Navštíveno 10697x

Nemáte někdo doma vzor nějakýho dopis, kterej vám přišel z magistrátu, nebo z úřadu za dopravní přestupky apod.? Nebo jestli existuje něco jako že člověka posílají na přezkoušení apod?
Chci si udělat takovou srandičku z kamaráda, kterej je ve všem mistr světa a nevím, v jaké podobě to posílají....
Díky

28.02.2012, 15:50 |
Daryl (A)
uz zas ?

28.02.2012, 17:05 |
relax Budu mít doma výzvu k podání vysvětlení od měšťáku za rychlost ... když si večer vzpomenu, tak si to přibalim a zítra v práci nascanuju.
Dík moc, samozřejmě veškeré os. údaje nebo cokoliv bude potřeba zakryj, jde mi vyloženě o to znění, jakým to píší.
Díky

28.02.2012, 17:26 |
relax jasny :)

28.02.2012, 21:19 |
Pekys no, kolegovi z práce jsme takhle vytvořili dopis z magistrátu, že mu zamítají žádost o prominutí zbytku trestu :)
Kromě toho že se doma pohádal s přítelkyní a celou noc nespal, tak z toho byla dobrá prdel. Bylo to na Apríla, a musim se pochválit, měl to i červeným razítkem Magistrátu :)
Možná bych to vyhrábnul ještě někde v PC.
Jinak formulář nebo předepsaný vzhled podle mě není. Píšou to pokaždý jinak, stačí se podívat na úřední desku magistrátu ;) Tam máš dokumentů na výběr, že si určitě vybereš i nějakej s tím razítkem ;) Pak chvilka ve photoshopu a dopis je na světě :)
Jinak rychlost tu ted zrovna mám, ale je to od Měštáků.

28.02.2012, 21:32 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-02-28 21:34:22
mrkni sem:
[ Link ] určitě pro představu, beztak všude to mají jinak, jestli už někdy viděl tam odtud, jako to chceš poslat, tak bys musel mít přesně to samé ;-) Mrkni se na web magistrátu, ze kterého to chceš jako poslat, určitě tam budou taky něco mít a hnedka máš vzor :-)

28.02.2012, 21:34 |
Pekys
tady máš něco, sice staršího data, ale myslím že to je jedno ;-)

29.02.2012, 08:28 |
relax Mám to samé co Pekys, takže posílat teda nebudu.
Díky moc všem!!!
Určitě si z toho vyberu a to Brno, to tomu dodá korunu :o)))

07.03.2012, 11:13 |
Pekys AIO: už sem našel co jsem vytvořil pro toho kolegu :)
Mám to kdyžtak ve Wordu, ať nemusíš hledat to barevný razítko ;)