Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ofiko ocenění auta

o Navštíveno 848x o
o 06.03.2012, 13:33 | J-T.
Vzhledem k situaci, kdy pořizuju do firmy Mazdu 5 od rodinného příslušníka, tak bych v rámci klidu z finančáku potřeboval nějakého ofiko znalce? bazaristu?, který by mě dal štempl, že vozidlo má takovou a takovou cenu.

Nemá někdo tip na někoho? Nedělá to tady někdo?

Díky

o 06.03.2012, 13:49 | bafis
nechapu, k cemu je potom kupni smlouva ??
o 06.03.2012, 13:54 | m
myslim že pokud jí nebudeš nakupovat za 5 korun nebo 5 mega (v uvozovkách) tak s tím nikdo nebude mít problém
o 06.03.2012, 14:22 | JR
Zdenek Kapicka [ Link ]
o 06.03.2012, 17:01 | J-T.
Bafis, m: Pokud je to od rodinného příslušníka tak ze zkušenosti vím, že s tím dělají problémy. Lepší je tomu předejít a ty dva litry zaplatit a je klid - jsem v tomhle asi sice zbytečně poctivej, ale rád se věnuju svým obchodním záležitostem, než řeším problémy s úřady.

JR: Díky zkusím
o 06.03.2012, 21:36 | 323Marty | Upraveno: 2012-03-06 21:37:57
Blbost, musíš prokázat, že vozidlo bylo prodáno/koupeno za cenu na trhu obvyklou (kupní smlouvou). Jesli chceš, hoď mi do mailu přesnou specifikaci auta, rok výroby a počet ujetejch kilometrů a já ti hodim do mailu ofiko nacenění z Eurotaxu. Pak Ti nemůžou dělat problémy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.