Navštíveno 1448x

Před veledůležitým utkáním s Plzní čeká sparťanské fanoušky výjimečná příležitost získat podpis a fotografii svého oblíbeného hráče.
Kvarteto Matějovský, Pamić, Kweuke a Hašek se bude fanouškům podepisovat v pátek 2.3. od 14:30 v Nike Prague Store v ulici na Příkopě poblíž Náměstí Republiky.
Pokud se tedy chcete setkat s největšími oporami letenského týmu osobně a povzbudit je před sobotní bitvou se západočeským klubem, neváhejte a navštivte Nike Prague Store.
dete někdo?

01.03.2012, 13:11 |
Kamil Není o co stát :)

01.03.2012, 13:11 |
relax jdu až v sobotu na fotbal

01.03.2012, 13:13 |
TROY Co je co je coje coje coje ))))))
Asi jako Kamil ;)
Dete nekdo? Jako ze nabalit ty 15ti lety holky, co si tam pujdou pro podpis, nebo proc? :D
brusel , mám to moc daleko :o(
Leda že bych si tím podepsaným papírem jakožto Plzeňák pak něco vytřel.
aby ti potem to "neco" škaredě neolézlo :o)

01.03.2012, 21:25 |
Fipo tak kdo si půjde pro podpis? :-D
já jsem myslel, že to chodí jen malí kluci...
brusel , mám to moc daleko :o( - po přečtení 1 slova jsem si myslel, že tím narážíš na film "Proč?" :-D a tam verzi skandování Brusel :-D

04.03.2012, 16:13 |
JA podepsat bych si nechal fotbalisty a ne ten válející se odvar...stačí pustit Eurosport 2 a bundesligu a jsem na jiný planetě...¨P.S. 1:3 a Sparta dál na jaře válí...a to jsem trochu Sparťan
To víte hoši, podepisujete se a pak jste unavený na zápasech :-D Stejně jako Sparta přejela Viktorku na podzim v Plzni, tak teď Viktorka přejela Spartu na Letné...