Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > 15ti letá .......

o Navštíveno 2210x o
o 03.03.2012, 17:18 | Midi34
tohle jsem dostal do emailu
"15letá holka za ruku vede SVÉ dítě, lidé na ní volají "děvko" aniž by věděli, že ve svých 13 letech byla znásilněna. Lide říkají "tlusťochu" aniž by věděli, že má nemoc, která vede k obezitě. Lidé se vyhýbají pohledu k zohyzděnému člověku, aniž by věděli, že je to hasič, který riskoval život pro druhé. Lidé si utahují ze zvláštních dětí aniž by věděli, že jsou lepší než ONI. Zkopíruj tuto zprávu proti diskriminaci.
Vsadím se, že 95% lidí to neudělá ...patřím ke zbývajícím 5%.."

no s těma tlustejma nesouhlasím,protože nemocnej je opravdu málokterej
to prase 190ti kilový co máme v práci ,je arogantní a hygieně taky moc nefandí

o 03.03.2012, 17:26 | Diner
Ale notaaak... tohle si dej spis na Facebook:-(
o 03.03.2012, 17:31 | Midi34
fcb nepozitivní
o 03.03.2012, 17:31 | walish
Ještě bys nám všem mohl na mail poslat to,že pokud nějakou prezentaci nepošleme 100 lidem,potká náš neštěstí.
o 03.03.2012, 17:39 | Midi34
o.k.

může to někdo smazat
o 03.03.2012, 17:55 | Zdeny60
Midi34:
ano, je to tak. Když se člověk zamýšlí nad tím, jak se k sobě chováme, je to hnus.A v tom tvým přípsvěku je opravdu zlá realita.

Bohužel jsou takoví lidé,kteří si z toho dělají srandu.

o 03.03.2012, 18:17 | Ghofig
tohle koluje prave po tom fcb uz asi tyden a necekal bych teda, ze se to objevi zrovna tu...
o 03.03.2012, 20:55 | Mr.Scully
Tohle jsou spamové krávoviny, které si přeposílají na FB dvanáctileté slepičky.

Mimochodem - co se týče tloušťky, tak 95% lidí to má z přežírání a pouze 5% z genů (nedávno o tom byl zrovna článek).

To je jako říkat, že spousta lidí na AHC jsou podle písemného projevu dyslektici - a oni jsou přitom jenom blbí a neumí mateřský jazyk.
o 04.03.2012, 00:56 | Midi34
To je jako říkat, že spousta lidí na AHC jsou podle písemného projevu dyslektici - a oni jsou přitom jenom blbí a neumí mateřský jazyk.

to souhlas
když po sobě něco čtu tak se studem propadám
ale vymlouvat se na dyslexii nebudu
o 04.03.2012, 13:27 | clown
ano u nas je to tezke .., bohuzel jsem narod, ktery pomerne rychle zapomel, co po revoluci dostal a jsme ve vetsine bandou arogantnich lidi ..

obcas je treba nekterym lidem napovedet,
za poslednich 5 - 6 let jsem se dostal do cca 5 konfliktu, ktere koncili tim, ze jsem neposlouchajici lidi, lidi co se snazili odsoudit cloveka behem minuty, co ho videli, poslal do prdele ja.

protoze aby na mne baba jecela, ze na mne zavila policii, kdyz jsem rvouci dite v amoku nakladal do auta .., kdyz na mne baba rve, at si to dite vychovam a ani jeden neakcepruje vysvetleni, ze dite je proste jine .., tak na to neni asi zadna adekvatni reakce

za komancu tyhle deti a lidi nebyli videt, byli bezne v ustavech .., tak jako bezne i tyhle duchodci :)

foto k příspěvku  od clown

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.