Navštíveno 13899x

02.03.2012, 14:27 |
clown zvyklej, ze denne potkavam 10 - 15 tehle kramu, jsem si uvedomil, ze za tyden jsem videl jen jednoho ..
kam to zmizelo ? skoncily petilety leasingy, tak to odjelo druhejm majitelum na venkov, bo co ???
jako zacal jsem potkavat vic MB GL / ML a vic MPV jako Alhambra / Galaxy ..

02.03.2012, 14:30 |
sotek Asi stojej v servisu. :-)
Ja je potkavam stale, nevidel bych to tak blbe :o)
Nebo je nejaka svolavacka :D :D
Všechny parkujou u Zdenyho 60 v ulici, vždyť to tady psal ;)))
možná se kradou rychleji, než se stačí vyrábět a dodávat

02.03.2012, 14:47 |
choze No asi to stojí v bazarech a servisech ;)

02.03.2012, 14:53 |
clown ano, od te doby, co se vyrabi Touaregy, maji sefove servisu Porsche Cayenne Turbo / GTS :)) o tom vime .. :)
tak je fakt, ze na Jilovisti bydli taky pan, co to koupil manzelce, ale protoze s tim jezdi s 3.0TDI za 11 litru, tak ji musel jeste koupit koktu :) .. byl jsem u nej pro motor ke clunu, tak jsem se zasmal. :)

02.03.2012, 15:01 |
nome jsou maskovaní proto nejsou vidět :-)

02.03.2012, 15:03 |
clown nome ..
vostry :))
jen nevim jak v terenu, kdyz ten posranej zaves, co je jen kus gumy s loziskem na tom kardanu se meni celej i s trubkou :) lehce 20t
jezděj pořád ale spíš už těm štastnějšim majitelum stojej na bazaru těm ostatnim v servisu.....ostatní ještě jezděj a svítej jak vánoční stromeček nebo sou vyfouklý na zemi....

02.03.2012, 15:33 |
clown no je fakt, ze ten na cernaku je tam pres rok :)
často stojej protože majitelé nemaj na servis kterej běžne je kolem 100kkč na potřebnou opravu......
často majitelé sháněj dveře protože sou nucený je zničit když se jim posere zámek.....
no nekupte tó ;-)
nejlíp to sleduju na sousedovi.....sice na to má prachy ale už má roupy jeho 5.0tdi prodat..... když se nesere motor sere se auto a pořád dokola.... za těch pár let co ho má v tom je přes mega na servisu a už ho to pomalu začíná srát taky :)

02.03.2012, 21:26 |
clown :)
NP .. soused ma asi klidny spani, ja bych z toho mel asi rychly srani :)
masox..
ale asi na tom neco bude
tady jich v tech bohatejch vesnicich bejvalo mraky a ted vidim 2x do tydne u nakupaku .., kde jich jistej cas bylo videt i 6 najednou (parkoviste pro 50 aut)
náhodou jezděj po práglu dost ještě a FL taky docela začly už.....
ale hlavně co mě dostalo tak se docela vyrojily FL phaetona v práglu..... nechápu kterej kretén si to může koupit to bych fakt radši koupil audi a jak řikáš místo rychlýho sraná bych měl skoro klidný spaní :D jasně že ten FL už neni taková paštika jako starej model ale stejně bych o to neopřel ani koloběžku páč by jí hned na to upadli kolečka.....
jinak sem tuaregy nikdy moc nesledoval, a abych se přiznal tak sem v nich i nerad jezdil a že sem moh jet tak ve 30ti různejch už ale to auto fakt nemám rád..... takovej posranej passat s vyššim posazem na pokálenym podvozku a je jedno zdali je klasika nebo vzduch to auto se chová na silnici jak nějaká liazka.....
NP: FL Touarega myslis ten novej model? FL byl 07 myslim :D

02.03.2012, 23:12 |
clown NP .. Phaetony bydlej dva v Dobrichovicich
v jednom jezdi tak 30 lety pan.
tusim, ze jedne je 5.0 a druhy V8 4.0 .. ale kecal bych .., je fakt, ze s tim oba jezdi velmi slusne, zadne machrovinky narozdil od pracuraku s novejma passatama s nesrmtelnym 2.0 TDI :) jeden mi minuly tyden v kopci na Cukrak z Dobrichovic musel predjet, coz neni problem .. ,ale jelo nas 6 v rade tak 90km/h .. pan to 2x poslal do protismeru, i kdyz mel auta proti sobe .., samo 2x mys na tvrdo, pak prijede na Jiloviste a tam vsichni na 50, pac tam bezne merej...
takze idiot riskoval zivoty tak 5-6 aut vcetne posadky a ve finale na 4km kopci predjel max. 4 auta .., ktery stejne jako on najizdej na R4 do Prahy, takze si fakt nepomohl .., ale hlavne, ze hnat toho studenyho ropaka, sotva ujel od baraku tak 80m .., proste debil :)

03.03.2012, 01:51 |
Rudi Skončili zlatý časy, tak zmizeli i tydle auta :-)

03.03.2012, 09:57 |
clown Rudi ..
tady moc ne .. me to prijde, ze jidi si neco vyzkouseli a ze to nebylo asi ono. Je fakt, ze majitel SEAT/FIAT Pyramidy v Pruhonicich jezdi Hyudaiem, manzelka opustila X5 a jezdi nejakym starym Porsche.
Jako ani moc Cayennu tu neni .. i kdyz je to vlastne to samy auto, co Touareg .. , bydli tu jeden set Cayenne + 911 .. , ale jinak nic moc. Kde ty auta jsou ? nerikejte, ze po bazarech a ruzne prodany.
No mám kamaráda co je high koncern positive a nad tuaregem přímo masturbuje. Krom toho, že jsem se dozvěděl, že je to plnohodnotný offroad i leštěnka zároveň a 15% ze všech prodanejch jelo nějakou expedici či co. Tak z něho vypadlo i to, že vojetý se to nevyplatí kupovat. Odůvodnil to tím, že se bojí co to auto zažilo, já si myslim, že to taková hitparáda asi nebude.
clown : takže takovej normální passat ftédéíčku..... závodí na krev až by mu každej ujel io s yarisem ale on tam musí bejt první i kdyby měl udělat motor.....
normálka vidim každej den....
p_b : on domasturbuje až si ho koupí páč bude chodit bez trenek protože nebude mít na to aby si je vypral....
plnohodnotnej offroad ??? ty kokso větší hovadinu sem už dlouho neslyšel, zapadne to jak prd na rovině v hlubokym sněhu a z bláta se to nedostane ani omylem :D
leštěnka ? tak to radši nevim jak to myslel, tuareg je tak hnusný auto že to zvenku nemá smysl řešit....novej model vypadá docela k světu už....
vojety nevyplatí ??? do vojetýho nacpeš ročně milion do novýho dva+ pořizovačku :)
VW přímo nenávidím, ale oproti XC90/X5/ML/apod. to fakt dojede nejdál. Známý ho má, Jezdí po stavbách, polích, na Vysočině ve sněhu a snad nikdy nezapadl ... jen co peněz už ho ale to auto stálo ... ale on si ho drží, protože s konkurencí by takový terén nezvládl.
Ano, mohl si koupit třeba Toyotu LC120 - ale zkusili jste si obě auta na asfaltu a trochu s nimi jet ostře? Já jo .. a braly bych všemi deseti VW. Ikdyž ho fakt nesnáším, ale Touareg mi prostě přijde víc univerzálnější. (pokud máš neomezené finance)
NP zase perli :o)
Touareg je opravdu jeden z poslednich SUV co dokaze jet nejen po polnacce, kolik tehlech modernich SUV ma mechanicky mezinapravovy diff s uzaverkou? Redukci, atd.?
Touareg, Landcruiser, Range Rover, jeste nekdo? Budu-li se bavit o cca roku 2002+ a luxusnejsim aute (tzn. ne patrol, niva, atd).
Sam ted vybíram SUV se kterym bych se nebal zajet do lehciho terenu a ze vseho co jsem projel, zjistoval atd (FX, RR, Touareg, Cayenne, Murano, XC90, CX7, atd.) tak mi zustava jen Touareg a RR, ikdyz vim ze to jsou casto kasicky, ale vsechno zalezi na kusu. Na druhou stranu byt po Tvem, tak me predchozi auta uz museli vysat z kuze neskutecnym zpusobem. Pritom je to neskutecny, ale ja tu porad jsem a nic me nikdy z kuze nevysalo, fakt zvlastni ;-)
Pravda, nemit Landcruisera 80, sel bych do kila a mel svatej klid, ale po osumde je to nesmysl :)

05.03.2012, 03:20 |
MAX | Upraveno: 2012-03-05 03:21:21
No je pravda, že na SUV si v terénu docela poradí (nemyslím v nějákém těžkém terénu). Murano je nízké, s Cayenem do terénu to je nesmysl při ceně dílů - pak ještě ten LR Disco.. A klasický Grand Cherokee s tuhýma je v terénu král ale na cestě se houpá..
Ale nic co by nedal starší Forester - jen kdyby nebyl tak malej..
nj, houpa houpa, ale da se koupit set tuhych stabiku a kdyz bys mel do terenu odpojitelny tycky stabiku...
MAX, jenze s Touaregem chce srovnavat spis Jeep WK (novejsi grand), ktery ma opet uz nezavislou vepredu... ;)
NP jede, nová moda Touareg není SUV on je to vlastně bagr :-)
co jsem zažil s Touaregem v terénu,nezkutečný co to auto dokáže....
jako od NP o všech autech říká jak je to jen kasička na penize a že těch A8 co k nim jezdí tak lidi strkají do ních 100tis mešíčně, z toho musí plynout jedna jediná věc, že jste asi hodně drahej servis :-))
Mám ještě jednu terorii, NP platí servis, aby všude říkal jak je vše dráhé, kolik to stojí 100-200tis mesíčně, aby lidi připavil na to, až k nim někdo přijede kolik bude platit peněz, pač potom to dává celkem smysl...
je ta taková NP kampan
ale kdyz si prectes diskuze na VW clubu, tak tam sami lidi nadavaji, kolik uz do toho zahuceli.
Ale je fakt, ze kdyz to jede, tak je to takovy nemecky Range Rover :-)
kamarad ma 5,0 tdi najeto ted tuším 150tis km, má to od nového a mění jen olej tj vše,
podle mě je tady moda, že si člověk koupit tohle auto použité a pak čeka, že do toho neda ani korunu, když se mu něco porouchá tak pak brečí ja je vše drahé, jasně je to auto za 2,5 mega,
u mé A8 předchozi majitel do toho nedal ani korunu a jen se vozil, takže prostě ja ted to celé dávám dohromady a je to auto za dost peněz, pokud se k auto budeš chovat slušně a dáš mu co je třeba bude dobře sloužit tj můj nazor na jaké koliv auto
asi tak. Já mám sám AR 147 JTD 16V najeto podle tacho 204tkm a podle nisma už bych dávno chodil pěšky a řešil, jak zaplatím ty dluhy z oprav ... ale já leju jen olej a měním spotřebku (rozvody, tlumiče, brzdy, atd.)
ad diskuze, cetl jsem jich spoustu, fakt se o to auto zajimam a moc lidi na to auto nenadava...
Ale je fakt, ze dat kilo rocne do servisu neni vubec problem dle ohlasu :o)
Jenze co podobnyho? U RangeRoveru 2002+ je to to same. Co ho melo BMW, dalo do nej vybehovy veci a prodalo dal, tak taky nic moc spolehlivost, lepsi to bylo az pri faceliftu, kdy to mela Tata a zacal pouzivat opet anglicky motory, jenze to je cenove zase trochu jinde...
FL tam byl tusim prelom 2004/2005 ...
ja bych mozna volil Jeep GCH WK+ vybava Overland ... to je takovy univerzal. Ale spolehlivejsi. Nema takovy luxus jako RR, ale v terenu dokaze to same. Kdyz se neco posere, neni to takova raketa, jako za VW mebo RR. Dily jsou za zlomek ceny.
Jinou volbu fakt nevidim. :-(
nebo pak SRT8 ... ale to uz do terenu moc neni :-)
aha, sorry, §
jeste me napadl RR Sport .. vzdycky si vzpomenu na Jeremyho Clarksona a jeho "honicku" s tankem v TG :-)

05.03.2012, 10:43 |
clown to bych si fakt radis koupil teda Gecko od MB .., 25 let, bez uprav :) suprovy surovy auto :))
hele tady stoji tak 30 let starej Defender :))) masox ..
lehce ohnily, ale jezdi denne :)
btw .. dnes na strakonicky Touareg jeden :) , 1x kripl s usteckou XC90 a pak druhej s Cayennem :) jinak normalni auta :)
Nismo .. takze vetsina Passatniku s tim jezdi jako Mila .., to je jasny :)))
clown: tak jasne, ze dneska opravdu auto do terenu nebo na expedici temer neni :(
Zustava vicemene jen Defender, Landcruiser 76, mozna Santana a tim to konci :o)
Zlaty doby Landcruisera 80, Gcka, RR classic, atd jsou ta tam :(

05.03.2012, 13:49 |
hanzz Jenže Defenderu už taky zvoní umíráček... a pak se nestačím divit, že ceny zachovalých LC80, ZJ ap. pomalu lezou nahoru :)
Jo Defiky neznam, tak nevim, vim jen ze to stale zustava krabice :o) Ikdyz vevnitr co jsem videl naposledy u Masina, tak to byl uz paradni luxus :o)
Ceny stoupaji, to mas pravdu :-o
my nejsme drahej servis, to jen od toho co přiznaj majitelé co je to stojí ročně.... k nám jedou třebas na olej protože máme lepší a hlavně výměna nestojí 20k za sračkovej LL ale 2k za pořádnou plnou synt.....
samozřejmě i servisujem A8/ tuaregy/Sclass apod mrdky a pokaždý na to sou drahý díly jak pes....
mě bohatě stačí co ty lidi řikaj co je to stojí, o to abych to opravoval fakt nestojim vůbec.... už sem se takhle vyvztekal párkrát na phaetonu a fakt lituju lidi u VW co to musej dělat i s jejich milionem přípravku ....
Ja uz tak druhym rokem pozoruju kam se podely vsechny Peugeoty 607,kdysi muj vysneny korab-jen do doby kdy jsem zjistil kolik stoji servis tohoto kramu :-)
Oproti tomu je Touareg docela ok.,
batman: ??
Opet jsem mel to stesti byt jednim z majitelu 607 a svete div se, ziju a nic me nevysalo... :o)
607 je auto uplne na pohodu, teda pokud nejsi masochista a nechces neco typu 2.7hdi (biturbo jestli se nepletu) s automatem :D Ale i toho bych se tak nebal, pokud pocitas s nejakym servisem...

05.03.2012, 21:23 |
clown 2.7HDI bylo jen slaby,
proto pak zacali davat silnejsi ..
motor i prevodovku znam z Jaguara a prijemny i zvukove, tam by se VW melo ucit uz 10 let :)

05.03.2012, 21:29 |
clown to je vzdy o tom, jak se k tomu kdo choval, podivejte na xenona a jeho A8 kasicku .. :(
jinak kde kdo nadava na italy, ale, ze ty italsky auta nejvic dojebe vychodo nemeckej servis, uz nevidi ..
pan onehda v pyramide nadaval, ze mu Doblo s 90tkm a 4r nejede .. , a ejhle .. auto z DE .. luxuska .., jen diagnostika ukazala 290tkm :))) samo KO turbo, rozvody delany jednou v 140tkm, olej asi obcasne .. statecny JTD :)
607, ad prijemny zvukove, jak kdy jak co, co jsem mel 3.0l benzin tak to znelo jako diesel (a to byl OK) :D