Navštíveno 2748x

06.03.2012, 00:52 |
MaxxT zajima me tady to..
[ Link ] , zna na ne nekdo nejaky reference? :-)
Co Láska z Plzně ;) TUNERovo tatíkovi dělal Báwo a spokojenost včetně změření před a po na brzdě.

06.03.2012, 01:01 |
MaxxT prave se mi libi, ze tam delaji mereni vykonu pred a po.. origo chip od AC schnitzer stoji 80 litru, tak mam strach aby tohle neudelalo skodu za 80 litru :-))
bez měření před a po nemá vůbec smysl....takže firmy jako ABC posílat doprdele.....
sjeď si asi nejlíp do radotína v práglu do campperformance tam sou dost vstřícný a svolný jakýkoli úpravě na danej motor ;-)
Využil jsem služeb společnosti v linku. Mechanik vše vysvětlil, vše proběhlo bez problémů a po najetých cca 10tis. je zatím vše O.K. Dokonce byla poskytnuta i záruka, jelikož auto nebylo více jak 2 roky staré a servisované v autor. servisu. Působilo to na mě docela profesionálně.
Nevim jak ta firma, ale docela me udivuje ze tyhle "tabulky" pouziva takova spousta firem, chapu ze ty podklady budou asi stejny, ale ze ani vzhled si nezmeni... :-D

06.03.2012, 08:43 |
MaxxT Nismo - clovek by rekl, ze kdyz jsou z Kladna, tak je budes mit obslapnuty. :-)
Tuner#2 - BMW chipuje i někdo v Plzni? Někdo, komu se dá věřit, že nic nezvorá? :-)
Mr.Scully: Však to píšu Maxxovi protože je myslím taky z Plzně. Já měl u Lásky pouze odbrzdit auto, ale od pár kamarádů mám kladné reference. BMW dělá taky:
[ Link ]
PAvel : nikdy sem o nich neslyšel ani sem je tam nikde neviděl ani reklamu :) takže nevim ..... :)
Byl jsem jak píše Tuner a max spokojenost.A reklama neni všechno,spíš naopak viz ABC :-)