Navštíveno 867x

Ahoj,
mám prosbu zajímají mě názory na vozy Rover spíše benzínové než naftové. Pokukuju po Rover řady 400, bud 1.4 nebo 1.6 s výkonem 83kw. Případně to samé od Hondy.Vím že tam je koroze zadních lemů, to neni problém. Ted se mi líbí jeden ale má v haji zadní ložisko. Jak velkej problém je co se týče ND na tyhle auta?
díky

06.03.2012, 13:18 |
zede Mladá to měla, a moc dobrý kauf to nebyl. Nejhorší, že jí odešel motor (ta 1.4) a skoro nebylo možný sehnat jinej, protože odcházely hodně...
tak vem rovnou hondu ne?
ta 1.4 není žádný trhač asfaltu, ale spolehlivej je a kdyby přeci jen se ho povedlo oddělat, tak za 4-5tis pořídíš jinej ...
1.6SR je sice svižnější, ale taky náchylnější na přidření a spotřebu oleje
Proto mě celkově zajímá info o těhle autech. Vcelku mi bude jedno jesli to bude civic nebo rover,ale tyhle vozejky neznám.
jestli si tě nepletu s někým jiným, tak jsi (nebo byl) majitel C5G ne?
takže na C6G zase tolik změn není ...
mám anglána kombika s 1,4 motorem a to auto je fakt stejný nebo má hodně stejných (podobných) prvků jako C5G nebo C6G
nechci hanit rover, ale raději bych šel do tý hondy protože jich je u nás víc a dílů (když jsou potřeba) je taky dost ...
s 1.4 pod kapotou koupíš pěkný kousek s klimou a el. oknama za 30-40 tis
No asi si mě pleteš, já auta z asie či Anglie nikdy nevlastnil, přesedávám z italů(lancia) němců(A4,MB) Co se týče Rovera líbí se mi víc ale to je otázka vkusu asi.

06.03.2012, 14:45 |
Petura | Upraveno: 2012-03-06 14:52:20
hm, tak to si tě pletu s někým jiným :)
každopádně z Hondy strach neměj :)
nenapadá mě nic co by na tom autě bylo průserový na opravu ...
já měnil jen čepy řízení za 1400,- oba
jen nebrat 2.0 naftu, a 1.8vti je pecka :)
a vybírej auta od 1998 kdy proběhl facelift a jsou fakt hezčí než starší ročníky
rover je jen honda s přidanou hodnotou kurvítek či specifickym náhradním dílem....
rovnou kup civica a máš jistotu že budeš jen jezdit a reznout....
Ok Ok díkec já jen abych věděl co si spíš nekoupit. Ale jinak se mi to moc zamlouvá
mám taky anglána, liftback. Není to celopozink, takže jak někde šáhneš na plech, začne koroze. Zadní lemy je klasika. Dále spodky dveří. Motor mám 1,5 Vtec a spokojenost. 18Vti je moc pěkný motor, ale má krátké převody, takže není vhodný pro normální rodinné ježdění. Jinak mizerné odhlučnění od kol, hlavně větších, než tam mají být. Motor je ve vyšších otáčkách hlučnější, ale jinak je to ok. Některé Rovery vypadají lépe, ale zůstal bych u Hondy, už jen kvůli motorům.
Já právě vidím hondy u rovery se stejnýma motoroama ty 1.4 a 1.6. Pokud si pamatuju člen Rover má asi rovery :D :D ale zatím se tu nikdo takovej neozval.