Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kompozit.hokejka jaká?

o Navštíveno 1254x o
o 06.03.2012, 17:02 | johnnypor
Potřebuju radu ohledně výběru kompoz.hokejky určitě se zde najde hokejista nebo někdo kdo má s tim zkušenosti.Měřim 199cm váha 100kg a hraju pravou rukou dole(P).Shánim hokejku která vydrží.Do teď jsem hrál s Warrior Dolomite ale vydržela tak 5 až 6 zápasů a pokaždé se zlomila čepel v půlce nebo směrem v shaftu.

o 06.03.2012, 18:51 | Geo89
s tím ti asi neporadím, ale kdybys náhodou ty zlomený měl doma tak mně by se hodily na hokejbal :) nechceš je nějak rozumně "prodat" ? třebas za flašku nebo tak ?:) kdyžtak mail v profilu
o 06.03.2012, 19:15 | Woko_O
Hokej hraju asi 10 let.. Mužu ti říct že kompozitová hokejka je sice dobrá věc,ale málo která z ní vydrží..bud praskne v shaftu,po zásahu pukem,kdy se narušej vlákna nebo se rozlepí čepel,která pak začne bejt měkká a praskne.. Tohle je klasická vada.Prodejci by pak neměly kšefty kdyby každá hokejka vydržela celou sezonu v pohodě.. Proto radsi kupuju levnejsi hokejky ktery treba nekdy vydrzej i o hodne vic nez ty drahy sracky a nebo delam ze zlamanejch saftu nasazovacky a jen dokupuju cepele..
o 06.03.2012, 19:16 | Dexter
Sehnal jsem si přímo od ligovejch hokejstů Easton Synergy (nevim označení) a je to držák. zatim žádná jiná tak nevydržela.
o 07.03.2012, 08:30 | capo
Já už mám třetí od Salming. Bral jsem něco kolem 2000,-/nákupní cena, protože vyšší investice mi kromě nižší hmotnosti nepřinesla větší životnost, a na to při své "amatérečnosti" též koukám. Mohu jen doporučit.
Teď mám tuhle: [ Link ]
o 07.03.2012, 09:10 | Kleneex
Ja hraju ted uz nejake cas z touhe: [ Link ]
Mam 75 tuhost i kdyz mam take necelych 100kg
a nemuzu si to vynachvalit :-)
Z tvrdych hokejek jsem uz tak nejak vyrostl...
o 07.03.2012, 15:47 | doronel
Já mám warrior dolomite spyne a jsem moc spokojený. Sice už mi ze tří zbyla jen jedna, ale drží. U těch druhých se zlomila čepel, tak jsem je uřízl a zalepil nové čepele. Ještě jsem nikdy u kompozitové nezlomil shaft :-).
Myslím, že ve stejné cenové skupině bude kvalita stejná a jde jen o to, zda narazíš na lepší, nebo horší kus - to ale v prodejně neuvidíš.
Jsem jen amatér a kupuju hokejky hlavně podle ceny - tzn. akční ceny a výprodeje. Tvrdost beru 100 a zahnutí stejné, nebo podobné. Měl jsem i Bauer a Easton a nějaký zásadní rozdíl jsem nezaznamenal.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3221 sekund.