Navštíveno 2059x

03.03.2012, 01:10 |
MaxxT Hral jsem 9 let na klavir, ale do tehle faze bych se asi nedostal ani za za dalsich 10 let, neskutecny a fakt obdivuhodny vykon... Vesmes vsichni z ThePianoguys jsou fakt neskutecny borci..
[ Link ]

03.03.2012, 01:14 |
MaxxT tohle je taky uplne extra paradni vykon.. :-)
[ Link ] snad se tady jeste najde par lidi, co posloucha taky muziku a nejede jen trance atp. :-D

03.03.2012, 05:50 |
MAX Kamarád hrál taky na piáno, dodnes si skládá muziku a tohle je jeho oblíbený kousek.. :o)

03.03.2012, 05:52 |
MAX Myslím ty piráty.. :o) Rainbow není můj šálek čaje.. ;-)
Obě videa jsou úžasné teda... Klobouk dolů před takovými umělci. Kdysi jsem chodil s jednou slečnou, která hrála na piáno a když u ní doma mi hrála a jen pro mě, měl jsem husí kůži - takovou tu příjemnou. Chtěl bych umět hrát na klavír - ale jsem línej se učit :o)

03.03.2012, 09:02 |
choze Obojí super ;)

03.03.2012, 09:21 |
Kamil fakt paráda
Přijde mi to trochu jako reklama na Yamahu (možná je sponzoruje?), ale jinak obojí moc pěkný.
Tak to je paráda, nic jinýho se snad nedá říct :)
A v mp3 máte tu druhou skladbu?
Jo tak to je veliká pecka ... jsem na tom jako Thullo, chtěl bych umět hrát, ale lenost vítězí. :)
vsehcno od nich masakr :)
Collin .....
jednoduše ne ?
[ Link ]
Nismo: Aha.. Skvělé,díkec..
slova jednoho mého učitele ze střední:
"Žádná moderní technika, byť sebedokonalejší, nikdy nedokáže nahradit přirozený zvuk nástrojů, umění člověka a pak i gramofonové desky, včetně živé reprodukce versus reproduktory". Já nemohu nic jiného, než souhlasit...
Já osobně jsem děsně ujetej na této české klasice, to je prostě dokonalost!
[ Link ] [ Link ]

04.03.2012, 04:54 |
MAX Hightower - jj Vltava, to je velká paráda..
Thullo - mám úplně stejnou zkušenost - jak se jmenovala? :-)))
Tedy to je ale umělecké odpoledne :o) Všechno pěkné! Jen je hrozná škoda, že kvalita je prostě mizerná. Myslim že somewhere over the rainbow si nastavim jako budíka do telefonu :o)))
Ono nějaké pořádný klavír typu Steinway nebo Bechstein Grand Piano je naprosto jiný level než ty všemožné klávesy používané pseudohudebníky dneška - ta zvuková majestátnost prostě nahradit nejde.

05.03.2012, 14:04 |
EFCA Možná to sem patří jen okrajově, ale když jsme u těch orchestrů.... já tohle prostě miluju...
[ Link ]