Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Investice diamant

o Navštíveno 1142x o
o 28.02.2012, 17:16 | VTR
Jelikož se tady řeší úpně všecko,napadlo mě zjistit, kolik lidí se tady pohybuje v téhle branži,nebo by mělo zájem o investování do diamantu.Po přečtení spousty článků a navštívení nějakého toho semináře,se do toho chci pustit....

o 28.02.2012, 17:19 | El_Vita
na nějakém semináři byla i kámoška... pak z toho ale rychle vycouvala. nevím, co se jí nelíbilo :-)
o 28.02.2012, 18:10 | lukee_cz
diamanty a seminare? :) [ Link ] -
o 28.02.2012, 18:16 | tappaja
Dalsi ryba ulovena...
o 28.02.2012, 19:11 | doronel
Investovat do diamantů mohou lidi, kteří mají melouny. Ty ale kupují od "svých" prodejců a ne od nějakého Jendy z Mrkvochroupova, kterej se nechal oloupat na nějakém semináři.
Pokud chceš investovat svoje prachy, tak raději do zlata a stříbra, a tím myslím fyzické zlato a stříbro, protože nějaké certifikáty a pod. jsou k hovnu . Momentálně jsou ceny vysoké, ale to svědčí jen o tom, že spousta lidí ztratila důvěru v papírové hodnoty. Takže pokud neskončí krachy bank a států, nebo se někde nenajdou obrovská naleziště, tak ceny moc dolů nepůjdou.
A pokud přidou další svinstva (a to přijdou - otázka je jen KDY?), tak to bude nejžádanější platidlo.
Takže pokud se chceš nějak zajistit, tak nakup tzv. CombiBars. Ty se dají ulamováním porcovat po 1g.
Za diamant si žrádlo nekoupíš, nebo na tom hrozně proděláš, protože málokdo bude mít na to ti vrátit zpátky :-)
o 28.02.2012, 19:41 | Pekys
souhlas s Harrym, když investovac, resp. uložit peníze, tak do zlata, který je směnitelný kdekoliv.

Diamant bych koupil tak max. mlady.

ale jestli potrebujes prijit o nejaky prachy, protoze na seminari ti vymyli mozek a vlastně na tom nejde prodělat, tak s chuti do toho ;o)
o 28.02.2012, 20:29 | VTR
člověk kterej ví všechno na světě není,proto jsem se zeptal a jsem rád že jsem tak učinil.
Pohybuju se uplně v jiném odvětví,stímhle jsem se nikdy nesetkal,...
o 28.02.2012, 21:57 | htd
zlato, diamanty, muzes koupit co chces... cena jde nahoru a je to dano tim, ze lidi kupuji a je poptavka...
ale, kdyz to chces prodat, tak kupec neni clovek a ti co se tim zivi ti daji 60-80% ceny a otom to je:) umele nahnany, protoze to ted "frci"
o 29.02.2012, 09:51 | Newman
zkus XTB a muzes i komoditu diamanty.
o 29.02.2012, 11:24 | nome
no nevím jestli bych člověkovi kterej má tyhle dotazy doporučil skočit do komodit, spíš si rozmyslet kolik peněz chci vlastně investovat , nějak to rozumně rozdělit

- spořící účet
- dluhopisy
- akcie a fondy
- případně fyzické zlato

do diamantů bych asi nešel, likvidita je docela zoufalá
o 29.02.2012, 11:36 | VTR
s XTB už spolupracuji,ale spíše se zajímám o opce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3254 sekund.