Navštíveno 1987x

nejak jsem to nepobral. co si o tom myslite? je to real? proc se to děje?
[ Link ] [ Link ]
Koukal jsem na to 2x a přiznám se že pořád nechápu o co go :D Vždyť to maso je pořád stejné, ne?
no neni,cosi z toho jakože vylízá
no jednak nikdo nevi co na to lejou, druhaj nikdo nevi kde se to maso vzalo, tretak je to strizeny, buh vi co to je zac
hmm me z toho vychazi ze v pripade ze to zapiju kolou muzu zrat zkazeny maso... cervy vyjdou ven :)
No, jedno vám řeknu zaručeně. Nic takovýho ve vepřovým mase z ČR není :) A jestli jo, tak je to možná jeden případ ze sto tisíc kusů - a ten uhyne ještě dřív, než se to vůbec dostane na jatka.

01.03.2012, 14:28 |
JR maji lemtat Plzen a nestane si jim to
Myslim, ze je to viralni fake, ja si klidne ty dve minuty pockam, chci videt ty cervy, jak lezou ven. Peachovina na entou...

01.03.2012, 15:12 |
clown jako ex reznik
picovina :) mozna tak pro ty US mozky, kde jich pulka ma zakladni skolu, tam jim to budou verit :)
kdyby v tom byl cerv, to maso by nemelo ruzovou barvu ..,
btw .., cervy nezerou cerstvy maso, ale zkazeny, ocistujou to .. :)
...proto se jich řada využívá i při léčení.

01.03.2012, 15:19 |
clown LK ..jj :)
.....diabetická noha. Tam se to používá dost a je to velmi účinné. Lidi to zachrání od otravy.
za 1. chce se mi blejt :/
za 2. Svalovec spirálový ?
Muslimové ať si žerou co chtěj.... xD
no jsem zvědav co na to muslim... :D

01.03.2012, 16:03 |
soray

01.03.2012, 16:12 |
muSlim | Upraveno: 2012-03-01 16:12:57
:-)))

01.03.2012, 17:08 |
rcman Připomíná mě to film "Pitva mimozemštana"...
A stejne se najde miliony lidi, kteri tomu uveri.

01.03.2012, 20:15 |
Kesam A co mám přestat žrát maso?? :-)
Ziadna svina nevie z coho stlstne a ja nie som vynimka. Preto budem zrat rezne nadalej!!

02.03.2012, 10:03 |
Pekys stačí maso z Aholdu, a netřeba ani koly :)

02.03.2012, 10:09 |
AR Nejsem sice biolog ale nemělo by tomu usazení "červů" předcházet něco co je tam zanese? Nějak se mě nechce věřit že by po těch pár minutách v cole tam proběhla takto rychlá evoluce že se tam stihli vyvinout "červi" i když mi to připomíná jeden díl simpsonů, kde Lisa dala do misky s colou svůj zub a to se pak děly věci ;)