Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: rada

o Navštíveno 677x o
o 06.03.2012, 11:37 | Veva
Mamce začal blbnout notebook, po zapnutí je v pohodě... ale jakmile se otevře něco kam se dá psát (net, spustit, připojení k wifi, word, atd, atd...) tak se jakoby zmáčkne písmenko "t" jakoby bylo to tlačítko seklé... pod klávesou nic není, tam je to čisté, takže to vypadá na SW chybu... nesetkal se s tím někdo? nechce se mi dělat nová instalace oken. Ještě zkusím restore a opravu instalačním cd.

o 06.03.2012, 11:50 | Ghofig
pripomina mi to zazitek od jednoho zakaznika. taky mu to samo psalo na notebooku. tak zkoumam, hledam, zkousim... a pise to porad.
tak se divam co je kde pripojeno a vidim usbckovej prijimac. nakonec z nej vylezlo, ze ma vlastne jeste bezdratovou klavesnici. tu mel danou ve skrini a neco na ni hodil, tak to psalo :)
a hned byl problem vyresen :D
o 06.03.2012, 11:57 | Veva
:-D to si zákazník musel připadat jak blbec :-D
ale u tohodle fakt žádná klávesnice připojená není a nebo má brutální dosah, cca 10km :-)
o 06.03.2012, 12:14 | Ghofig
imho k tematu... uz mam taky klavesnice, co pisou samotne bez zjevne priciny. osobne bych vyloupnul klavesnici a zkusil odpojit jeji konektor z desky... a budes mit jistotu, jestli je to SW nebo HW problem
o 06.03.2012, 12:39 | Veva
to mě nenapadlo, díky za radu :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3062 sekund.