Němec s těma aparátama s těmi kulatými bidíky - tam jsem byl cvilku, značku si nepamatuji, ale nějaký náznak tam byl - hrálo se tam zorvna ACDC. Ovšem provedení těch beden bylo slabé.
Tož tak.
PS: čí byla ta stříbrná e60 M5 pod hotelem s pražskou SPZ:-) Pěkný vozejk:-)
taky byly dobří týpci, co neustále čarovali s hlasitostí sluchátek :)) si to chtěl člověk poslechnout a v tom nejlepším momentě s tím druhý vůl začal točit jak o život, přehazovat písničky atd...a nebylo taky špatný sledovat lidi hned na začátku u těch 3D TV, jak zkouší brýle a diví se, že nic nevidí, jen žraloka a před minutou jim obsluha říkala, že si brýle musí vyměnit :DDDDDD