Navštíveno 1739x

02.03.2012, 06:50 |
Žigi Vím, že tu je spousta lidí co BMW maj v malíku. Mám pár dotazů, a jestli někdo budete vědět, budu vděčný.
Kde by šel koupit tento díl, nebo nemá někdo označení dílu, viz obrázek, ten oloupaný plast, díl do volantu. Je to multifunkce X3 volant 2005.
A pak ještě nemá někdo doporučení na servis ve východních čechách, ideálně třeba Náchodsko - Hradecko - Rychnovsko, kde by měli diagnostiku a věděli co s BMW? BMW Stratos auto HK chce 2145 Kč na hodinu :D:D:D Je to 2005 paštika, tak hledám nějaký neautorizovaný servis, kde ale budou trochu zběhlý.
Díky za rady !

Sundat Airbag, rozebrat volant, nechat nastříkat, případně polepit folií...v bmw to bude darda...
pokud i tak by jsi chtěl, tak číslo toho dílu je
32306778412 - kryt volantu
[ Link ] a pak jakykoliv autorizak, pokud na to nemas, nastrikat nebo potahnout folii
a 2005 pastika bude chtit obcas namazat .-)

02.03.2012, 07:04 |
Žigi Paráda ! Jste kluci šikovný :) Dle čísla našel, a jdu objednat, cena není tak tragická :) Než tam mít folii :D
Ještě kdyby někdo měl reference na servis:)
to CervinVega...so myslíš tím namazat?:)
mas SZ na MINI ale ostatni byli rychlejsi
AT slouzi
ja myslim ze potazeni napr karbonovou matnou folii by nemuselo byvapadat vubec zle
ještě bych doplnil Dejva1984- cena v BMW 836,60 bez dph :)

02.03.2012, 11:07 |
Žigi Přesně tak, cena v pohodě. Už je objednáno, moc díky za ty odkazy na komplet díly dle vozu, jak jsem se ještě od Pampeho dozvěděl,když zadám posledních 6 čísel Vinka, tak mi to ukáže všechny díly:D no super ! Ted jen abych to moc často nepotřeboval :D
jen ze je dobry necekat, az neco upadne/klekne, ale dat rec s mechanikem z Bmw a hlidat veci co odchazej... soude podle toho volantu byl predchozi majitel urcite puntickar :-)

02.03.2012, 11:40 |
Žigi jj,taky proto se tu ptám na doporučení servisu :) Abych dal vyměnit oleje a vše si začal hlídat. Jinak budeš se divit,ten volant je příšernej,ale jinak to auto mělo jen jednoho majitele co s tím jezdil do BMW i na výměnu žárovky, naprosto plná servisní historie,ověřená. Takže zatím spokojenost.
Kdyby někdo měl nějaký nápad na servisování ve východních čechách, budu rád za doporučení.