Navštíveno 677x

06.03.2012, 11:37 |
Veva Mamce začal blbnout notebook, po zapnutí je v pohodě... ale jakmile se otevře něco kam se dá psát (net, spustit, připojení k wifi, word, atd, atd...) tak se jakoby zmáčkne písmenko "t" jakoby bylo to tlačítko seklé... pod klávesou nic není, tam je to čisté, takže to vypadá na SW chybu... nesetkal se s tím někdo? nechce se mi dělat nová instalace oken. Ještě zkusím restore a opravu instalačním cd.
pripomina mi to zazitek od jednoho zakaznika. taky mu to samo psalo na notebooku. tak zkoumam, hledam, zkousim... a pise to porad.
tak se divam co je kde pripojeno a vidim usbckovej prijimac. nakonec z nej vylezlo, ze ma vlastne jeste bezdratovou klavesnici. tu mel danou ve skrini a neco na ni hodil, tak to psalo :)
a hned byl problem vyresen :D

06.03.2012, 11:57 |
Veva :-D to si zákazník musel připadat jak blbec :-D
ale u tohodle fakt žádná klávesnice připojená není a nebo má brutální dosah, cca 10km :-)
imho k tematu... uz mam taky klavesnice, co pisou samotne bez zjevne priciny. osobne bych vyloupnul klavesnici a zkusil odpojit jeji konektor z desky... a budes mit jistotu, jestli je to SW nebo HW problem

06.03.2012, 12:39 |
Veva to mě nenapadlo, díky za radu :-)