Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Investiční penzijní pojištění

o Navštíveno 655x o
o 05.03.2012, 15:50 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-03-05 15:54:02
Asi už spousta lidem u tohohle tématu vstávaj vlasy hrůzou, ale holt jsem blbé a tupé, tak se zeptám :).

Věk 25let, rodinu nemám a ani zatím neplánuju, do 2-5 let začnu přestavovat velký a starý rodinný barák, nevím jestli si vemu hypo, úvěr a nebo budu šetřit z platu. Uvidí se časem...

Má cenu v mým věku investiční penzijní pojištění? Zřídil jsem si ho u vienna insurance group, platím 1020kč měsíčně. Ale pořád ve mě hlodá, že si vemu stavebko a tohle zruším. Zatím to mám 5měsíců, tak asi na tom prodělám kalhoty, ale co se dá dělat.

V komerčce mě lákali na důchodový spoření nebo jak se to jmenuje, že prý do konce března jsou výhodný podmínky a stát hodně přispívá.

Nebo co je podle Vás nejvýhodnější? Když si budu spořit cca 2-3000 měsíčně. Člověk nevidí do budoucna, tak třeba budu muset sáhnou po úsporách po roce, dvou, možná po deseti letech.

o 05.03.2012, 16:40 | luda551
o 05.03.2012, 16:52 | M.a.R.i
luda551: to mám chápat tak, že je výhodnější penzijní připojištění než to co mám já? (mám investiční důchodové pojištění). Ještě musím kouknout do papírů, jsem absolutní lama :D
o 05.03.2012, 20:45 | ladisv6
no mě kdysi v roce 2002 někdo ukecal do investičního životního pojištění a moc nadšený z toho teda nejsem...výsledkem bylo stáhnutí měsíční splátky na minimum aby to běželo dál, jinak bych přišel skoro o všechno naspořené za 4 roky :) je to u generali
o 05.03.2012, 20:52 | AllInOne
Penzijko na 500Kč/měsíčně
stavebko na 1 700 Kč měsíčně

zbytek spořící účet s krátkou nebo žádnou výp. lhůtou

Penzijko na důchod
Stavebko na zhodnocení - popř. úvěr
Spořící účet na nenadálé příhody
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4412 sekund.