Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IP? Podle ní mě pozná? Nebo jak?

o Navštíveno 1014x o
o 04.03.2012, 16:20 | kujebak
Mám dotaz, vůbec tomu nerozumím a už párkrát se tu podobná věc řešila. Většinou se tu došlo k tomu, že podle IP nemůžeš nikoho poznat, ale jak se to teda řeší? Přihlašoval jsem se na aukro z mobilu a splet několikrát heslo, tak to chtělo i opis z kontrolního obrázku. To je ok, ale já jsem se poptom připojit z PC a chtělo to taky, tak si řikám, jak mě to pozná. Vypojil jsem modem, aby se změnila IP a pořád to samý, potom jsem vymazal cookies, historii atd. a pořád mě pozná. Jak je to možný, jak to funguje?

o 04.03.2012, 16:47 | clown
modem ma furt stejnou IP adresu .. :) takze tak ..
o 04.03.2012, 16:47 | clown
a vzhledem k tomu, ze verejne IP adresy v4 dosly, tak je pomerne voser ziskat i 2 bloky adres pro lepe platici zakazniky :((
o 04.03.2012, 17:16 | kujebak
díky. já sem myslel, že adresa se mění, pokud nemáš veřejnou... Dá se nějak měnit ta IP nebo ne?
o 04.03.2012, 17:23 | clown
no poskytovatel obcasne ji zmeni .., ale to musi byt nejaky duvod .. ADSL u Volnyho ji ma porad stejnout, u O2 by ji teoreticky mohli snad menit po cca pul roce, ale zase, proc to menit :) to, ze si udelas bordel u aukra neni neresitelny problem, stejne tak, jako kdyz jsem si zablokoval ucet u mbanky .., lidi na druhy strane v pohode a vyresilo se to behem 10 minut .. u Aukra to mozna bude slozitejsi, protoze zkratka Polaci :)
o 04.03.2012, 17:42 | kujebak
Není žádnej problém, jen jsem si říkal, aby třeba nějak nezákonně nesledovali uživatele. Díky za tvoje vysvětlení a ochotu, ale stejně to pořád nechápu. Vždycky sem myslel, že se IP mění, podle toho, jak se připojiš a že hodně lidí má stejnou IP třeba na jedný větvy atd. Nebo je to jinak?
o 04.03.2012, 18:01 | Mr.Scully
Tak třeba lidi na firemní síti mají stejnou IP adresu (obvykle nějakého firewallu, který je mezi nimi a internetem). Ale jinak většinou ne. Řeší se to připojením přes proxy servery, bývají na to i nějaké pluginy, které jsem ale nikdy pořádně nerozchodil :-)
o 04.03.2012, 18:03 | kujebak
Děkuji za další radu, ale stejně tomu pořád nerozumím. Mám normální internet od UPC a ještě tam mám píchlou wifi.
o 04.03.2012, 18:08 | mr.brain
U UPC je dynamická IP, podmínka je (aby se vyměnila) mít nějakou dobu vypnutej ten jejich modem... (pokud se nic nezměnilo a pořád dávají veřejné IP). U O2 DSL je pevná IP adresa (alespoň já to tak mám od začátku (cca 2003) do teď).
o 04.03.2012, 19:05 | MAX
Já mám zkušenost takovou, že u O2 internetu se snad mění IP co 14a co jsem měl já před 2 týdny má potom někdo jiný v rámci kraje, takže posléze se moje IP vyskytla něde v Ostravě.. Ale to už je pár let zpět, když jsem to řešil..
o 07.03.2012, 00:05 | Kacko
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.