Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Renault Clio 1, podvozek a motor dotaz

o Navštíveno 765x o
o 04.03.2012, 19:30 | empi
Zdravím, vím že tu někdo má R. Clio 1 na KW Inox 1, chtěl sem se zeptat, zda jde stočit pořádně dolu nebo ne, popřípadě který nastavitelný podvozek by mi kdo doporučil na prcka. Já jsem zastáncem kvality od KW...

2. potřeboval bych pár fotek motoru zapojení se sundaným filtrboxem u R. Clo 1 ve verzi 1.2 :D jinak to asi nesložím, hlavně ty hadičky :D :D

Díky

o 07.03.2012, 11:19 | Midnite
co přesně nevíš?
o 07.03.2012, 17:25 | empi
ted to teprva zacinam skladat ten motor, takze zatím vsechno vím... otiž kdybych mohl říct že to vím. no kazdopadne sem na tom tak ze cca do tydne bych rad viděl slozeny motor. Takkdyby něco, tak se ozvu. jinak kvuli tomu podvozku bych potreboval vedet kam az sou zavity, aby nebyly jenom do pulky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.