Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tipy na hudbu k videu

o Navštíveno 12099x o
o 28.02.2012, 17:57 | rcman
Ahoj,

před časem jsem natočil takové videjko. Nevím jak se říká videu které udělám s fotek které v intervalech fotí nákou situaci.
Prostě jsme v rodině hromadně skládali nábytek s Ikey.
Video má cca 2:30min.
Nemáte někdo dobrý tipy na hudbu abych to ozvučil?
Pat a Mat je jasně první návrh, ale já bych rád něco jinýho...

Předem děkuju za tipy...

o 28.02.2012, 21:05 | nome
pink panther
o 28.02.2012, 23:32 | rcman
None: Dík. Ale to by moc nesedlo... Bohužel nemám svolení od lidi co jsou na tom videu. Takže ho sem nemůžu dát pro predstavu. Zatím jsem skončil na Yolanda be cool.
o 28.02.2012, 23:39 | Ravo | Upraveno: 2012-02-28 23:40:32
záleží co přesně se děje na tom videu a jak to chceš podat. Pokud to má být vážné, tak nějákou elektronickou "konstrukční" hudbu (Jarre, znělka "Magionu" atd.), pokud má být výsledný sestavený produkt "velkolepý" tak třebas filmové hymny typu Vangelise-Dobytí ráje, pokud to má mít nádech "nadhledu a srandy" tak pak něco typu Pat-Mat, té Yolandy nebo metalového Final Countdown apod.
Vždy to bude o tom, jaký pocit chceš vystihnout a k tomu dát hudbu která ten pocit u aktérů/diváků vystihuje a evokuje - u každýho to může být jinak a bude záležet hlavně na těch hercích (a ty znáš nejlépe ty sám ;)
o 28.02.2012, 23:47 | vypuk
[ Link ] Možná tahle pohodovka
o 28.02.2012, 23:56 | flicek
Rick Ross-B.M.F.:-)
o 29.02.2012, 00:42 | Kacko
Mozna by se hodilo dat sem to video.. co treba neco v tomhle stylu?

[ Link ]
o 29.02.2012, 08:43 | rcman
vypuk: Dík za tip. Sice to neni co potřebuju, ale zase jsem tak našel něco poslouchatelnýho.

flicek: Na to kouknu odpoledne. Děkuju.

Kacko: Video asi nahraju do pátku, ted jsem mimo domácí net takže připojení takový že bych to neodeslal za týden. A to co si sem dal je pěkný, bohužel taky nehodící se.

Dojedem to nakonec stim videem co potřebuju ozvučit...
o 29.02.2012, 09:43 | Jozzo
o 29.02.2012, 13:37 | rcman
Jozzo: Tohle je hlavní adept.
Chtěl jsem trošku něco jinýho. Přece jenom Pat a Mat se používá skoro na všechny takovýhle videa...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3115 sekund.