Navštíveno 827x

04.03.2012, 20:59 |
fredy Kdyz jeu prihlasovat auto je nutne mit kupni smlouvu nebo se to da udelat i bez ni?
pokud je vuz jiz odhlaseny na Tebe, tak by jsi nemel potrebovat

04.03.2012, 21:53 |
fredy Aha. No neni na me odhlasene, je odhlasene na firmu od ktere se to koupilo.
Tak potom radeji kupni smlouvu, kazdopadne budes potrebovat (teda alespon myslim) plnou moc od te firmy, ze si to muzes vubec prihlasit ;)

04.03.2012, 23:49 |
m tak tak, pokud neni auto v odhlasce tak bud kupni smlouva ktera nahrazuje plnou moc (pokud je v ni rodne cislo nebo cislo op nebo ICO a udaje z OP jednatele) nebo plna moc na odhlasku a prihlasku z duvodu prodeje

05.03.2012, 16:49 |
Sau Teď sem právě z přihlášení auta došel a o nejaké smlouvě vůbec nebyla řeč, nic vidět nechtěli. Ale auto bylo odhlášené na ma.

05.03.2012, 17:00 |
fredy však pokud je odhlášené na tebe, tak ta sml. není potřeba.
Já tam byl taky dnes, s plnou mocí od kupujícího, auto bylo sice v odhlášce ale na jinou firmu, která to nepřihlásila a pak to prodala dál. Co jsem ale čuměl, tak po mě nikdo nechtěl takové to čestné prohlášení, že ta firma to auto už nebude užívat a že souhlasí s přepisem na další osobu. Ale co, už je to hotové a dokonce jsem neplatil ani žádné EKO výpalné :)

05.03.2012, 17:51 |
Sau Hm, no tak to u nás po nás chtěli, ale to nebyl problém.
Hlavně že dopadls tak jak potřebovals :)