Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výběr letních pneu

o Navštíveno 843x o
o 05.03.2012, 17:14 | BATMAN
Mam za sebou cely vikend prolizani vsech moznych recenzi od ADAC az po uzivatelske recenze na PNEUNET a je az neuveritelne ze na snad na kazdy konkretni typ pneu lidi pisou recenze ktere si 100% protireci.
U pneu ktere maji v testu slusnou znamku na vode, spouta lidi pise opak a tak dale.

Rozhoduju se mezi Vresestain SP3, Michelin EnergySaver a Pirelli P7.
Ma tu nekdo osobni zkusenosti?
Nebo co jineho vzit v rozmeru 205/55 R16?
Taky nevim jestli je objednat hned za jeste "zimni cenu" nebo radeji vyckat s tim ze s pribyvajicim zajmem na zacatku sezony cena jeste spadne? Budu brat 2 sady tak uz se kazda stovka na jedne gume vyplati.
Flame povolen :-)

o 06.03.2012, 14:19 | hanzz
Řešil jsem to nedávno v rozměru 215/60 R16. Měl jsem vyhlídnuto Dunlop SP Sport Fastresponse, ale potom jsem dostal nabídku na funglový Michelin Primacy HP s velice pěknou cenou a tak jsem šel do nich. V testech mají oproti Dunlopům něco lepší (komfort), něco horší (chování na mokru). Ale myslím, že pro můj styl ježdění je to celkem bezpředmětný. Hlavní je, že je to guma od kvalitního výrobce a ne nějaký "čínský" shit z lisovaných sazí :)

Jinak uživatelské recenze bych bral s velkou rezervou, respektive bych se jimi neřídil vůbec. tdy s výjimkou těch, co píše N.P ;)
o 06.03.2012, 14:40 | schimi | Upraveno: 2012-03-06 14:41:45
Kupoval som tento isty rozmer pred rokom. Moj favorit bol Uniroyal Rainsport 2, ale u nas som ho nemohol zohnat. Predtym som mal Primacy HP ale na mokru to neni moc dobre. Inak velmi konfortne pneu. Nakoniec som zobral na zaklade testov a referencii Continental ContiPremiumContact 2 a maximalna spokojnost.
Zene som kupil Pirelli P7 Cincurato a tiez su slusne, tam ale islo hlavne o komfort :-)
o 06.03.2012, 15:15 | BATMAN
Nad tema Michelin Premacy jsem taky premyslel,ale cena uz je vyssi. Divim se ze v testech ADAC neni o Michelin ani zminka,pritom ve vetsine lidi zustava v hlave jako synonymum kvalitnich gum.

Ty Contiky uz jsou taky cenove out a navic se desim casto uvadeneho miziveho najezdu 15-20.000 coz je pro me na jednu sezonu a to se mi zda hodne malo,ikdyz si uvedomuju ze na me auto bez ASR je precejen bezpecnejsi mekci guma nez nejaka tvrda svine co se dokaze tocit 50.000km

Zatim je favorit vyse zmineny Dunlop SP Sport Fastresponse.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3421 sekund.